Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jeřabina1 tak to je mazec..
ale jestli to je pro ne tak nutné.. je pravda ze se můžeš nakazit kdekoliv
docela blbost co chtějí
@kveta112 5 dni po ovulaci je transfer když mas prodlouženou kultivaci😊 ja se modlim at mi řekne už ted.. budu ti taky ddržet palce at jdes co nejdřív ![]()
@Dysis1 to víš, že tam půjdu, když mě nedají na výběr. A to, že se tam můžu potkat s nakaženým je pravděpodobnější než, že se s ním potkám na procházce v lese. ![]()
Ještě nevím kolik budou chtít za vystavení potvrzení. Test je 2500-2900. ![]()
Toto bude milionové dítě. Řekla jsem si o konzultaci s Dr. To mě čeká příští týden. Tak uvidím ![]()
@Jeřabina1 ja bych zkusila zavolat doktorce zda ti da zadanku at to mas zadarmo..
zkusit se to může
@Dysis1
Doktorka v CARU ta ji nenapíše. Tam mě rovnou řekli ať jdu jako samoplátce ![]()
Ahojda ženy
, příští čtvrtek jdu po koronavirove odmlce na stimulaci na nase první IVF.
Sice něco o papirech me doktorka rikala, ale o testech na koronavir ne, nepřijde mi to logické. Inkubační doba nez by byl test pozitivní je prý par hodin/dni. Takze s testem, nebo bez něj nakazeny může byt každý
![]()
@Dysis1 no to bych zkusit mohla. Ale přijde mě to i jako zbytečné obtěžování na odběrovém centru. Vždyť i tak mají práce nad hlavu i bez snažilek. A to nemluvím o tom, že i se všema potvrzeníma mě mohou odmítnout i těsně před transferem, když budou mít pocit, že jsem nakažená
Ahojky holky! Jsem zpět
musela jsem ten nepovedený KET trošku rozdýchat… prací ![]()
@Kater90 moc gratuluji!!! To je super!
Já mám zítra konzultaci v Heliosu a vrhneme se na další KET… Tentokrát koupím ananas
To by bylo aby se to jednou nepovedlo… Jinak tenhle nepovedeny KET byl můj čtvrtý, tak snad se na nás časem usméje štéstí
@Hnědočka držím palce, takovýhle přístup je úžasný a správný hlavně. Na každou se směje nějaká forma štěstí v životě ![]()
@Hnědočka jejej uz čtvrtý
a mohu se zeptat zda si mela vysetrene embrya? Ma to malo kdo a hledam nekoho kdo je ma vysetrene a zda se povedlo/nepovedlo.. a určitě jednou to vyjde ![]()
@Dysis neměla… Mám vždy darovane vajíčka a u těch se to moc nedělá… A na každý KET byly od jiné dárkyně, takže by byla moc velká náhoda, kdyby byly pokaždé špatné. Spíš si myslím, že je problém u mě, chtěla bych nějaké další vyšetření, ale moc nevím o co si říct… Genetiku máme ok, já imunologii taky, hysteroskopie proběhla taky i s odběrem děložní sliznice a taky vše ok… Mám pocit, že moje tělo má prostě problém s přijetím vajíčka, ale neptejte se mě, jak jsem na to přišla… Prostě pocit…
@Hnědočka
zdravím
určitě dej vědět jak konzultace dopadla a co ti doporučili. Měla jsi někdy test pozitivní? Ja chodím na obilnák ke Crhovi a jejich přístup se mi nelíbí, takže asi odejdu ![]()
@Hnědočka no o nepřijetí vajíčka mi povídej..
taky mam vse ok a ne a ne se udržet.. taky nevim proč.. tak snad te ted potká stesticko ![]()