IVF - ET/KET 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1210
29.4.26 18:03

@bonsaj493 vyprdni se na neurozu, oni ti dovcu stejne dat musi, pocitam ze se proplaceni brani zuby nehty :mrgreen: :mrgreen:
Ja jsem se vratila v pulce dubna a uz tam mam 14 dni na konci kvetna, a co jako, at si naprdi :mrgreen: i kdyz se budu jen valet na zahrade na lehatku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
29.4.26 21:22

@Liskulaska máš pravdu :mrgreen:. U nás proplácet ani nejde :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
29.4.26 23:44

@Ann2506 děkuju ❤️ já jsem ještě na rodičáku, tak v tomto to mám jednodušší ☺️

@Ifka19 jejda, ale věřím, že ta genetika se fakt stihne a děkuju ❤️

@Makronka15 taky jsem zvědavá, v březnu jsem si říkala, že budu testovat hned ať vím co nejdřív, ale odvaha mě přešla ještě před transferem 😅 ale nevim vůbec, u dcery jsem testovala 11.den a test byl slabý, tak dřív by to ani nemělo cenu. Mně většinou přijde tak týden, že docela dobrý, a pak se bojím 😅
V pátek by si byla 10dpt že, to už by mohlo být jasno, no jsem na nás zvědavá, pokud budeš testovat tak nevim jestli se udržím :D ale vlastně pořád nevim zda to nezkusit hned, no blázen 🙈 o víkendu má být krásně, tak určitě něco vymyslíte 😊 nás v sobotu čeká dcerky oslava a bude nás 19 😅 takže o zábavu postaráno.

@bonsaj493 já bych asi zůstala na PN až do ket, aspoň si po tom všem ještě pořádně doodpočineš 😊

@Liskulaska děkuju ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
30.4.26 09:37

@muminek5 no tak ted jsi me dostala, jsem si rikala, že ten 10. Den uz by mel byt dostatečný 😂 ale ja většinou mívám silnou vůli, tak uvidime. Verim, že to k nějakým pozdějším dnům dotlačím.
Waaau 19?! Tak to se opravdu nudit nebudeš. Ale jen dobre, aspon na to nebudeš myslet😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
30.4.26 09:39

Nazdarek holky, po dlouhé době. Jdu vás pobavit tím jak si s nama ty těla hrajou 😃
Minuly cyklus po OPU a biochemickem anovulacni, tento jsme plánovali Ket v nativ, vždycky jsem měla ovulaci dřív jak 14 den, nakracim si na kliniku 9 den, přesvědčena ze ovulace bude za par dni na jedné straně podle bolesti ale folikul nikde, všude klid, jen ještě nějaký zakrvaceny žlutý telisko. Tak se moc netvarili a ze to kdyžtak popozenem trozelem příští cyklus - nebyla jsem nadšena, ale stejně mě pozvali za 5 dni na kontrolu jak to vypadá jestli bude později. No a druhá kontrola, sliznice 9, folikul 16, vyfasovala jsem ovitrelle a ještě mi brali krev jak to vypadá s horm. profilem. Tak dnes hovor - měla jste vysoké lh, transfer bude o den dřív než jsme si mysleli podle nálezu na utz 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1377
30.4.26 13:13

Chci se zeptat měl tu někdo Prednison 20 mg při KET? Co po neúspěchu? Brali jste dál do dalšího KET? Může se jít hned další cyklus? A jak dlouho se může vůbec brát?

Dr mi předtím říkal, že se nesmí náhle vysadit ale snižovat. Že je to celkem velká dávka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2557
30.4.26 13:19

@LunaP Takovou dávku neee, jen 5mg… Po neúspěšné KET jsem vysazovala hned, po úspěšném ve 12tt ze dne na den. Ale oproti tobě je to malá dávka, takže u tebe to postupně dáva smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
30.4.26 13:36

@LunaP já nemám zkusenost s prednisonem a KET, ale jen s vyššími davkama prednisonu. kdyz jsem řešila zánět stitky a zacinala jsem u dávky 40, tak doktorka chtěla postupně vysazovat, takže týden 40, týden 30, týden 20, týden 10, týden 5.
Ze pro nadledviny to muze být šok a než začnou vyrábět samy tak se má vysazovat postupně, tak to raději konzultuj ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
30.4.26 13:51

@eM00
Ty nečteš zprávy že :lol: psala jsem ti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2557
30.4.26 14:00

@Lucky88 Promin nechodí mi upozornění :D Každopádně uz jsem ti 2× odepsala a skáče mi tam chyba, tak to zkusim za chvíli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
30.4.26 14:59

Holky, jsem na rozpacích :oops: dnešní kontrola ok, vše v pořádku, sliznice ideální, nasazuji čípky, transfer příští středu a já, co pgta :lol: výsledky nejsou, ale že do středy snad dorazí. Jakože, nevím no :lol: a to jsem po těch znaménkách, odstranila mi 2 :roll:. Ptala jsem se jí, co když se nevrátí ani jedno, a že u toho počtu je to nepravděpodobné. Jakože tohle jsem nečekala, asi nejsem psychicky připravena na transfer už, a jestli se to vůbec stihne, sama říkala, že mají skluz s genetikou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
30.4.26 15:40

@Ifka19 jezis ty to budes mit napinave do posledniho dne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
30.4.26 15:40
@Ifka19 píše: Více

Nebooooj vše bude ok a genetika bude ❤️ a transfer taky 😘 taky si myslim ze z toho poctu jich bude zdravych vice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
30.4.26 15:46

@Ifka19 taky věřím že to bude v pohodě, určitě to tak dělají kvůli zkušenostem tak se vůbec neboj! Určitě to tak má být :srdce: :hug: já ti třeba závidím že jdeš hnedka, mně řekli že mám právě jeden cyklus počkat. Klidně bych šla ale hned :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
30.4.26 16:02

@Lucii_V taky musím jeden cyklus čekat :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.