IVF - ET/KET 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
13.7.26 20:16

Ahojte,
dneska jsem 9dpt posledního PGT-A embrya. Ráno jsem měla pozitivní domácí test. Chci mít radost, ale cítím hlavně strach. Je to náš 3. transfer. První dva transfery byly taky s PGT-A embryi, ale obě se přestaly vyvíjet hned na samém začátku. V tomhle cyklu mám navíc Clexane (na ředění krve) a klasicky progesteron dvakrát denně. Kvůli předchozím ztrátám se hrozně bojím, že to zase skončí špatně.
Nejdřív si mám udělat test doma 14. den sama, a až když bude pozitivní, tak teprve jdu na krev. Chci zkusit testovat znova tuhle středu (11DPT) pro svůj klid, ale ta úzkost je prostě šílená. Jak zvládáte to čekání, obzvlášť když máte za sebou neúspěšné KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
13.7.26 20:45

@P_lin ahoj, držím moc, moc, moc pěsti. Já mám za sebou jednu ztrátu pgta, taky na začátku, dovedu si představit, jak se bojíš, já jsem další transfer odložila až na září. Určitě se ozvi jak dál :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
13.7.26 22:13

@P_lin ahoj, taky jsem to zažila a taky mám strašný strach.. Ale beru to tak, že co se má stát se prostě stane a nemám jak to ovlivnit a tak prostě jen doufám že to tentokrát dobře dopadne :srdce: a tobě přeju to samé, držím palce a zkus myslet pozitivně, kolikrát vyšlo až to poslední embryjko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4038
13.7.26 22:47

@Veve199 taky mám v pátek kontrolu :mrgreen: ale u mě bude ještě brzy, já určitě týden na to KET mít nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
14.7.26 10:15

Ahoj holky, jste tu teď některá pár dní po transferu 🍀? Já jsem byla v sobotu, tak jestli jsme v tom čekání s někým společně 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.7.26 10:41

@Ifka19 děkuju moc, taky pak dej vědět a budu moc držet palce 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.7.26 10:42

@Lucii_V Děkuju mockrát za podporu. Můžu se zeptat, v jaké fázi teď jsi? 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.7.26 10:42

@muminek5 byla jsem v sobotu 4.7., moc držím palce 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.26 11:22
@P_lin píše: Více

moc držím palce :srdce:, jak už řekli ostatní, to neovlivníš.. Zkus dělat věci co tě těší a alespoň trochu rozptýlí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.7.26 11:22

Holky, tak já dnes na kontrole, 11. DC sliznice 11 mm, v pondělí jdeme na KET :srdce:. Začínám být lehce nervózní a modlit se, aby to dopadlo dobře… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
14.7.26 11:45

@P_lin já jsem teď v 7tt, po pozitivním testu čekám na ultrazvuk teď v pátek :) A právě tohle období je pro mě nejvíc stresující protože naposledy přišly komplikace a nedopadlo to. Ale snad to teď bude dobrý :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.7.26 11:50

@Lucii_V krásné zprávy, držím palečky 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.7.26 11:59

@Lucii_V ahojky, ja taky 7tt, dneska jsem si volala k OG, sestra mi dala termín na zítra, na Uz na kliniku jdu az 27.7, to budu 8+3. Tak budem aspon před dovolenou vědět, na čem jsme….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
14.7.26 14:43

Ahojky, tak jsem byla včera ráno na odběru vajíček. Nakonec bylo méně folikulu než jsem čekala, zbytek cysty. 8 folikulu, z toho 7 vajíček a 2 vajíčka vyřadili, takže 5 kvalitních, z toho 3 embryjka… když mi volali dnes z laborky, tak asi poznali po hlase, že jsem čekala jiná čísla, ale paní z laborky mi hned zdůraznila, že rozhoduje kvalita a ne kvantita. Snad to bude vše ok. :oops:
Na druhou stranu si říkám, že moje cesta stimulaci, odběru a teď vlastně 2.den po odběru je jako procházka růžovým sadem, tak snad to tak i dopadne, hodně mírná stimulace, takže prý moc hezký výsledek.
Vše v pořádku zatím, cítím se normálně, takže bude ET (ťukťuk).
Sliznice dobrá, vyfásla jsem utrogestan.

Všem ostatním držím moc palce, které také čeká brzy transfer :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
14.7.26 14:51

@Orchidejka13 jj, to posloucháme všechny neustále, že je kvantita a kvalita 🙂 jak to máš naplánované dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.