IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2707
16.4.20 16:34

@Jeřabina1 tak to je mazec.. :roll: ale jestli to je pro ne tak nutné.. je pravda ze se můžeš nakazit kdekoliv :lol: docela blbost co chtějí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
16.4.20 17:05
@Dysis1 píše:
@kveta112 a uz mas ket nejak domluveny nebo zatim ne? Co ti rekli?

Zatím čekám na MS. Pak se mám objednat, no. Nic bližšího nevím, asi až podle UTZ před stimulaci. Nemám tušení, kolikátý den cyklu je ten KET. Já bych raději teď už UTZ, ať se to rozjede.

• Citovat
  • Upravit
2707
16.4.20 17:09

@kveta112 5 dni po ovulaci je transfer když mas prodlouženou kultivaci😊 ja se modlim at mi řekne už ted.. budu ti taky ddržet palce at jdes co nejdřív :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
16.4.20 18:17

@Dysis1 to víš, že tam půjdu, když mě nedají na výběr. A to, že se tam můžu potkat s nakaženým je pravděpodobnější než, že se s ním potkám na procházce v lese. :roll:
Ještě nevím kolik budou chtít za vystavení potvrzení. Test je 2500-2900. :roll:
Toto bude milionové dítě. Řekla jsem si o konzultaci s Dr. To mě čeká příští týden. Tak uvidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
16.4.20 18:26

@Jeřabina1 ja bych zkusila zavolat doktorce zda ti da zadanku at to mas zadarmo.. :) zkusit se to může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
16.4.20 18:41

@Dysis1
Doktorka v CARU ta ji nenapíše. Tam mě rovnou řekli ať jdu jako samoplátce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
16.4.20 18:43

@Jeřabina1 nene myslela jsem obvodaka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
16.4.20 19:20

Ahojda ženy :), příští čtvrtek jdu po koronavirove odmlce na stimulaci na nase první IVF.

Sice něco o papirech me doktorka rikala, ale o testech na koronavir ne, nepřijde mi to logické. Inkubační doba nez by byl test pozitivní je prý par hodin/dni. Takze s testem, nebo bez něj nakazeny může byt každý :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
16.4.20 19:25

@Dysis1 no to bych zkusit mohla. Ale přijde mě to i jako zbytečné obtěžování na odběrovém centru. Vždyť i tak mají práce nad hlavu i bez snažilek. A to nemluvím o tom, že i se všema potvrzeníma mě mohou odmítnout i těsně před transferem, když budou mít pocit, že jsem nakažená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
16.4.20 19:27

Ahojky holky! Jsem zpět :) musela jsem ten nepovedený KET trošku rozdýchat… prací :D
@Kater90 moc gratuluji!!! To je super! :-) Já mám zítra konzultaci v Heliosu a vrhneme se na další KET… Tentokrát koupím ananas :D :D :D To by bylo aby se to jednou nepovedlo… Jinak tenhle nepovedeny KET byl můj čtvrtý, tak snad se na nás časem usméje štéstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
16.4.20 19:29

@Hnědočka držím palce, takovýhle přístup je úžasný a správný hlavně. Na každou se směje nějaká forma štěstí v životě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
16.4.20 19:36

@Hnědočka jejej uz čtvrtý :roll: a mohu se zeptat zda si mela vysetrene embrya? Ma to malo kdo a hledam nekoho kdo je ma vysetrene a zda se povedlo/nepovedlo.. a určitě jednou to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
16.4.20 19:48

@Dysis neměla… Mám vždy darovane vajíčka a u těch se to moc nedělá… A na každý KET byly od jiné dárkyně, takže by byla moc velká náhoda, kdyby byly pokaždé špatné. Spíš si myslím, že je problém u mě, chtěla bych nějaké další vyšetření, ale moc nevím o co si říct… Genetiku máme ok, já imunologii taky, hysteroskopie proběhla taky i s odběrem děložní sliznice a taky vše ok… Mám pocit, že moje tělo má prostě problém s přijetím vajíčka, ale neptejte se mě, jak jsem na to přišla… Prostě pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.4.20 20:10

@Hnědočka
zdravím :mavam: určitě dej vědět jak konzultace dopadla a co ti doporučili. Měla jsi někdy test pozitivní? Ja chodím na obilnák ke Crhovi a jejich přístup se mi nelíbí, takže asi odejdu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
16.4.20 20:19

@Hnědočka no o nepřijetí vajíčka mi povídej.. :roll: taky mam vse ok a ne a ne se udržet.. taky nevim proč.. tak snad te ted potká stesticko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí