Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hnědočka píše:
@Kater90 jojo, chci testnout zítra nejpozději pozítří, to by mém být tuším 10.den, tak kdyby náhodou… 14 mrazáčků je super číslo! A já si říkala, jak je to super výkon, když jich máme ještě 6
Kočko, už jsi testovala 10.den?
Doufám, že změna k lepšímu od minulého testu. Jinak zdravím tvého pejska.
@alestra píše:
Ahoj, přidávám se, čekáme na zahájení stimulace před 1.IVF, Gennet - odsunuto pro koronavir. Jinak máme nadprůměrný spermiogram a u mne jen velmi vysoké AMH bez ostatních příznaků PCOS, tak jsem zvědavá…
Ahoj, budu ti držet palce. Už máš nějaké dětičky?
@katka-365 ano u čerstvých ale prej muzou i z mrazacku, ale je to riskantní.. ![]()
@kveta112 ja bych dala klidne oboji
dám za to všechno hlavne abych uz mela prcka
@kveta112 je to nekonečné..
kor ted, když nam jeste zastavili vše možné.. ja chápu, že je špatná situace ale někde funguji a nekde ne
nechápu proč to není všude stejně
@Stella15 tak jak dnes probihalo vlozeni? Uz mas bobiska u sebe a jak se citis? ![]()
@Rachel_cz tak super, krasny pocet..zitra si mas volat kolik se jich oplodnilo? A jdes na ET nebo KET?
Jinak vitam vsechny nove prichozi ![]()
@kveta112 me pco zjistil uz na gyndd pred 2,5r, laparka, driling vaječníků.. Štítnou mam vyresenou leky, ted možná rozhozena diky tehu a potratu, ale lecba zůstala
@Kater90 píše:
@Rachel_cz tak super, krasny pocet..zitra si mas volat kolik se jich oplodnilo? A jdes na ET nebo KET?Jinak vitam vsechny nove prichozi
No mají mi volat buď dnes nebo v pondělí, tak uvidím. V plánu mám na ctvrtek 16.4. ET.
Nevím, co je zkrátka KET(?)
@Kater90 @Hnědočka ahoj holky, no, testovala jsem dnes, tj. 3 dny zpoždění, ale čistá jedna čárka 🙁 MS podle všeho brzdí progesteron a Lenzetton který beru… Tak počkám do 15cteho kdy jsem si podle doktorky měla test udělat a přijít na krev, abych mohla léky vysadit a řešit co dál…
@sharkac píše:
@Kater90 @Hnědočka ahoj holky, no, testovala jsem dnes, tj. 3 dny zpoždění, ale čistá jedna čárka 🙁 MS podle všeho brzdí progesteron a Lenzetton který beru… Tak počkám do 15cteho kdy jsem si podle doktorky měla test udělat a přijít na krev, abych mohla léky vysadit a řešit co dál…
Třeba se ještě miminko objeví na testu. Držím palce. Ještě je brzy.
@Rachel_cz píše:
No mají mi volat buď dnes nebo v pondělí, tak uvidím. V plánu mám na ctvrtek 16.4. ET.
Nevím, co je zkrátka KET(?)
KET je kryoembryotransfer. Zamrazene miminko, na to čekám já a další holky tady.
Myslím, že věk máš jako velkou výhodu. Ale taky to asi není všechno. Je to prostě zázrak.