IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
7.4.20 22:01

Zítra testnu, v pátek ráno ještě taky než pojedu… V pátek to bude 9.den, to už by se asi něco ukázalo… A ješté ráno mám možnost zavolat si o náhradu… Tak uvidím… Jsem z toho teď nějaká přejetá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
8.4.20 08:38

Ahojky, tak jsem ráno testla a přesně podle predpokladu… bílo… Ale čekala jsem to, tak už mě to až tak nerozhodilo… Mám nějaké mrazáčků, tak budeme pokračovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
8.4.20 09:35
@Hnědočka píše:
Ahojky, tak jsem ráno testla a přesně podle predpokladu… bílo… Ale čekala jsem to, tak už mě to až tak nerozhodilo… Mám nějaké mrazáčků, tak budeme pokračovat…

Ještě zkus později testovat. Je brzy.

• Citovat
  • Upravit
328
8.4.20 20:14

@kveta112 Určitě zkusím, ale jsem si jistá tím, jaký bude výsledek… Cítím to na sobě… Vojtíšek nebo Anička na nás čekají ještě v Heliosu :think:
@Kater90 Co ty, jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
8.4.20 20:29
@Hnědočka píše:
@kveta112 Určitě zkusím, ale jsem si jistá tím, jaký bude výsledek… Cítím to na sobě… Vojtíšek nebo Anička na nás čekají ještě v Heliosu :think:
@Kater90 Co ty, jak je?

Neboj, Vojtíšek si tě brzo najde.

• Citovat
  • Upravit
Adamcav
8.4.20 20:47

Trochu netradičně sem napíše chlap :D. Snažení téměř rok, v pozdější fází pomocí hormonů, tabletek atd. Bohužel žena má vaječníky lenivý a moc se jim samotným nechce. PCO není, ale je to tak na hraně. U mě spermiogram v normě. Je nám mezi 25 a 30 takže ještě relativně mladí. Stimulace vaječníku nízkou dávkou gonalem a vajíček bylo přes 30 a žena velké bolesti. Z tohoto důvdu nám doporučili KET. Vajíčka oplodnit a zmrazit a počkat, než se vaječníky vrátí do normálu, a taky vzhledem k tomu že je docela velká šance na hyperstimulční syndrom. Dostala sice preventivně nějaký léky aby se tomu zabránilo, ale i tak máme hlídat. Vajíček bylo oplodněno 15, a uvidí se zítra jak na tom budou.
Je to dost nespravedlivý, když to dítě chcete a nejde to a musíte si pro to vytrpět nemálo bolestí a nervů. A potom přijde brácha s tím, že jednou zapoměli na ochranu a jsou v tom, nezabili byste ho? :D

za toho půl roku co se tomu snazime pomoct si pripadam jak gynekolog a tech prasku co bylo, to je :poblion:
tak drzime palce vsem, kteri sou na tom stejne jako my at se zadari

• Citovat
  • Upravit
506
8.4.20 21:26

@Hnědočka jeste nehazej flintu do zita, udelej si testik za 2 dny znovu! Opravdu nekdy ty testy klamou..

Ja sem nervozni, myslela sem ze na to nebudu myslet a myslim porad :( vcera me cely den pichalo a tlacilo v podbrisku, pocity jako na MS..mela jsem to trochu i dnes rano a ted odpoledne uz nic..citim se absolutne normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
8.4.20 21:46

Ještě za 2 dny otestuju znova, uvidíme… ;) Taky jsem si před KETem malovala, jak na to nebudu myslet a budu fungovat normálně… Ale fakt to nejde. Taky jsem na to pořád myslela. Jen, kupodivu, teď už jsem v klidu, úplně jsem to vypustila. Netahám teda nic těžkýho, ale už na to nemyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
9.4.20 09:17

Ahoj holky, já byla na KET v pondělí - takže dnes třetí den. Cítím se uplně normálně bez příznaků. Nejhorší, že jsem home office, takže ten čas utíká hrozně pomalu. Je to můj uplně první KET a nikdy jsem na testu dvě čárky neviděla, takže ta představa mi přijde taková nedosažitelná :zed: ale jiná šance než IVF pro nás není.
Adamcav Taky at se brzo zadaří! Muj partner to má uplně stejně, myslím že se v ženských pohlavních orgánech už vyzná víc než v těch mužských :D

