Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kaari to je krásný test, moc gratuluji. A ty užíváš estrofen?
@Lotyyy anoo, mela jsem rizeny ket a mam 3× denne Estrofem a 2× Amelgen.. a do 12 tydne urcite budu stale brat.. to jsem tak mela i pri prvnim tehotenstvi
@Marcela_dogmom ja jsem taky z toho pozitivniho testu nervozni.. uz se tesim jak to utece a bude ultrazvuk 😁 🙈 kolik dni jsi po vkladu?
@jedna_píšťalka píše: Více
Prosím tě, to ti takto často berou krev v centru nebo si platíš vlastní analýzy?
@Kaari ahaaa ja myslela ze jsi prave v nativu. Takze mas dobrou zkušenost s řízeným ketem? Asi si o nej také v centru reknu. Me prave zmátlo ze jsi nemela ovitrelle to jsem myslela, ze je pouze v nativu, jinak byt musi
@Lotyyy Ja mam pcos.. takže pro nás je určitě lepší a jistější možnost řízený ket 🙏🏻 první vklad byl ihned úspěšný, máme 18 měsíční holčičku doma a teď po té době jsme šli rovnou do řízeného..
Od druhého dne MS beru 3× denně Estrofen a pak až 5 dní (máme 5 denní embryjka) před vkladem, tak 2× denně zavádím Amelgen.. toť vše ☺️
Za mě teda zatím “dobrá” zkušenost 😁
@Kaari mám to úplně stejně, stejný postup 😊. Doufám, že se mi to taky povede a v březnu nebo v dubnu tu bude ležet vedle mě i můj poklad ❤️
@bonsaj493 @Lucii_V holky já už asi měsíc zavádím ten amelgen jen rektálně, doktor mi řekl že je to ok když mi to tak vyhovuje 🙂
@Simik1987 @Marcela_dogmom konečně začíná další pozitivní vlna 🙏🏽 holky moc vám držím pěsti ať se u vás bublinkam líbí, pořádně se zavrtají a už nepustí 🍀 🩷
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.