Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky vám všem, jdu od dr., fazolka je v děloze, srdíčko bije. Mam malej hematom asi z clexanu, ale jinak všechno dobrý. Moc vam držím palce
![]()
Ahoj. jsem tu nova dosud jsem jen sledovala ale dnes mi nervy jdou na plně obratky. naš 9. ket - 3.7 a testovala jsem 10 a dnes 12dpt testy nejsou nejsilnější ale docela pěkně a dnes jsem 12 den testovala i dr max a to byla chyba vypada úplně zalostně
co myslíte? bude nízké hcg?
@Zoja319 dr max ma jinou citlivost a mene barviva, nemuzes porovnavat jine znacky testu, akorat ti to zamota hlavu ![]()
Nejlepsi je drzet se jedne znacky a na konci udelat obligatni clearblue na fotku ![]()
Drzim palce at sili ![]()
Příspěvek upraven 15.07.26 v 11:19
@Pipi20 no paráda, tak o to bude dovča hezčí
![]()
@Zoja319 ahoj, já bych asi neporovnávala různý značky, holky psaly že tu některé testy mají víc nebo míň barviva, hlavně že na těch dvou stejných je pěkně vidět rozdíl
držím moc palce ať je to v pořádku ![]()
@Liskulaska @Lucii_V
děkuji vám, dost mě to nemile překvapilo protože jsem 2024 testovala dr max a 12dpt byly čárky fakt krásné (MA 6 tyz) a teď sotva hledat na něm daco. a vím že mamma test má silnější barvivo ale celkově se mi zdají bledší než u jiných dívek zde.
@Zoja319 vsak jsou hezke, kazdy ma nidaci jinak a uroven hcg jinak v jinou dobu ![]()
Dulezite je, ze sili.
Mimochodem ja jsem jako jedna z mala zastance dr.max testu, takze rozumim
ale ani dve tvoje tehotenstvi nebudou stejna, nema smysl porovnavat nic jineho, nez silici testy ze stejneho jednoho cyklu ![]()
@Orchidejka13 ja jsem 2 tydny po ket a bohuzel se nepodařilo. Zitra dej vedet, budu držet palce 😊
@Ann2506 také jsem mela embrya po PGT A i PGT M… a mela jsem NIPT test… ono to PGT A je asi jen 90%, kdežto ten test z krve 99% a dneska když můžou tak ho nabízí, někdy i ve věku 35 jakože kvůli věku už. Taky mi je 35, podle me jako proč ne… zas je to test i na jiné věci, kdyz je to ten rozšířenější… ja bych to přijala, kort pokud je to na pojišťovnu… ![]()
@Pipi20 moc gratuluji
ja mam ultrazvuk zitra, nervy na pochodu
Ahoj holky, akorát jdu z kliniky a ještě jsem cestou snad vykoupila lékárnu.
V pátek začínám s amelgenem, v sobotu přidávám prolutex a ve středu příští týden KET a ještě budu od dne transferu brát anopyrin.
Tak snad to bude k něčemu a konečně na testu i já uvidím ty vytoužené //
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.