Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja jsem testovala kazdy den od 2dpt.. (vedecke duvody
).
4dpt rano bily..pres den mi bylo divne..sem si rekla ze je jedno jestli bude znova bily a 4dpt vecer viditelna carka.. svetla (duch) ale slo vyfotit, zadne loveni.
PS cekam dvojcata, takze pokud bylo u tebe 1 embryo, tak je jeste opravdu brzy
Tak jsem to dnes ještě vydržela a netestovala, dost tomu pomohlo teda, že jsem se vzbudila s hroznou bolestí v krku
Jak se holky léčíte? Je večer a celý den je mi hůř a hůř. Prcek od včerejška kašle a soplí, manžel od rána stejné jako já. Ze skupinky kam prcek chodí mám info, že 3děti angína
2nestovice
a další doma s nachlazením
Jinak zitra na ten test ráno vlítnu, držte mi palce. NERVOZITA!!
@jedna_píšťalka no, v dobe kdy se mas chovat jako tehotna, se to leci blbe
Zazvorovy caj moc nemuzes, pastilky typu strepsils take ne, muzes akorat nejake na bylinkove bazi, co ale nemaji ty protizanetlive latky.
Potom pit caj s medem a citronem, ale bacha na bylinkove caje a bacha na cerne a zelene caje, v tom je zase kofein ![]()
No a pokud se to nebude lepsit, tak k lekari, nejaka antibiotika v tehu muzes.
Pozor na teploty, lepsi je hned srazit paralenem, aby sis embryjko neuvarila.
Mela jsem v tehu (jinem, nedopadlem) pekne osklivou anginu a krome atb jsem nemohla skoro nic, lezela jsem jak mrtvola a cekala kdy dorazi moje posledni hodinka ![]()
A drzim palce ![]()
Holky tak ráno jsem se vzbudila a cítila tam dole na intimce vlhko, úplně jsem tušila, že to nebude jen odcházející čípek progesteronu ![]()
Intimka světle ruzovohneda. Od té doby kdykoliv se utřu, tak ruzovohnedy papír.
Běžela jsem si udělat test, posílám fotku a nevim jestli se z toho vubec radovat..
Dnes jsem 6dpt 5denni hatchujici blastocysty.
Mel to nekdo podobně? Špiněni uz takhle brzy?
U prvního těhu jsem také krvácela, ale bylo to pozdeji a prokázaly se mi menší hematomy, které se mi udělali po odběru vajíček (měla jsem jich hrozně moc a propíchána jsem byla jak cedník)
ach jo
@jedna_píšťalka to je ale uz fakt krásna čárka, moc gratuluji
bude to v poradku. Moznabych nasadí ascourtin?
@Lotyyy nevíš jestli volat na kliniku ať nejsem za blázna, že takhle plaším
ale minule těhu vím ze mi navýšili progesteron ze 2 na 3 dávky denně. Co myslíš?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, v minulosti jsem měla opakující se záněty, vždy se to vracelo, uz rok a půl mám klid (ťukťuk) po vyléčení s macmirror. Čeká me ivf v červenci a ted mi projíždí hlavou, co kdyz by se treba embryjko nemohlo uhnízdit skrz prostředí? Jestli tam nemam neco narušeno? Mate někdo s tim nějakou zkušenost? Dekuji ![]()
@jedna_píšťalka pro tvůj klid bych volala, ale ono i jeste bereš 2× denně dvě tablety? Tak je to podle mě dostačující
@Lotyyy ano 2-0-2
tak uvidím jak se to bude v průběhu dne vyvijet
je to k vzteku, úplně mi to zkazilo tu radost ![]()
@jedna_píšťalka jak to mate v CAR, mas jit na krev, nebo jen volat s pozitivnim testem?
Klidne bych tam cinkla, myslim, ze stoji za to bojovat ![]()
Akorat na UTZ nic videt zdaleka nebude, takze dr. ti bud neda nic, nebo ti navysi progesteron.
A ruzovohnede spineni si myslim neni duvod k obavam, muze to byt zbytek krve z nidace, nebo zbytek krve po podrazdeni pri zavadeni progesteronu. Silna cervena krev a nedej boze srazeniny by byl vetsi duvod k obavam.
@jedna_píšťalka já jsem otravovala kliniku furt, byla jsem tam skoro obden, od toho tam jsou. A třeba progesteron mi nenavýšili, a to jsem byla u 3 různých doktorech, co měli pohotovost a všichni, že beru 800 mg a to už je vysoká dávka 🤷🏻♀️
@jedna_píšťalka Kolik bereš progesteronu? ![]()
Já když jsem tenkrát čekala malého, tak jsem zašpinila 8 den po ET a už jsem to vzdala, pak jsem si 11 den udelala test a byl tam
Takže bych to dneska sledovala zda je nějak hodně či častěji a až podle toho bych kdyžtak volala na kliniku.
@Liskulaska dostala jsem žádanku na krev a 1.7 mam zavolat vysledky
@eM00 beru 400-0-400, takhle jsem to mela i v prvním těhu a pak jsem brala 400-400-400 🤷♀️
no tak uvidím dnes..
Dekuji holky moc
, moc mi pomáhá že to můžu s někým řešit
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.