Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kaari moc držím palce ať je všechno v pořádku ![]()
@Ifka19 @Luci377 hmm tak já to asi zkusím ![]()
@Kulihrášek127 já to měla stejně, jen už jsem neměla žádný embrya v mrazáku ale přesně to ZT mě naopak namotivovalo do toho jít znovu protože do té doby jsem si na 3 IVF ani neškrtla
Tak moc držím palce ať to tentokrát vyjde
![]()
@Anonymní píše: Více
Tak to je dobrá zpráva a budu držet pěsti na pondělí, aby hodnota krásně vyrostla
🍀
@muminek5 píše: Více
Faaakt? No super, tak to budu chodit na WC tam, moc díky!
Ahoj holky, tak dnešní kontrola dopadla přesně jak jsem myslela. Bohužel to nedopadlo
.. Mám čekat na Ms a rozjede se další kolo přípravy na KET..
Holky, opravdu moc děkuju
Nebýt Matyho, už jsem sesypaná jak domeček z karet 😭 😭 Držím se kvůli němu 🙏🏻 Nechci aby viděl, jak se jeho maminka trápí.. Sice jsem si pobrečela, ale do polštáře a ne před ním.. Před ním se snažím být ta silná, milující, veselá maminka 🍀 ❤️ ❤️
Ahoj holky💐dlouho jsem tu nebyla, chtěla bych se zeptat, pokud máte některá zkušenost, či váš názor, máme za sebou genetiku páru a embryí pgt-a, kdy embryo vyšlo s kvalitou 6AA. Je mi 35 let a má gynekoložka mi nabídla panorama test, myslíte že by měl pro mě nějaký přínos? Pokud embryo bylo zcela euploidní a těhotenství zatím probíhá jak má? 🙄 🙂 Nebo podle vás je toto vyšetření zbytečné a bude stačit klasický screening v prvním trimestru? AL píše že to je nadbytečné vyšetření a s pgt-a se překrývá a víceméně že by to bylo jen uklidnění na duši a informace které již známe z pgt-a.. další věc že stojí 16tis.
samozřejmě že peníze nehrají roli pokud by mi toto vyšetření mělo dát další informace které neznámé z pgt-a, ale takto nevím, zda do toho jít či nikoliv… případně děkuji za názory či samotnou zkušenost 🍀 🙏 a všem co čekají na další posun v ivf procesu držím moc palce ať už se také dočkáte ❤️ gratuluji k pozitivním testům 💐 a ty co už jsou o kousek dál a mají v sobě to vytoužené miminko tak ať se vše vyvyjí jak má 😘 a nám všem hromadně na té cestě pevné nervy!!! 🍀 🍀
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.