Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Liskulaska no vůbec!
můj původní plán byl čtvrtek/pátek, ale zítra nejdu do práce a právě mě tak jako napadlo, jestli už by tam něco zítra nebylo vidět…
@Satalie nooo hele já bych si být tebou klidně tu PN vzala..
@Ifka19 uz jsem si na nej nejak zvykla, lepsi nez ty olejove progesteronove injekce ![]()
Ale tesim se az ho odlozim no, neni to moje oblibena vec ![]()
To mrzi pokud se to nestihne, nejen kvuli hormonum, ale clovek si dela nadeje ![]()
Joo jinak a uz tři týdny beru estrofem a skoro dva týdny i duphaston a progesteron a teda pěkně mi to leze krkem 😀 prsa mě celou dobu bolí úplně šíleně… dělá mi i problém ležet na břiše 😒
@Satalie píše: Více
Ahoj, to jsi nejspíš myslela @Karolína117 jak jsi vlastně dneska dopadla, máš nějaké nové zprávy o embryjkách?
@Satalie Já bych s tvou prací Pn určitě zvážila, třeba apson na těch prvních 14 dni a potom uvidíš jak dál. Držím palce na transfer ![]()
@Liskulaska taky jsem si říkala, že to tu utichlo a jsem ráda, že jsi to zas oživila 😊 jak se cítíš? Nebudeš už mít za chvíli screening?
@Ifka19 to je fakt pech, ale pořád věřím, že to stihnou a za ty nervy to pak bude to ono 🍀
@Makronka15 jsem zvědavá kdy to prubneš, máš nějaké příznaky/pocity? S těmi léky tě chápu, dneska mi další přibyl 🤣 lékařka před transferem prý, progesteron máte hezký, ale raději bych ho v pondělí zkontrolovala. No a bum ho z 80 klesl na 40, takže k progesteronu besins 2-0-2 jsem vyfasovala jednou denně agolutin injekci do svalu 🙈 a ještě mam 1 denně clexan do břicha
a 1 týdně dexamed do zadku 🤣 ten teda je ze všeho nejhorší, naštěstí není tak často a jednou týdně intralipidy
říkám si, že to mam fakt za to, že jsem říkala, že už mě ty kontroly a odběry nebaví 🫠
@muminek5 ve stredu mam jeste kontrolu a pokud bude vsechno jak ma, tak se objednam na screening
citim se dobre, nevolnosti jsem nemela, spis porad jim a nabiram na vaze
a k tomu klasicke pichani a tahani a boleni vsude mozne ![]()
Kdy planujes testovat ty? 👀
@muminek5 Tyjo příznaky asi žádný nepociťuju právě 😀 cítím stejný věci jako když beru progesteron normálně během cyklu. 🤷♀️ Podle mě ty hormony stejně vše přebijí 😅 ale ted už jsem zas ve fázi - ne, nejdriv ve ctvrtek! 🤣
Tyjo a jakou mas gramáž besins? Ja mam 300mg a jen 1-0-1 😳 Ježiši a ty injekce… no chudaku, uz nefňukám 🤣 a teda jsi fakt statečná! Ty se cítíš jak?
@Liskulaska neeee nerikej mi to! 🤣 jsem fakt nalomena, ale bojim se zklamani 😀
@Makronka15 tak se na to vyprdni a pockej do ctvrtka, ono ti to nikam neutece ![]()
@Liskulaska píše: Více
Závidím. Ty jsi v jakém týdnu? Mě je furt trochu blbě a k tomu jsem zase nemocná
já prostě ten první trimestr musím protrpět s nějakou nemocí, akorát doufám, že to to malé zvládne… Ale jim teda spíš málo, ale musím něco často uzobavat, aby mi nebylo blbě…
Všem držím palce.
@Makronka15 Já jsem spíš za to udržet si naději, co nejdéle a testovat pozdě nebo až krev, ale každý to má jinak. V centru doporučovali až tak 11 den. ![]()
Ahojky, ja mam prvni kontrolu ve ctvrtek, budu teprve 7DC, odber vajicka bych mela mit pripadne az pristi tyden ![]()
A chtela jsem se zeptat, mate nektera tezsi manualni praci? Pripadne davate si delsi volno po transferu?
@muminek5 Ahojky, zatím nemám žádné info.. Mají mi volat úterý/ středa, kdy to bude 5./6.den od opu.. Takže jsem naplá jak farářovy trenky, kolik jich zůstane 🙏🏻
@Ifka19 píše: Více
Zní to asi hůř než to je, ten clexan a agolutin se docela dají, za mě fakt hnus ten dexamed ten štípe jak čert, nejhorší injekce z celého Ivf 🤣 sestřička jak mi to píchala, tak říkala, že některé pacientky pak ani nemůžou chodit.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.