Příspěvek upraven 09.04.20 v 19:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
9.4.20 10:34
@Petka1991 píše:
Ahoj holky, já jsem byla na KET v pondělí - takže dnes třetí den. Cítím se uplně normálně bez příznaků. Nejhorší, že jsem home office, takže ten čas utíká hrozně pomalu. Je to můj uplně první KET a nikdy jsem na testu dvě čárky neviděla, takže ta představa mi přijde taková nedosažitelná :zed: ale jiná šance než IVF pro nás není.
Adamcav Taky at se brzo zadaří! Muj partner to má uplně stejně, myslím že se v ženských pohlavních orgánech už vyzná víc než v těch mužských :D
@Petka1991 píše:
Ahoj holky, já jsem byla na KET v pondělí - takže dnes třetí den. Cítím se uplně normálně bez příznaků. Nejhorší, že jsem home office, takže ten čas utíká hrozně pomalu. Je to můj uplně první KET a nikdy jsem na testu dvě čárky neviděla, takže ta představa mi přijde taková nedosažitelná :zed: ale jiná šance než IVF pro nás není.
Adamcav Taky at se brzo zadaří! Muj partner to má uplně stejně, myslím že se v ženských pohlavních orgánech už vyzná víc než v těch mužských :D

Ty budeš pod 30, takže to máš skoro jasný že to vyšlo a jsi těhotná.

• Citovat
  • Upravit
121
9.4.20 11:19

@kveta112 Bude mi 32. Jak jsi na tom ty? Čekáš na KET? :srdce:

Příspěvek upraven 09.04.20 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
9.4.20 12:03
@Petka1991 píše:
@kveta112 Budeme mi 32. Jak jsi na tom ty? Čekáš na KET? :srdce:

Aha, myslela jsem, že jsi 91.ročník. Já 31 a první IVF a čekám na KET, původně jsem měla jít zhruba kolem 9.4.,což je dnes.:(

• Citovat
  • Upravit
121
9.4.20 12:15

@kveta112 Tak to je nám stejně :) Uplně chápu tvoje pocity, mně se to zase minulej měsíc zrušilo kvuli podstoupení hysteroskopie. Tak snad už v květnu pujdeš, budu držet palečky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
9.4.20 12:41
@Petka1991 píše:
Adamcav Taky at se brzo zadaří! Muj partner to má uplně stejně, myslím že se v ženských pohlavních orgánech už vyzná víc než v těch mužských :D

Tak jsme na tom stejne, ja jsem byla take v pondeli…kam chodis do CAR? Jak se citis? Me sem tam pichne v podbrisku ale jinak zadny priznaky nemam… je to muj 2.KET… jak pises ty, v cervnu to budou 3 roky co se snazime a taky sem nikdy nevidela 2. carky na testu..doufam ze tam ted budou, i kdyz mi prijde ze sw k tomu porad stavim skepticky..po takove dobe se snad uz i bojim pripustit uspech :( u vas je taky problem spermio? Ja bych mela byt uplne zdrava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
9.4.20 13:19

@Kater90
Já právě žádné zvláštní pocity nemám. Pořád čekám, že se objeví nějaký příznak a ono nic. Snažím se od ket hlavně odpočívat, ale dnes se už chci jít projít, protože být jenom doma a ležet na psychiku zrovna nepomáhá :D U nás je problém určitě na mojí straně, protože partner měl spermiogram nadprůměrnej. Podstoupila jsem laparoskopii, pruchodnost vejcovodů, hysteroskopii, genetiku…to vše s vidinou že na IVF nebudu muset jít a stejně jsme tomu neunikli. Našla se u mě mírna endometrióza, která byla při operaci odstraněna, ale ráda se vrací, takže neúspěchy připisuju jí. Snažíme se rok a pul a chodíme do heliosu. Nejhorší, že jsme spolu s partnerem už deset let, ale mimi jsme odkládali, až se zabezpečíme a vubec jsme s neuspěchem nepočítali! Pamatuji si, že hned první měsíc zkoušení jsme vymýšleli jména a byli si jistí, že to vyšlo…och jak naivní jsme byli :zed:
Tak když nám to dobře dopadne, budeme mít na den stejně staré mimísky :andel: Pro mě by to bylo něco jako ZÁZRAK dočkat se pozitivního testu :srdce:.

Příspěvek upraven 09.04.20 v 19:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital