Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@bonsaj493 vyprdni se na neurozu, oni ti dovcu stejne dat musi, pocitam ze se proplaceni brani zuby nehty
![]()
Ja jsem se vratila v pulce dubna a uz tam mam 14 dni na konci kvetna, a co jako, at si naprdi
i kdyz se budu jen valet na zahrade na lehatku ![]()
@Ann2506 děkuju ❤️ já jsem ještě na rodičáku, tak v tomto to mám jednodušší ☺️
@Ifka19 jejda, ale věřím, že ta genetika se fakt stihne a děkuju ❤️
@Makronka15 taky jsem zvědavá, v březnu jsem si říkala, že budu testovat hned ať vím co nejdřív, ale odvaha mě přešla ještě před transferem 😅 ale nevim vůbec, u dcery jsem testovala 11.den a test byl slabý, tak dřív by to ani nemělo cenu. Mně většinou přijde tak týden, že docela dobrý, a pak se bojím 😅
V pátek by si byla 10dpt že, to už by mohlo být jasno, no jsem na nás zvědavá, pokud budeš testovat tak nevim jestli se udržím
ale vlastně pořád nevim zda to nezkusit hned, no blázen 🙈 o víkendu má být krásně, tak určitě něco vymyslíte 😊 nás v sobotu čeká dcerky oslava a bude nás 19 😅 takže o zábavu postaráno.
@bonsaj493 já bych asi zůstala na PN až do ket, aspoň si po tom všem ještě pořádně doodpočineš 😊
@Liskulaska děkuju ❤️
@muminek5 no tak ted jsi me dostala, jsem si rikala, že ten 10. Den uz by mel byt dostatečný 😂 ale ja většinou mívám silnou vůli, tak uvidime. Verim, že to k nějakým pozdějším dnům dotlačím.
Waaau 19?! Tak to se opravdu nudit nebudeš. Ale jen dobre, aspon na to nebudeš myslet😀
Nazdarek holky, po dlouhé době. Jdu vás pobavit tím jak si s nama ty těla hrajou 😃
Minuly cyklus po OPU a biochemickem anovulacni, tento jsme plánovali Ket v nativ, vždycky jsem měla ovulaci dřív jak 14 den, nakracim si na kliniku 9 den, přesvědčena ze ovulace bude za par dni na jedné straně podle bolesti ale folikul nikde, všude klid, jen ještě nějaký zakrvaceny žlutý telisko. Tak se moc netvarili a ze to kdyžtak popozenem trozelem příští cyklus - nebyla jsem nadšena, ale stejně mě pozvali za 5 dni na kontrolu jak to vypadá jestli bude později. No a druhá kontrola, sliznice 9, folikul 16, vyfasovala jsem ovitrelle a ještě mi brali krev jak to vypadá s horm. profilem. Tak dnes hovor - měla jste vysoké lh, transfer bude o den dřív než jsme si mysleli podle nálezu na utz 😃
Chci se zeptat měl tu někdo Prednison 20 mg při KET? Co po neúspěchu? Brali jste dál do dalšího KET? Může se jít hned další cyklus? A jak dlouho se může vůbec brát?
Dr mi předtím říkal, že se nesmí náhle vysadit ale snižovat. Že je to celkem velká dávka.
@LunaP Takovou dávku neee, jen 5mg… Po neúspěšné KET jsem vysazovala hned, po úspěšném ve 12tt ze dne na den. Ale oproti tobě je to malá dávka, takže u tebe to postupně dáva smysl.
@LunaP já nemám zkusenost s prednisonem a KET, ale jen s vyššími davkama prednisonu. kdyz jsem řešila zánět stitky a zacinala jsem u dávky 40, tak doktorka chtěla postupně vysazovat, takže týden 40, týden 30, týden 20, týden 10, týden 5.
Ze pro nadledviny to muze být šok a než začnou vyrábět samy tak se má vysazovat postupně, tak to raději konzultuj ❤️
@Lucky88 Promin nechodí mi upozornění
Každopádně uz jsem ti 2× odepsala a skáče mi tam chyba, tak to zkusim za chvíli ![]()
Holky, jsem na rozpacích
dnešní kontrola ok, vše v pořádku, sliznice ideální, nasazuji čípky, transfer příští středu a já, co pgta
výsledky nejsou, ale že do středy snad dorazí. Jakože, nevím no
a to jsem po těch znaménkách, odstranila mi 2
. Ptala jsem se jí, co když se nevrátí ani jedno, a že u toho počtu je to nepravděpodobné. Jakože tohle jsem nečekala, asi nejsem psychicky připravena na transfer už, a jestli se to vůbec stihne, sama říkala, že mají skluz s genetikou ![]()
@Ifka19 píše: Více
Nebooooj vše bude ok a genetika bude ❤️ a transfer taky 😘 taky si myslim ze z toho poctu jich bude zdravych vice.
@Ifka19 taky věřím že to bude v pohodě, určitě to tak dělají kvůli zkušenostem tak se vůbec neboj! Určitě to tak má být
já ti třeba závidím že jdeš hnedka, mně řekli že mám právě jeden cyklus počkat. Klidně bych šla ale hned ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.