IVF - ET/KET 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150
29.4.26 10:04

@Ifka19 zítra budu držet palce🙏 💕 jak už dlouho čekáte na pgt? My čekali měsíc… 🙄 No já v kravíně (v práci) kroutím hlavou nad tím čím jsou schopné se kolegyně zabývat… 🤮… já snad prácí nikdy takto nežila 😁 🤔 ale snažím se stále usmívat a nedávat na sobě znát že mě něco trápí… protože bych byla opět v hledáčku pomluv a jejich konspirací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
29.4.26 10:25

@Lucii_V jeee děkuju, krásně jsi to napsala a vystihla 💕 🙂 😘 jo už vyhlížím menstruaci, do konce týdne by se mohla objevit, prsa a podbřišek mi to dávají dost najevo😅 tak zavolám koordinátorce a budu vyhlížet a těšit se na další případný pokus🥲 ❤️ ale prostě dneska jsem asi vstala zadkem napřed tak mám nějaký chmury a komu jinému se svěřit než tady vám 🤗 💐 kdo pochopí a ví…jak je těžké nezešílet🤭 občas si přijdu jako Bellatrix Lestrangeová z Harryho Pottera když se dostávala z Azkabanu jak se smála 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
29.4.26 10:36

@Ann2506 měsíc? Nestraš ty jo, říkali mi 14 dnů, ale ofic mail je 4 týdny… A to do sebe už rvu estrofem, který mi vůbec nedělá dobře :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
29.4.26 10:53

@Ifka19 určitě tě nechci strašit… mě když brali vajíčka tak pan Doktor říkal taky že teď embryologie frčí, že se zlepšili… Že těch 14 dní…no co ti budu povídat…po 20 dnech jsem už volala jako kde to vázne? A oni že to ještě není… že mi přijde e-mail…no a na den přesně měsíc 🙄 já naštěstí nic do sebe necpala 🙏 tak uvidíš… jiné holky ti přece psali že za 14 dní výsledky měli tak tomu věř že zítra budete vědět na čem jste💐 🤗 🍀 🍀 že je to v pořádku 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
29.4.26 11:42

Ja přišla do práce a teď jsem posílala domu dítě s teplotou?! :? Včera KET, říkám si jak je to super, že jdu do práce jen dnes a pak mám do konce týdne volno a ejhle… >_

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
29.4.26 11:48

@Ann2506 na druhou stranu, raději pomalu a dobře, než rychle a blbě :lol: a kdy jsi je dávala na pgta? Jako mně se to moc nelíbilo, že to do sebe už mám rvát, když nejsou výsledky, ale zase oni chcou být připraveni, kdyby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
29.4.26 11:48

@Makronka15 ach jo, měla jsi jít na tu neschopenku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
29.4.26 11:57

@Ifka19 já vím viď… jsem si říkala, že ten jeden den nějak dám, jdu totiž i brzo domu.. ale teď mě tohle uplně naštvalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
29.4.26 12:22

@Ifka19 6.3. poslány a na velký pátek tedy 3.4. výsledky 😁 to se ti nedivím že se ti to nelíbilo…🙄 Ale tak snad vědí co dělají a proč 🙏 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
29.4.26 12:43

@Ann2506 no ty kráso, a kam to posílali, nevíš? Já byla smířená s tím, že to bude až další cyklus, nepočítala jsem s tím, že by se to stihlo teď. Ale prý to tak dělají, což je super do sebe zbytečně rvát hormony :roll:

@Makronka15 to bude dobrý, hlavně, že máš potom volno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
29.4.26 12:45

@Makronka15 to si děláš srandu 🙄 to bych byla naštvaná tedy taky🤨 ale určitě to nebude mít vliv ani na fazolku ani na Tebe 🙏 🍀 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
29.4.26 13:03

@Ifka19 jeee tak to nevím, kam to posílali… 🙄 Ale po třech týdnech jsem volala na výsledky a tam na mě taková protivná sestra že pokud výsledky nemám já tak oni těžko… říkám co prosím? Snad nejdřív víte vy jak to dopadlo a pak to posíláte mě ne? A ona no počkejte přepojím vás…tak to zvedla podle hlasu nějaká mlaďounká embryoložka a ta mi úplně vše vysvětlila řekla mi i kvalitu jako jakou ty embrya měla když je nechávali do 5 dne… že ať jako vydržím že chápe že to je zdlouhavé ale že už jen chvilku 😁 no tak ještě týden jsme čekali 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
29.4.26 13:37

@Ann2506 haha myslím že takovýma stavama si tu procházíme dost často všechny :D kór na hormonech :D u mě je to jak na horské dráze - záchvaty totálního šílenství a pak totálního zenu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
29.4.26 13:59

@Lucii_V dneska jsem takzvaně na facičky 😁 protivná sama sobě…holt nemůže být každý den posvícení 🤭 😶‍🌫️ 🤦 ale koupila jsem nové povlečení, dvě trika a je mi lépe 😁 🤭 večer ještě kadeřnice…a vlastně 🤔… i zkrz tu mojí náladičku si ten dnešek dělám hezký 🍀 😅 😇 👏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
29.4.26 14:13

@Ann2506 no tak to je pecička, uvidím, co mi řekne zítra, i když doktorka to taky nijak nepopožene :roll:

Jinak ty hormony, to je fakt masakr, já už toho mám docela dost a to jsem na začátku, vůbec to nedávám, dneska mě teda naopak štve úplně všechno a všichni, ale jindy mám docela velký úzkosti. Ale to mám od té doby, co do sebe cpu estrofem :zed:. A jsem v ráži i skrz to kožní, začínají mě bolet prsa sama o sobě a ona mi do jednoho bude ještě řezat a pak ty stehy ještě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.