Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ifka19 řekla, že mi zavolají v pátek, v kolik přijdu v sobotu na transfer.
Asi jak tady ve skupince jsem četla o počtech embryjek, že dávali z laborky vědět každý den…atd., tak já toto mám jinak a je to pro mě takové napínavé
Moc porovnávám asi ![]()
Přemýšlím, že tam ve čtvrtek zavolám, jestli jsou všechny 3 v pořádku nebo ne….. ![]()
Nebo vydržím? Nevím……
![]()
@Orchidejka13 já třeba měla odběr ve čtvrtek takže dali vědět v pátek a pak až v pondělí tak jsem taky byla jak na trní 😁 chce to zaměstnat hlavu no
@P_lin píše: Více
Moc ti držím palce ať čárka hezky zesílí
Dneska jsi se zlákat nenechala? Že počkáš do toho zítřka na 11.den?
@Orchidejka13 mně volali 1, 3 a 5 den. Ale před transferem jsem taky měla adrenalin, dali jsme je na pgta, na transfer jsem mela jít ve čtvrtek a ještě ve středu ve 2 hodiny jsem nevěděla, jestli bude co transferovat, tak jsem jim volala první 🤣 myslím, že když jim zavoláš, řeknou ti to, já bych asi nevydržela 🙈 kam chodíš na kliniku?
Ahojky, my jsme to měli taky tak, zpravidla volají den po odběru, kolik vzniklo embryí, potom za další dva dny, tedy 3. Den, a pak až 6. Den ( oznamují kolik se jich zmrazilo - takže v případě ET asi o den dřív) ![]()
@P_lin moc děkuju
![]()
@Pipi20 jojo to si pamatuju že ti dali termín až po dovči, super že jdeš aspoň ke svýmu doktorovi, udělala bych to nejspíš stejně. Věřím že bude všechno v pořádku ale přesně ať máš na dovči hlavu v klidu
Tak dej zítra vědět, držím moc palce ![]()
Ahoj holky, tak dnes jsem byla na konzultaci ohledně nového cyklu. Tak od další ms(ta by měla být začátkem měsíce) začínám píchat injekce, které jsem si uz dnes vyzvedla. Ach jo, uz jsem úplně zapomněla, jak je celý ten proces náročný.
Konečně ale bude dr. řešit to, proč se embrya tolikrát neuchytila.
Nechápu ale, proč to neřešili už před tim posledním vkladem… ![]()
@Orchidejka13 drzim moc moc palecky at vydrzi vsichni bojovnicci ![]()
Neboj, mne volali jen dvakrat - kolik se oplodnilo a pak 3. den kolik drzi.
Rekli mi, ze mam 5.den dojit na transfer a pokud by do 5.dne nezbylo zadne, tak budou volat abych nejezdila.
5.den volali, dostala jsem mini mrtvicku, a jen se ptali, jestli muzou mrazit dve embryjka do jedny slamky
![]()
@muminek5 samozřejmě že mi to nedalo a testovala jsem 🙈 byla lehce silnější, tak jsem se alespoň pro dnešek uklidnila.. a zitra zas 😬 😀 opravdu obdiv všem, které vydrží netestovat dřív.. a jak se cítíš? 🌼
@Ifka19 děkuji, ve čtvrtek zavolám!
taky určitě nevydržím totiž. Jsem celá napjatá…
Chodím do Pronatalu, mám to ještě blíž než gyndu, kam docházíš ty? ![]()
@Liskulaska moc děkuji, modlím se
no to věřím, takhle tě vystrašit
ale vyšel hned první transfer, tak snad my tě tu budeme následovat ![]()
@P_lin píše: Více
Ani se ti nedivím a je fajn, že tě to aspoň na chvilku uklidnilo 😊 protože to je jedno velké čekání a nervy.
Já asi nijak, ale je to 10. a nejspíš poslední transfer a spíše tak do,,počtu,, (dcera je z 5., tak je to druhý 5.) ale embryjko je mozaika, tak ty šance, na dvě čárky a případně i dále, jsou výrazně nižší.
Jinak já jsem byla docela netestovač, ale teď budu testovat hned ať tušíme.
@Orchidejka13 ja si tam volala kazdy den 😀 😀 myslim, ze jsou zvykly, pani byla moc milá. Drzim palce at mate co nejvíce krásných embryek.
@Lotyyy ooo no super
dnes vydržím a zítra tam volám! ![]()
V jaké jsi ty fázi? Já jsem tu chviličku ve skupině, tak teď nevím… ![]()
@Orchidejka13 píše: Více
Super vysledek 🩷 a pani z laborky ma pravdu. 👍 👍 👍 ja mela po velkych davkach jeden folikul a ted jsem v 38tt
@86chm ❤️ moc gratuluji, že to takto krásně vyšlo. Za chvilku už budeš mít prďolku u sebe☺️
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.