IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.4.20 17:28

@Maja25
Přesně ten nouzový režim bude řešit doktor zítra v tomhle streamu. A snad i přípravu na IVF během opatření:
 https://www.facebook.com/…75717620580/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
1.4.20 17:37

@Maja25 No je to fakt zahada, ze nekde to jde a nekde ne…No ja za sebe musim rict (i za partnera, ktery byl na vysetreni taky na andrologii tam),ze jsem s Motolem hodne spokojena.Jsou tam peclivi, vzdy jsem mela pocit, ze se mi venuji na 100%, vzdycky byli mili, vsechna ruzna vysetreni…Podle me to tam proste ted zavrhla nemocnice, nemyslim si, ze by si to vymyslel primo CAR.Ja kdybych se mela rozhodnout ale znovu, tak jdu do Motola znovu. Nemam tam jediny problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
1.4.20 17:41

@Maja25 Jinak co se tyce problemu, tak u nas to taky je tak, ze jsem uplne ok, u nas je problem u pritele (mensi koncentrace dobrych spermii, jsou i pomale).A nesetkala jsem se v Motole s tim, ze by to odsunuli, tim, ze to neni problem ve mne..naopak. Delali nam oboum geneticky vysetreni, imunologicky, pak usoudili, ze u nas bude IVF nejvhodnejsi, vzhledem k rychlosti spermii by ani nebylo vhodny IUI. A doktorka ho dokonce pak poslala na andrologii, jestli mu ten problem nezapricinuje treba neco konkretniho.Ale to se nic nezmenilo na tom, ze nam to IVF doporucili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
1.4.20 17:44

@Mrs. Láskorádová A bude to myslis nejak verejne ten stream? Rada bych to videla:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
1.4.20 17:57
@Maja25 píše:
@kveta112 Jeee tak to budeš asi chodit go Gennetu do Liberce, že?! Jelikož ty jména mi nic neříkají… :nevim: Klidně mi napiš do SZ, ale ty budeš asi v jiném Gennetu než já.
Leda by se tam změnili doktoři od ledna. :lol:

Chodím na Archu, Praha 1

• Citovat
  • Upravit
1.4.20 19:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
1.4.20 19:58

@Mrs. Láskorádová Dekuju no jsem asi blba :D nebo nechapava, ale po mne to chce bud nejakou registraci nebo mi to ukazuje jen udalost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
1.4.20 19:58

@Maja25 Jasne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.20 20:33

@peta19888 řekla bych že půjde koukat i bez registrace, zkusím to taky tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
1.4.20 21:57

Holky jeste k tem nemocnicnim CARum, ty jsou zavrena kvuli narizen vlady, kdy nemocnice museli zrusit veskerou neakutni peci. takze si i myslim, ze obnovi cinnost nejpozdeji.
u tech ostatnich je to evidentne jen na jejich rozhodnutia tam asi bude rozhodovat financni stranka veci. zejmena kdyz nektere funguji, coz muze znamenat presun klientu jinam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
1.4.20 22:04
@Morgaine2303 píše:
@Kater90 Chodíme do Ferticare- Karlsbad do Karlových Varů. Úplně nevím jak poznám jaký mám protokol. Začínám stimulovat druhý den MS což bude kolem 5 dubna a budu stimulovat přibližně čtrnáct dní. Jen mě překvapilo tím že nemám žádnou zkušenost s IVF, kolik se při něm bere léků… Jak jsi snášela stimulaci a léky? Budu držet palce ať KET vyjde :-)

Tak jestli zacinas stimulaci az v MS (a predtim zadne injekce nebyly) tak mas kratky protokol. Cim budes stimulovat? Ja sem mela dlouhy protokol a pichala jsem si onjekce skoro 4 tydny, poslednich par dni bylo hroznych..byla jsem naladova, nafoukla, bricho bolelo.. ale zezacstlu jsem to snasela ok.
Jinak uz se moc tesim, vcera oviterelle a pondeli uz se blizi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
1.4.20 22:16

@Maja25 takze se nikdy nepodarilo nic oplodnit jestli to chapu spravne kdyz nebyl ani jeden KET? Jak Spatny spermio mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
1.4.20 23:06

Holky, to vam zavidim, ze porad jedete. Ja mela zacit stimulovat ted na konci brezna a misto toho nam vsechno stopli kvuli blbimu viru. Jsem z toho uz na nervy, nebot kdyz uz jsme se zase nekam pohli z mista, tak zase toto. Ach jo. Kazdopadne moc vsem drzim pesti, at vam to klapne co nejdriv.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
1.4.20 23:23

@lumpicka
me to tez stopli, pristi tyden bych zacla s dlouhym protokolem. naplanovala jsem si volno v praci, dovolenou na konec stimulace, at to mam v klidu a nakonec z toho nic nebude. a tim, ze se nevi, co bude dal, tak si ani nemuzu planovat volno na kveten. A kvuli viru mame v praci zakazane dovolene az do odvolani. takze suoer situace. A stene pak CARy nakonec kvuli penezum otevrou, takze cele odklady vlastne vyjdou vnivec. naopak bude vice nakazenych a tim i vetsi riziko nakazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
1.4.20 23:26

@Maja25
me tos tejne prijde divne s tema spermie od chlapu. vsude se kasaji, jak dokazi vicemene z niceho tam tu spermii najit (TESA, MESA) a pak slysim, ze vlastne ne. Pritom bych rekla, ze pri ISCI staci tech dobrych spermii fakt minimum - vpodstate na pocet zralych vajicek :think: aspon tak chapu tu prezentaci, ale skutecnost je pak evidentne jina.
do jakeho CAR jste presli?
ja premyslela o Heliosu, nakonec jsme zustali, kdyz ted ale vidim, ze Helios funguje a muj CAR ne, je mi do breku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí