IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
309
25.5.20 09:54

@Milenium1 sance jeste je. Nezoufej. Drzim pesti, at byl spatny test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
25.5.20 09:57

@Milenium1 vždy rozhodne až krev, neztrácej naději :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
26.5.20 17:01

1. IVF

Holky myslíte, ze je normálně mit 9den po transferu pocit a hlavně občasné bolesti jako při MS? :roll:

Testovat budu v pátek, dle informací od pani doktorky ten 12 den, by uz mohlo/mělo být něco vidět. Avšak rikala ať počkám na krev 1.6., ze některé výsledky testů jsou mizerné. :zed:

Šílený čekání to Vám teda povím :mrgreen: :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
28.5.20 11:23

První IVF se špatným koncem

Tak moje první stimulace a IVF dopadlo špatně, ač bylo vajíčko dobre kvality a vse připraveno na jedničku. tak se mimco neuchytilo. Asi se mu neco nelibilo :roll:.

Příplatek za embryoglue tedy výsledek 0. :think:

V pondělí jdu na krev a tedy i oficiální vyjádření, ze to nedopadlo.

Od 9 dne bolesti, od 10 dne špinění no a krev jako samoplatce s výsledkem 3j.

Tak snad další pokus dopadne lépe, respektive nejlépe a konečně se dočkáme uzlíku štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.20 12:32

@Mik.Martina a test sis delala? Ja zakrvacela pred testem. Pak od testu ruzne spinim, krvacim, ale mimco se zatim drzi, ted 8tt.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.20 12:33

Jooo uz vidim, promin, nejak jsem prehlidla to hcg.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.20 12:37

Tak drzim palce pri dalsim pokusu. Jinak pro me je to cely ivf takovy nevyzbytatelny, jednou bylo vse perfektni a zadarilo se. Pak dalsi dva pokusy perfektni, vcetne embyoglue a nezadarilo. Pak jedno uplne blby a nezadarilo a pak posledni taky blby, jen jedno tridenni embryo, moc mu sanci nedavali a zatim se drzi.
Takze ted uz vim, ze resit, zda neco vypada super a nebo ne nema cenu, pokud to dopadnout ma, tak to dopadne. Urcite se stesticka dockas :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1127
28.5.20 12:53

Děkuji moc, mas pravdu ja se tim taky řídím, ze každý ma svuj osud předem napsaný. :roll: Jen člověk se těší az to přijde, pak začne stimulaci, vse je zalité sluncem a člověk jen odpočívá a čeká.

Pak přijde to hořké zklamání :(.

Základ je vstát a jit dál :kytka: Příště u me snad bude nějaký ten anděl strážný stát. :andel:

Tobě držím pěsti ať to dobře dopadne :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
28.5.20 17:32

@Mik.Martina
Moje 1.IVF fiasko total. Nedošlo ani k transferu. Embryo dobre kvality nedalo rozmraženi. Jen vytáhli dost prachu. Z Gennetu Archa odcházím. Jen cpou do darovanych vajíček.

• Citovat
  • Upravit
16
28.5.20 20:48

Mohu se zeptat, jestli jste po ketu citily nejakou zmenu? Ja se strasne bojim, ze nic necitim. Jsem 4 den po ket a nic. Vim, ze nema smysl testovat, ale je to tezky… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
28.5.20 21:16

@TerkaBohl jediné co po ET tak prsa.. jinak vubec nic.. každá jsme jina :) hodne štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
29.5.20 10:18

Neúspěch v IVF 3 vajíčka

Holky, prosím za jak dlouhou dobu jste šly na další stimulaci. Budu začínat od znova, žádného mrazacka nemame.
Je nějaké nařízení, nebo je to vse jen dle domluvy s centrem? :roll:

Děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.20 11:10

@Mik.Martina každé centrum k tomu přistupuje jinak, já měla neúspěšný ET v prosinci a doporučili mi před další stimulací jeden cyklus vynechat. Já pak nakonec čekala déle, nejdřív měl dokor dovolenou a pak přišla korona. Ale jinak bych šla do toho co nejdříve.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.20 11:14

@TerkaBohl já vůbec nic, tehdy jsem tu byla ve skupině a všechny holky něco cítily a já absolutně nic od začátku ET až cca do 10tt. Prsa nepočítám, bolely mě už od začátku stimulace.

• Citovat
  • Upravit
16
29.5.20 12:28

@Dysis1
Ja vam i ta prsa zavidim :(. Ja prave mam pocit, ze jsem ani na zadnem ketu nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí