IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
10.4.20 12:35

Ahoj

Ahoj holky, můžu se přidat? :D
byla jsem na prvním IVF, na Apríla… No popravdě to opravdu bylo jako špatný vtip :zed:
Nečetla jsem úplně celou konverzaci, už má některá z Vás také IVF za sebou, nebo pořád čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.4.20 13:06

@sharkac Ahojky, Jasne přidej :) některé holky jsou tu po ket, já jdu zítra, některé čekají až jim otevřou car..A ty jsi po vložení? Nebo teprve čekas na ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
10.4.20 13:36

@sharkac Já jsem byla taky 1.4. Na KET a ano, nebylo to úplně šťastné datum… Ty jsi na Apríla začínala stimulovat, nebo jsi byla na ET/KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.4.20 13:40

Já byla 1.4. na ET. Měla jsem 27 vajíček, mírný hyperstimulační syndrom. Oplodnilo se 7,a v ten dotyčný den mi doktor řekl že zůstali 2 a obě 9 den opožděný… Jedno transferoval, a druhé se prý zamrazí podle toho jak se bude vyvíjet dal. A rovnou řekl, že by mi dal rovinou obě ale přišla bych tím o 2 ze 4 hrazenych pokusů, a že je nejspíš budeme ještě potřebovat 🙁 @Hnědočka a ty už víš že to nevyšlo? Jinak můj Car v Plzni funguje bez přerušení 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
10.4.20 14:44
@sharkac píše:
Já byla 1.4. na ET. Měla jsem 27 vajíček, mírný hyperstimulační syndrom. Oplodnilo se 7,a v ten dotyčný den mi doktor řekl že zůstali 2 a obě 9 den opožděný… Jedno transferoval, a druhé se prý zamrazí podle toho jak se bude vyvíjet dal. A rovnou řekl, že by mi dal rovinou obě ale přišla bych tím o 2 ze 4 hrazenych pokusů, a že je nejspíš budeme ještě potřebovat 🙁 @Hnědočka a ty už víš že to nevyšlo? Jinak můj Car v Plzni funguje bez přerušení 🤷‍♀️

Já bohužel čekám na KET, tak trochu doufám, že by mohl být v květnu, ale nevím, nevím. Ty se máš. Ty budeš testovat.

• Citovat
  • Upravit
328
10.4.20 15:19

@sharkac Tak nějak vím, testovala jsem jen jednou a bylo to 6.den negativní. Sice to bylo brzy, ale nějak prostě vím, že se stav nezměnil. Takže už vymýšlím další KET a zjišťuji tady na skupině, jak moc pomáhá ananas při zahnizďování blastičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
10.4.20 15:32

@sharkac Vítej!! :mavam:

To jsi udělala dobře, že sis nechala zavést jenom jedno :-). Dnes devetý den po ET? Kdy plánuješ testovat? Cítíš nějaké přiznaky?
To jsi měla hodně vajíček, jaktože se oplodnilo tak málo?

@Kater90 dovnitř budovy nebo transferové místnosti? To jsi měla hooodně embryí! Úplně tě chápu, ja sama zvažovala, jak to vyřešime, když jich bude hodně. Nakonec se to rozhodlo za nás tím, že jsem měla málo vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.4.20 16:15

@kveta112 no, ano, akorát naděje pouze teoretická…
@Hnědočka ten ananas mě taky docela zajímá 😁
@Petka1991 nevím proč se oplodnilo takže málo, podle mě byly malý. A asi na to může mít i vliv to že mám „nevýznamné“ protilatky proti spermiím a taky hlavně protilatky proti zona pellucida… Což je nás hlavní problém spolu s horším spermiogramem.
Dnes bych to měla dostat, ráno mě už fakt dost bolelo břicho. Ale pořád nic, takže pokud nepřijde tak už asi zítra testnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.4.20 16:19

@Hnědočka a 6.den je vážně brzy, i když chápu že to čekání je příšerný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
10.4.20 16:29
@Morgaine2303 píše:
Ahoj kdo se chystate v dubnu na ivf? Ja zacinam zhruba za tyden stimulovat. Ceka nas prvni IVf tak doufam ze vse bude probihat dobře. :)Příspěvek upraven 01.04.20 v 05:49

Zítra jdu na odběry vajíček, držte palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.20 16:41

@Rachel_cz drzim palce. Me to ceka za tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
10.4.20 18:32

@sharkac
Mela jsi pocet na ukor kvality. Priste by ti meli dat protokol, aby vajicek bylo mene, ale kvalitnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.4.20 18:48

@Toluma V to doufám. Poslední dny mi navysovali dávku ale už asi pozdě. Nevím, podle čeho se rozhodují jestli dají krátký nebo dlouhý protokol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
10.4.20 19:01

@sharkac
navysovani byla pitomost, protoze tim prave delas vicemene pocet tech vajicek a ten si zvysit nepotrebovala, spis tech hormonu mene, aby vajicek bylo min a kvalitnejsich nebo kombinaci leku.
cim jsi stimulovala?
podle ceho se rozhoduji nevim, ale mozna, ze zrovna kdyz jich je moc, ale nekvalitnich
ja mela kratky, ale jen 3 folikuly a vse mi popraskalo jeste pred OPU, takze ted mam mit dlouhy - tak uvidim. Vseobecne se rika, ze u dlouheho je mene vajicek, ale kvalitnejsich. pro me to teda vzhledem k poctu idealni neni, ale pry tim vyradime moje hormony a nemel by popraskat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.4.20 19:18

@Toluma aha, a to jsem myslela že by pro mě byl lepší krátký, ale asi teda ne.
Nejdřív jsem pichala Decapeptyl 1× denně, 3.DC jsem přidala Gonal 1× denně. Nakonec Ovitrelle před odběrem. Čím jsi stimulovala ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí