Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Milenium1 sance jeste je. Nezoufej. Drzim pesti, at byl spatny test
Holky myslíte, ze je normálně mit 9den po transferu pocit a hlavně občasné bolesti jako při MS? ![]()
Testovat budu v pátek, dle informací od pani doktorky ten 12 den, by uz mohlo/mělo být něco vidět. Avšak rikala ať počkám na krev 1.6., ze některé výsledky testů jsou mizerné. ![]()
Šílený čekání to Vám teda povím
.
Tak moje první stimulace a IVF dopadlo špatně, ač bylo vajíčko dobre kvality a vse připraveno na jedničku. tak se mimco neuchytilo. Asi se mu neco nelibilo
.
Příplatek za embryoglue tedy výsledek 0. ![]()
V pondělí jdu na krev a tedy i oficiální vyjádření, ze to nedopadlo.
Od 9 dne bolesti, od 10 dne špinění no a krev jako samoplatce s výsledkem 3j.
Tak snad další pokus dopadne lépe, respektive nejlépe a konečně se dočkáme uzlíku štěstí ![]()
@Mik.Martina a test sis delala? Ja zakrvacela pred testem. Pak od testu ruzne spinim, krvacim, ale mimco se zatim drzi, ted 8tt.
Tak drzim palce pri dalsim pokusu. Jinak pro me je to cely ivf takovy nevyzbytatelny, jednou bylo vse perfektni a zadarilo se. Pak dalsi dva pokusy perfektni, vcetne embyoglue a nezadarilo. Pak jedno uplne blby a nezadarilo a pak posledni taky blby, jen jedno tridenni embryo, moc mu sanci nedavali a zatim se drzi.
Takze ted uz vim, ze resit, zda neco vypada super a nebo ne nema cenu, pokud to dopadnout ma, tak to dopadne. Urcite se stesticka dockas ![]()
Děkuji moc, mas pravdu ja se tim taky řídím, ze každý ma svuj osud předem napsaný.
Jen člověk se těší az to přijde, pak začne stimulaci, vse je zalité sluncem a člověk jen odpočívá a čeká.
Pak přijde to hořké zklamání
.
Základ je vstát a jit dál
Příště u me snad bude nějaký ten anděl strážný stát. ![]()
Tobě držím pěsti ať to dobře dopadne
.
@Mik.Martina
Moje 1.IVF fiasko total. Nedošlo ani k transferu. Embryo dobre kvality nedalo rozmraženi. Jen vytáhli dost prachu. Z Gennetu Archa odcházím. Jen cpou do darovanych vajíček.
Mohu se zeptat, jestli jste po ketu citily nejakou zmenu? Ja se strasne bojim, ze nic necitim. Jsem 4 den po ket a nic. Vim, ze nema smysl testovat, ale je to tezky… ![]()
@TerkaBohl jediné co po ET tak prsa.. jinak vubec nic.. každá jsme jina
hodne štěstí
Holky, prosím za jak dlouhou dobu jste šly na další stimulaci. Budu začínat od znova, žádného mrazacka nemame.
Je nějaké nařízení, nebo je to vse jen dle domluvy s centrem? ![]()
Děkuji moc ![]()
@Mik.Martina každé centrum k tomu přistupuje jinak, já měla neúspěšný ET v prosinci a doporučili mi před další stimulací jeden cyklus vynechat. Já pak nakonec čekala déle, nejdřív měl dokor dovolenou a pak přišla korona. Ale jinak bych šla do toho co nejdříve.
@TerkaBohl já vůbec nic, tehdy jsem tu byla ve skupině a všechny holky něco cítily a já absolutně nic od začátku ET až cca do 10tt. Prsa nepočítám, bolely mě už od začátku stimulace.
@Dysis1
Ja vam i ta prsa zavidim
. Ja prave mam pocit, ze jsem ani na zadnem ketu nebyla.