Ivf jaro 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3010
25.4.22 13:32

@Boo01 zkusím koupit ten kontryhel a mám tu ještě od ségry chlorophyll tak snad bude ukázková a když ne, tak si dáme letní pauzu a zkusíme zase září nebo tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
25.4.22 13:33

@AnneMarie2 také už to máme jako poslední pokus, takže i proto chci na ten Ket 100% připravená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
25.4.22 13:43
@AnneMarie2 píše:
@Boo01 jak to je dlouho? U mě dva a půl roku. Za terapeutku jsem vděčná, občas mám pocit že je jediná kdo mi plně rozumí. Chodila jsem asi rok, měla jsem posttraumatickou stesovou poruchu (u té sepse jsem asi fakt sama dotkla smrti) a teď tam chodím znovu pro podporu když jdeme do IVF. V září když jsem vlezla do Gennetu, chtělo se mi zvracet ze stresu, to už naštěstí přešlo…Teď jak se to pořád odsouvalo chci abychom to už hlavně zkusili a měla jsem vyřešeno že jsem vyzkoušeli všechno.

Už to bude 1,5 roku. Chtěla jsem pak co nejdřív nový cyklus, abych získala novou naději. Bohužel mi pokazili, co se dalo. :( Byla z toho 2 měsíční neschopenka. Doktor mi předepsal antidepresiva, ale nevzala jsem si je. On tedy vtipálek říkal, že je to zobání k snídani. :lol: Nějak jsem se s tím vším smířila. Do daného CAR už jsem ale nevkročila. Od té doby už tak netlačím na pilu a jsem klidnější. Bohužel pak byly další neúspěchy. Doktoři a sestřičky říkají, že jsem snad největší smolař, co znají. :( Jsem teď 3. den po KET a doufám, že tu smůlu prolomím. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
25.4.22 13:49

@Boo01 tak držím palce moc :srdce: myslím že se tu soustředí různé sběratelky smůly… Já si říkala jestli už někdy někdo dvakrát po sobě zastavil stimulaci druhý den pro virózu (a obě stály za to). Jak mi dali medrol, mám úplně rozbitou imunitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
25.4.22 14:18

Ahoj devcata, dneska na kontrole vše ok(akorat se jim vždy schová levý vajecnik a nemůžou hi najít :roll: zažila to některá z vás?)odber vajíček bude tuto stredu :srdce: myslete prosím na mě ať tu bolest preziju :oops: :srdce: drzim vše palce a hodně sil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
25.4.22 14:41
@Tulipankaa píše:
Ahoj devcata, dneska na kontrole vše ok(akorat se jim vždy schová levý vajecnik a nemůžou hi najít :roll: zažila to některá z vás?)odber vajíček bude tuto stredu :srdce: myslete prosím na mě ať tu bolest preziju :oops: :srdce: drzim vše palce a hodně sil :kytka:

On clexane někdy bolí jako :cert:, ale tohle musí být strašný. Rejdit v břiše katetrem… 8o Neptala jsi se, zda jim to přijde normální? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
25.4.22 15:01

@Tulipankaa ty jsi z toho Norska, že? Odkud přesně? No je to nářez, budu na tebe myslet. A nebude ani analgosedace? Mně říkala doktorka že když má někdo málo folikulů tak někdy volí variantu bez narkózy, ale oni to mají radši s, že se jim to i líp dělá když je žena v klidu a relaxovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
25.4.22 17:22

Jsem zklamaná.. 4 den stimulace, napravo nic použitelného a nalevo při hodině snahy pouze 5 a malinkatý :-( to je v háji :,( jo a na migrénu prý mohu paralen i Brufen. Ono tam snad nakonec, nebude co odebírat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
25.4.22 17:26

@Michaela99 určitě se ještě ukazou :srdce: Já teda vždy byla poprve az 7 den, tak nevim jak to bylo takto na začátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
25.4.22 17:29

@Vandand jak to vypadá u vás?🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
25.4.22 17:29

@Zavka no ve středu jdu znova, tak snad se z toho ještě něco vyklube. OHSS se obávat nemusím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
25.4.22 17:32

@Michaela99 No aby to ještě vse nebylo jinak 😁 Zvýšili ti třeba dávky nebo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
25.4.22 17:33

@Michaela99 neztrácej naději, já měla dva folikuly, jen jedno vajíčko a jsem v 11 týdnu :) hlavně tomu věř - blbě se to radí, ja byla taky nervní, ale pak jsem se rozhodla, že tomu jednomu vajíčku budu věřit a klaplo to.. i v CARu mi říkali, že hlava je strašně důležitá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
25.4.22 17:34

@Zavka prd. Začínala sem 300,pak 250 a teď pojedu furt 200.. :nevim: Gonalu teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
25.4.22 17:35

@kakolka děkuji za takové krásné zprávy :srdce: snad to dobře dopadne i u mě. Já mám hned zas černé myšlenky a divoké scénáře :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.