Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hnědočka urcite to bude dobre, bolesti v podbrisku jsou dobre znameni
Ke to 4.KET v Heliosu a s DV nebo vasimi?
Me to ceka zitra, uz zacinam byt trochu nervozni…je to 2.KET a taky v Heliosu ![]()
@Stella15 tak super!!! Ja sem taky dnes nakoupila hromadu ananasu, dzusu atd.
KET v prirozenem cyklu v Heliosu delaji pokud to vyska sliznice dovoluje, ty ji mas krasnou tak super ![]()
@Toluma já jsem si taky myslela, že ke KETu ani nedojde, že to stoupnou, pak jsem tam psala mail a a psali mi, že se mnou počítají… Ale současná situace je jako na potvoru… Spousta z nás měla duben v plánu a nevyšlo to…
@Kater90 Předchozí 3 ET jsme měli na Obilňáku, ale utekli jsme do Heliosu a tam teď první KET. Vše s darovanými vajíčky, já své nemám, tak jsme osdkázaní na DV… Na obilňáku vyšly vždy maximálně 2 a ty se hned transferovali, teď máme ješté nějaké mrazáčky, tak to mi dává do budoucna naději… Když to teď nevyjde, budeme chtít jít hned na další KET
@Kater90 a zítra budu držet pěsti, ať ti to vyjde a Mudr má šťastnou ruku při zavádění
Mé zaváděl primář a byla to vcelku rychlovka… A teda oproti Obilňáku naprosto nesrovmatelná pohoda
@Hnědočka píše:
@kveta112 No, to si právě vůbec nejsem jistá 🤔 ale snad… Pořád doufám… Zrovna jsem masírovala psici, moji první a v této tobě nejstarší, dneska nám přestala chodit, tak se jí snažíme postavit na nohy a břicho se zase ozývalo… Už se snažíme 8 let, tak už by nějaký posun fakt bodl…
Jinak Helios provoz neomezil, jen se snaží, aby se klienti moc nepotkávali..
Tak pejsek na tom snad bude lépe, držím ji palce.
Ty jsi taky nad 30 a bez děti jako já? Nebo už máš děti.
@Kater90 píše:
@Hnědočka urcite to bude dobre, bolesti v podbrisku jsou dobre znameniKe to 4.KET v Heliosu a s DV nebo vasimi?Me to ceka zitra, uz zacinam byt trochu nervozni…je to 2.KET a taky v Heliosu
Taky mám problém s vajíčky a neprůchodnost.1.IVF teď v únoru a pouze 2 vajíčka, obě zralá. Jedno to bohužel vzdalo ve vývoji a 1 zmrzlinka a tu dostanu až budou dělat KET.
@kveta112 Psík Kačenka už na tom o moc lépe nebude, má na to bohužel vék… I když je pro mě neskutečně téžký se s tím smířit… Je moje první, moje „dítě“, který se mnou bylo 24 hodin denně a prošlo se mnou vším… radostí i smutkem… A moc jsem chtěla, aby poznala naše vysněné mimčo, byla by skvělá chůva… Ale není nám dáno… Teď se jen snažíme Kačenku udržet relativně v kondici, než přijde nevyhnutelné…
A ano… Je mi 37 a dosud bez prcka… Vysnili jsme si s manželem malinkou Aničku, tak snad se někdy dočkáme… a ne že bychom nebyli rádi za Vojtíka… ![]()
@Hnědočka píše:
@kveta112 Psík Kačenka už na tom o moc lépe nebude, má na to bohužel vék… I když je pro mě neskutečně téžký se s tím smířit… Je moje první, moje „dítě“, který se mnou bylo 24 hodin denně a prošlo se mnou vším… radostí i smutkem… A moc jsem chtěla, aby poznala naše vysněné mimčo, byla by skvělá chůva… Ale není nám dáno… Teď se jen snažíme Kačenku udržet relativně v kondici, než přijde nevyhnutelné…
A ano… Je mi 37 a dosud bez prcka… Vysnili jsme si s manželem malinkou Aničku, tak snad se někdy dočkáme… a ne že bychom nebyli rádi za Vojtíka…
Tak já 31 skoro, ale problémů dost. Pejsek musí bejt zlatíčko. Nesnesu, když odejdou…
Jak budeš něco vědět, tak dej vedet:).
V téhle těžké době ti to snad bude přáno. A máš 1 prcka a kolikadenniho?
My máme možná jen 4 dny, nevím, jestli se počítá i den odběru na tu kultivaci.
Mám vloženou jednu pětidenní blastičku, tak trošku doufám, že je to bojovníček… V Heliosu se snaží vždy o pětidenní, ale nevím, jestli se počítá i ten první den… Spíš si myslím, že ne… Ale to si opravdu jen myslím, možná to tak vůbec není. Na kolikátou zítra jdeš?
@Hnědočka píše:
@Kater90 a zítra budu držet pěsti, ať ti to vyjde a Mudr má šťastnou ruku při zaváděníMé zaváděl primář a byla to vcelku rychlovka… A teda oproti Obilňáku naprosto nesrovmatelná pohoda
Dekuji..me take poprve zvadel pan primar, doufam ze tam bude i zitra..
urcite uz mas Anicku nebo Vojtika u sebe.. moc ti to preju! Kdy hodlas testovat?
@kveta112 A kam chodis do CAR? Mate ted zastavene KeT? A jakou jsi mela stimulaci ze bylo tak malo vajicek?
@Kater90 Chci testovat cca ve středu, to budu 7 den po KET a trošku doufám, že už by snad šlo něco vidět, i když je mi jasný, že taky nemusí být vidět vůbec nic… Ale asi to zkusím. Zítra koupím testy a ve středu zkusím testnout… Nékde jsem četla, že měl někdo prvního ducha už 5.den…
@Hnědočka Moc držím palce!
Já jsem měla ducha už 4. Den po ket, nemohla jsem vydržet s testováním 😀jsem zvědavá jak dlouho vydrzim teď, mám snad vetsi strach jak u prvn
ího ketu
@Stella15 píše:
@Hnědočka Moc držím palce!Já jsem měla ducha už 4. Den po ket, nemohla jsem vydržet s testováním 😀jsem zvědavá jak dlouho vydrzim teď, mám snad vetsi strach jak u prvn
ího ketu
Ty se máš, že máš dítě a KET. Moc bych si přála oboje. Člověk byl tak blízko KET a nic.