Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hnědočka píše:
@Kater90 jojo, chci testnout zítra nejpozději pozítří, to by mém být tuším 10.den, tak kdyby náhodou… 14 mrazáčků je super číslo! A já si říkala, jak je to super výkon, když jich máme ještě 6
Kočko, už jsi testovala 10.den?
Doufám, že změna k lepšímu od minulého testu. Jinak zdravím tvého pejska.
@alestra píše:
Ahoj, přidávám se, čekáme na zahájení stimulace před 1.IVF, Gennet - odsunuto pro koronavir. Jinak máme nadprůměrný spermiogram a u mne jen velmi vysoké AMH bez ostatních příznaků PCOS, tak jsem zvědavá…
Ahoj, budu ti držet palce. Už máš nějaké dětičky?
@katka-365 ano u čerstvých ale prej muzou i z mrazacku, ale je to riskantní.. ![]()
@kveta112 ja bych dala klidne oboji
dám za to všechno hlavne abych uz mela prcka
@kveta112 je to nekonečné..
kor ted, když nam jeste zastavili vše možné.. ja chápu, že je špatná situace ale někde funguji a nekde ne
nechápu proč to není všude stejně
@Stella15 tak jak dnes probihalo vlozeni? Uz mas bobiska u sebe a jak se citis? ![]()
@Rachel_cz tak super, krasny pocet..zitra si mas volat kolik se jich oplodnilo? A jdes na ET nebo KET?
Jinak vitam vsechny nove prichozi ![]()
@kveta112 me pco zjistil uz na gyndd pred 2,5r, laparka, driling vaječníků.. Štítnou mam vyresenou leky, ted možná rozhozena diky tehu a potratu, ale lecba zůstala
@Kater90 píše:
@Rachel_cz tak super, krasny pocet..zitra si mas volat kolik se jich oplodnilo? A jdes na ET nebo KET?Jinak vitam vsechny nove prichozi
No mají mi volat buď dnes nebo v pondělí, tak uvidím. V plánu mám na ctvrtek 16.4. ET.
Nevím, co je zkrátka KET(?)
@Kater90 @Hnědočka ahoj holky, no, testovala jsem dnes, tj. 3 dny zpoždění, ale čistá jedna čárka 🙁 MS podle všeho brzdí progesteron a Lenzetton který beru… Tak počkám do 15cteho kdy jsem si podle doktorky měla test udělat a přijít na krev, abych mohla léky vysadit a řešit co dál…
@sharkac píše:
@Kater90 @Hnědočka ahoj holky, no, testovala jsem dnes, tj. 3 dny zpoždění, ale čistá jedna čárka 🙁 MS podle všeho brzdí progesteron a Lenzetton který beru… Tak počkám do 15cteho kdy jsem si podle doktorky měla test udělat a přijít na krev, abych mohla léky vysadit a řešit co dál…
Třeba se ještě miminko objeví na testu. Držím palce. Ještě je brzy.
@Rachel_cz píše:
No mají mi volat buď dnes nebo v pondělí, tak uvidím. V plánu mám na ctvrtek 16.4. ET.
Nevím, co je zkrátka KET(?)
KET je kryoembryotransfer. Zamrazene miminko, na to čekám já a další holky tady.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Myslím, že věk máš jako velkou výhodu. Ale taky to asi není všechno. Je to prostě zázrak.