IVF, ET, KET - únor-duben 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
8.2.19 13:24

@Janez Třeba se kluci sejdou a budete to mít v jeden den :mrgreen: My máme všechny děti spojené s 13. 13.února se, teda nedobrovolně, narodil Ondra. Adélka je 20.2., ale v pátek 13. jsme si ji přivezli domů a Viktor se v pátek 13. narodil. No krásná to čísla. Jak se bude prcek jmenovat? Když si vzpomenu na nás před dvěma lety, jak jsme neměli vůbec nic připravený…V dubnu jdeme na povinnou psychoprohlídku, tak jsem zvědavá, co tam s ním bude dělat, pže skoro vůbec nemluví a občas i udělá co se mu řekne :lol: Spíš mám pocit, že leckdy nechápe, co po něm vůbec chci.
@ceris Já už si nepamatuju, jak to bylo, ale asi to po nativu jde hned. Jenže vy nejdřív musíte požádat pojišťovnu a hlavně se musí píchat od 1. dne MS, což už máš. takže v březnu bych to viděla. Kam chodíte? Kamarádka chodila v Pze do Gennetu a musím říct, podle toho jak to říkala, tak ta dr. je fakt dobrá. Problém s početím byl u ní a pořádně se nevědělo, co je vlastně za problém. Měla v nepořádku nějaké hodnoty, ale nedalo se s tím nic dělat, takže jí pořád upravovali hormony, co brala a podařilo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.19 20:20

Ahoj holky. Promiňte, že sem moc nechodím. Nicméně, v mém životě proběhla totální rekonstrukce, takže až teď čtu, jak se vám daří a moc Vám přeju, aby vám vše s druhýma dětma dobře dopadlo. Já druhé dítě asi už mít nebudu. Našla jsem si nového partnera, který je starší, má dvě velké děti a budu ráda, že přežije mýho dvouletýho prcka. Pronájem v kryobance sice platit budu, pro případ, že bych si to do 40 let ještě rozmyslela, ale nevím. Jsem ráda, že malej už je parťák a do mimina se mi opravdu samotné moc nechce, navíc když si spočítám všechny ty zdravotní komplikace spojené s těhotenstvím, asi to tak má i být, že mi druhý dítě není souzeno. Takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
14.2.19 21:35

@Snažilka8383 nikdy nevíme, co nás v životě potká. Hlavně, ať jsi spokojená. Je spousta lidí, co mají jen jedno dítě. A Ty máš navíc další dvě. Zase se tomu jednomu dítku můžeš maximálně věnovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
16.6.19 21:26

@Janez Tak jak? Jaký to je ve čtyřech? Máš sílu to sem napsat? :-)

@Snažilka8383 Máš se dobře? Hele podle mě vždycky lepší všecko překopat, než žít v něčem, co není úplně vono a je to spíš živoření. Tak jen doufám, že se ti daří!!

@Tofik Dík moc, že jsi odepsala, já to tehdy četla. Chodíme právě do Gennetu.

Ale holky, už asi chodit přestanem, protože to vypadá, že jsem fakt v tom! :dance:
V květnu jsem šla na svou 4.stimulaci, do 5. dne PK přežilo jedno embryo ze dvou a to se má asi k světu, protože je mi tak blbě, že to snad ani není možný. Ve středu mám jít na UZ (jsem dnes 6+4), tak snad bude srdce…jako obvykle je to čekání dlouhý, ale věřím. Protože jinak nevím, proč by mi bylo tak zle, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
22.6.19 22:32

@ceris ahoj Ceri :) co to tu čtu?? Moooc gratuluji a doufám že vše klape jak má ;) vidíš, není potřeba hodně vajíček ani embryí, jen to správné..kamarádka taky teď otehu podruhé z 1 embryjka. :D
Ty druhy děti jsou snaze :mrgreen: jinak naše miminko vylezlo přesně na den termínu, 22.2.2019 a porod byl bolestivý, ale mnohem rychlejší a dá se říct emotivnější ptz jsem nebyla nadopovana žádným plynem, ani epidural..za 4 h byl venku :mrgreen: Jen škoda že placenta nešla ven, tak mě uspali, tak jsem si ho nemohla nuchnat hned :(
S bráchou to bylo ze začátku těžší, při příjezdu z porodnice hrozný hysterak, ale teď už by ho nedal..ale dárek od brášky zabral :mrgreen: jsou to naši nuninci :srdce: tak držíme palce ať se dočkáte a dej vědět jak rostete ;)
Holky a jak se máte ostatní? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.19 22:48

Ahoj holky, co nového? Já bojuju s novým partnerem a snažím se to nějak uspořádat. @ceris jak to dopadlo, jsi nastávající maminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
25.9.19 08:35

Ahoj :mavam: Já už chodím do práce, ale samozřejmě malý po týdnu chození do školky dostal angínu. Takže jsem teď na OČR. Holka ve třetí třídě, je to mazec všechno to zvládat a chodit do práce. Spíš mám pocit, že to nezvládám :roll: Na holkou se pořád musí stát a koukat jí pod ruce, jestli dělá co má a jak, je hrozný lajdák.
A co vy ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
22.10.21 20:28

@Janez @Snažilka8383 @Tofik

Holky, trochu se stydím, že jsem vám nenapsala. A přitom čas od času vzpomínám na to, jak jsme tu sdílely všecko možný a mně osobně to dost pomáhalo přežívat a nepřestat věřit.
Takže jo, tehdy to vyšlo, starší dceři jsou čerstvě 4, mladší budou v únoru 2. A je to velká paráda a velký štěstí.

Snad se daří i vám, a když se tu stavíte, napište, jak to jde u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí