IVF - ET/KET 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3980
26.4.26 23:37

@Karolína117 děkuju… A co se tedy dělo? OHSS? Protože jako OHSS jsem měla, ale už asi ustoupil, měla jsem Decapeptyl a už mám po MS… A už nemám ten pocit, že jsem tři dny přejezená a přepitá až po krk :mrgreen:. A na váze mám naopak míň než na začátku :lol:. Jen ty bolesti přímo u vaječníků no, jako mega silná ovulace pořád, při každém pohybu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.4.26 15:52

@bonsaj493 ja som mala taketo neprijemne pocity po 4 IVF. Bolo mi fakt tazko tak som radsej zasla za dr na kontrolu. Mala som zakrvacane zlte teliesko pripravene na tehotrnstvo a nejaku vodu v podbrusnici ale nie moc. Dostala som atb a zlepsilo sa to. Okrem toho som si pichala aj fraxiparine :/ urcite necakak a radsej sa chod dat pozriet mozes dostat zapaly, ktore isto nepotesia zospodu. Drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
27.4.26 16:49

@bonsaj493 upřímnou soustrast..
Já byla na opu minulý úterý a tak 3 dny mě to sem tam pobolívalo ale taky se mi to zlepšovalo každým dnem a teď už úplně v pohodě. Měla jsem teda mnohem míň folikulů ale minimálně bych si zavolala na car a zeptala se jestli s tím mám přijít taky se mi nezdá že by to mělo tak moc bolet… Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
27.4.26 19:18

Teda občas se tady toho moc najednou neděje a teď vypadnu na vikend a tady milion příspěvků holky! 😁
@muminek5 tak to jsem fakt zvědavá co ti řeknou.. doktor to fakt nějak víc nekomentoval jo? Jen prostě ze mas přijít v utery a bud a nebo? A ty mas ET nebo KET? Pokud KET tak to by ti rozmrazili embryo a kdyby to neklaplo tak jako co? 😳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
27.4.26 19:46
@Makronka15 píše: Více

Ten Sanakin je jinde než v centru. U nás v centru právě naštěstí dělají ještě tu kontrolu ovulace, takže zítra mám ultrazvuk a pokud folikul praskl, tak ve středu transfer (ket) a pokud nepraskl, tak se to celé zruší a embryjko zůstane zmrazené. Ale ne každé centrum ty kontroly má takto nastaveny. Takže v tomto jsem měla štěstí, že se na to minule přišlo zavčas a případně i teď by to tak bylo.
Každopádně zítra na tebe budu moc myslet ať jde všechno hladce a embryjku se u tebe zalíbí a hezky se zavrtá 🌸 ❤️ v kolik tě to čeká hodin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
27.4.26 19:53

@muminek5 jaj tak! No tak dobrý 🙏 tak doufám ze to jeste folikul zdárně dotlačil až k prasknutí! 😁
děkuju moc.. mě dneska úplně vystresovali v práci, tak ted nadávám doma, že se akorat před transferem stresuju 😠 ale mela bych na to jít cca v jednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
28.4.26 07:48

@Makronka15 copak ti provedli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
28.4.26 08:00

Vím, že je to těžké a taky mi to nešlo, ale na práci se zkus vyprdnout. A případně se vůbec neboj vzít si neschopenku, někdo si třeba zanadává, někdo tě pomluví, ale v konečném důsledku tu jde hlavně o tebe ať jsi v klidu a nestresuješ se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
28.4.26 09:45

@muminek5 no jasně :) ja mám naštěstí uz od čtvrtku volno, takže zítra to už nějak doklepu, mam naštěstí hodně klidný rozvrh ve středu.

@lfka19 dostala jsem vykárno za úplnou blbost, nic spatnyho jsem neudělala, ale jsem další na jejich seznamu, koho se chtějí zbavit :)) ale vyspala jsem se z toho a dneska už začínám jógou, skvělou snídaní a těším se na KET 😁 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
28.4.26 09:50

@Makronka15 držím moc moc palce :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
28.4.26 09:53

@Makronka15 přidávám se, držím také palce a je fajn že si děláš nádherňajs už od rána 💕 💐 🥳 tak to má být 💪 🍀 tak tfuj tfuj tfuj kočko 🥳 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
28.4.26 09:58

@Makronka15 takže nejvyšší čas odejít na mateřskou :lol: držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.4.26 10:26

Ahoj holky, prosím o radu.
v pátek už mě čeká OPU, po dlouhém protokolu.
Teď váhám jaký cenový balíček si vybrat… má někdo zkušenosti s metodou IMSI, výběr spermii. Partner měl spermiogram v pořádku.
v tom cenově dražším balíčku je také Embryo Glue - to mi v předchozím institutu lékař nevychvaloval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
28.4.26 11:02

@Makronka15 drzim palce, at se u tebe hezky zabydli :hug: tfuj tfuj tfuj pro stesti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
28.4.26 11:12

Achjo :( jak psala Ifka nejvyšší čas jit na mateřskou a pokud se tě chtějí zbavit, tím spíš bych šla na nemocenskou, nikomu nic nedlužíš. Jsem ráda, že ses z toho vyspala a máš hezký den a odpoledne budu držet palce 🍀
Jinak já mám po kontrole a folikul všemi zázraky praskl. Takže zítra ve 14 je v plánu transfer a teď jen doufat, ať to embryjko zvládne, ptala jsem se na riziko, že se nerozmrazí, tak říkala lékařka, že tím že je horší kvality (2-) tak se může rozpadnout, ale zároveň že mají hodně děti i z 2-. Tak nezbývá než doufat 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.