IVF - ET/KET 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
10.7.26 14:52

@Kaari moc držím palce ať je všechno v pořádku :srdce:

@Ifka19 @Luci377 hmm tak já to asi zkusím :)

@Kulihrášek127 já to měla stejně, jen už jsem neměla žádný embrya v mrazáku ale přesně to ZT mě naopak namotivovalo do toho jít znovu protože do té doby jsem si na 3 IVF ani neškrtla :) Tak moc držím palce ať to tentokrát vyjde :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
10.7.26 15:00
@Anonymní píše: Více

Tak to je dobrá zpráva a budu držet pěsti na pondělí, aby hodnota krásně vyrostla :kytka: 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4030
10.7.26 17:03
@muminek5 píše: Více

Faaakt? No super, tak to budu chodit na WC tam, moc díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
10.7.26 21:16

Ahoj holky, tak dnešní kontrola dopadla přesně jak jsem myslela. Bohužel to nedopadlo :,( :,(.. Mám čekat na Ms a rozjede se další kolo přípravy na KET..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
10.7.26 21:25

@Karolína117 to mě mrzí, budu držet pěsti na příště :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
10.7.26 21:56

@Ifka19 Moc děkuju :hug: 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
10.7.26 22:04

@Karolína117 mrzí mě to, příště to už vyjde ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
10.7.26 23:00

Holky, opravdu moc děkuju :hug: Nebýt Matyho, už jsem sesypaná jak domeček z karet 😭 😭 Držím se kvůli němu 🙏🏻 Nechci aby viděl, jak se jeho maminka trápí.. Sice jsem si pobrečela, ale do polštáře a ne před ním.. Před ním se snažím být ta silná, milující, veselá maminka 🍀 ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
11.7.26 05:21

Ahoj holky💐dlouho jsem tu nebyla, chtěla bych se zeptat, pokud máte některá zkušenost, či váš názor, máme za sebou genetiku páru a embryí pgt-a, kdy embryo vyšlo s kvalitou 6AA. Je mi 35 let a má gynekoložka mi nabídla panorama test, myslíte že by měl pro mě nějaký přínos? Pokud embryo bylo zcela euploidní a těhotenství zatím probíhá jak má? 🙄 🙂 Nebo podle vás je toto vyšetření zbytečné a bude stačit klasický screening v prvním trimestru? AL píše že to je nadbytečné vyšetření a s pgt-a se překrývá a víceméně že by to bylo jen uklidnění na duši a informace které již známe z pgt-a.. další věc že stojí 16tis. :roll: samozřejmě že peníze nehrají roli pokud by mi toto vyšetření mělo dát další informace které neznámé z pgt-a, ale takto nevím, zda do toho jít či nikoliv… případně děkuji za názory či samotnou zkušenost 🍀 🙏 a všem co čekají na další posun v ivf procesu držím moc palce ať už se také dočkáte ❤️ gratuluji k pozitivním testům 💐 a ty co už jsou o kousek dál a mají v sobě to vytoužené miminko tak ať se vše vyvyjí jak má 😘 a nám všem hromadně na té cestě pevné nervy!!! 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.