IVF - ET/KET 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1463
16.4.26 08:14

@bonsaj493 jezisi, v jakem meste jsi byla, to je teda ostuda :mrgreen:
Ja jsem sla pres gynekologickou ambulanci v Oblastni nemocnici Kolin, co spolupracuje s nasim CAR a vedeli hned o vsem, nemusela jsem nic vysvetlovat nastesti.
Bych cekala v dnesni dobe vetsi informovanost :roll:
A jinak RTG by se nemel delat ani behem stimulace :( ale asi usoudili, ze je dulezitejsi se ti podivat, jestli nemas vodu na plicich.

A neboj, vajicka ti neutecou, doktorka snad doufam vi co dela :mrgreen:
Hlavni je, ze to dnes nebude horsi nez vcera :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
16.4.26 09:08

@Liskulaska neovlivním a to je na tom to nejhorší, že člověk neudělá nic, může jen čekat a doufat… Já jsem to AI samozřejmě psala :oops: když to jde na pgta psala malá čísla, ale u počtu vajíček se předpokládalo, že první den bude víc, proto mě to tak sebralo. Ale zase napsala zajímavou věc, která mi vlastně nedošla, tím, že se neoplodnilo ani jedno vajíčko přirozeně, s partnerem by nám to prostě nešlo, někde je chyba, jen se neví v čem a klinika to taky neřeší, proč…

@Gracetheworld a jak ti přišli na to, že máš PCOS? Mně z genetiky vyšlo, že mám riziko k nízkému, ale nikdy jsem to neřešila. Taky počítali s tím, že jich bude víc, už kvůli amh a právě té genetice, ale pořád říkali, že je kvantita a kvalita, :roll: ale aspoň nedopovali vysokýma dávkama.

@Makronka15 já si to říkám, že mi můžou políbit, ale zároveň mě ten přístup mrzí, že já se snažila dělat nad rámec a když potřebuju trochu úlevu, nic. Kdyby se chovali jinak, já bych minimální první týden stimulace do práce chodila, ale takto… Když jsem řekla vedoucí, že potřebuju trochu pomoc, tak ona se na mě podívala, že by si taky přála, aby ji někdo pomohl :nevim:

@bonsaj493 já jsem si říkala, co s tebou je, že ses neozvala, tak to si teda užíváš :( držím moc pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3982
16.4.26 11:59

@Liskulaska byla jsem v Karviné, já jsem z Moravskoslezského kraje. Jako porodnice je v Karviné vyhlášena, i gynda je tam super, ale byla jsem rovnou na interně no… To mi ani neříkej, že by se rtg dělat neměl 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
16.4.26 12:02

@bonsaj493 Držím moc palce ať už je to dobrý a v sobotu ať je skvělá úroda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
16.4.26 12:33

@Ifka19 chápu no, fakt to znám moc dobře… já už jsem třeba jakoukoliv snahu dělat něco navíc vzdala. Nikdy za to nic nemam a akorát jeste všechny obrací proti mě, takže at si políbí 😀 jsou to proste cizi lidi, který za to nestojí. Tvoje rodina, tvuj partner a vaše vysněný miminko, o který se snažíte, to jsou veci na který je potřeba se soustředit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
16.4.26 12:38

@bonsaj493 jak ti je dneska od toho rána? Drzis se? 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3982
16.4.26 13:00

@Makronka15 ale joo, je to trochu lepší. Docela jsem se i vyspala, nevolnost pořád mám hlavně v určitém sedu a lehu, i tu dušnost. Ale už nezvracím, musím ten žaludek udržovat pořád plný. Takže na kapačky jsem si už nevolala, jak nezvracím, myslím, že to není třeba. To už snad nějak do té soboty doklepu. Ale spala jsem už se třemi polštářy pod hlavou a třemi pod koleny :mrgreen:. Mám v sobě poslední Orgalutran ráno, večer si myslím, že se mi uleví hlavně psychicky, jak píchnu ty Decapeptyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
16.4.26 14:05

@Ifka19 PCOS jsem měla diagnostikované ještě než jsem poznala manžela :D
Měla jsem dřív hodně nepravidelné cykly, prakticky cokoliv mezi 28 a 80 dny. K tomu jsem měla na ultrazvuku viditelné cysty na vaječnících, zvýšené androgeny v krvi, zvýšené AMH a k tomu mi začaly růst tmavé chloupky na bradě a krku.
Věkem a hubnutím se mi příznaky hodně zmírnily, cykly mám teď relativně pravidelné, i když trochu delší (30-35 dní), cysty žádné, ale zůstaly mi trochu zvýšené androgeny a chloupky na obličeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
16.4.26 15:49

@bonsaj493 tak už jen zítřek a pak jdeš na to 🙏 urcite se ti to pak vrátí na kvalitních vajíčkách a spoustě oplodněných a dobře se vyvíjejících! 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
16.4.26 16:23
@Ifka19 píše: Více

Ahoooj ja jsem v pohode a uz 25tt. 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
16.4.26 17:37

Holky ja jsem od začátku března po třetí nemocna. 🙈 Chytla jsem virozu před stimulací, během stimulace a ted zas 10 dni před transferem 🙃 pracovat ve školství je fakt šílenost… Myslíte, že má smysl si po transferu vzít třeba jen na týden PN? Nebo je to blbost? Já prostě chytnu fakt vše hned když na mě děti něco prsknou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3982
16.4.26 17:46

@Makronka15 jestli si budeš jistější, tak to určitě smysl má :mrgreen:. Ty nemoci jsou teď šílené, taky jsem od ledna byla už tak třikrát nemocná. Ale při stimulaci se mi to naštěstí vyhlo, ikdyz teď čekám co ten včerejšek, byla mi v té nemocnici i pak v caru hrozná zima, klima jela naplno :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
16.4.26 18:28

@Makronka15 jen si vezmi, hlavne pokud ti daji prednisone, nebo jiny kortikoidy.
To se na tebe dite jen podiva a budes mit anginu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2735
16.4.26 18:31

@Makronka15 Já bych šla, ptž když nepůjdeš, tak budeš ve stresu, abys zase něco nechytla a stres není kámoš :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3982
17.4.26 06:59

Tak dneska místo zvracení pro změnu ukrutný průjem :pocitac:. Už mě to fakt nebaví. :cert:. Jsem už hrozně vyčerpaná, ať je už zítřek prosiiiiim!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.