Ivf jaro 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3010
24.4.22 19:14

@Janča92 spíše ne no, zakazují i po hysteroskopii a to je to si myslím menší zásah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.4.22 19:15

@Boo01 ahojky díky :srdce: :kytka:, v caru jsem se zapomnela zeptat a nikdo mi to sám od sebe neřekl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
24.4.22 19:15

@Michaela99 Tak to už bude v pohodě, uvidíš..:) Volila bych také spíš paralen :)

@Janča92 Ahoj, horkou koupel určitě ne…i mně to přímo zákázala Dr. - dokonce ve zprávě mám i nepoužívat teď tampony a sex. abstinence - vše kvuli případnemu zánětu po zákroku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
24.4.22 19:44

@Zavka Mě bohužel na migrénu zabírá jen zhasnout, celá se schovat pod peřinu, nehýbat se a nejlépe usnout. Dělá se mi na zvracení při pohybu hlavou. Zkoušela jsem masáž krční páteře. Během masáže super, ale pak jsem skoro nedoběhla na záchod. Šíleně se mi udělalo blbě… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
24.4.22 19:57

@Boo01 jsem 4 den stimulace, zítra píchám 5 dávku. Fakt bych si potřebovala na tu bolesti něco dát. Nic mi nezabírá ani obklady :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
24.4.22 20:08

@Boo01 to znám no :zed: Je fakt, že se mi kolikrát ulevilo až po vyzvracení :oops: Já to mám od hypofýzy, takže když mi ted létají hormony tak je to každou chvíli. Postel, tma a ticho je nejlepší, ale když mě to chytne tak mě bolí i vlasy a přijde mi, že dokud si je neumyju tak mám hlavu jak s 50kg, takže ta vana mi pomáhá i na toto :lol: :lol: @Michaela99 určitě si něco dej, ted to neublíží a rozhodně je lepší to nějak utlumit. Můžeš to mít také z hormonů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
24.4.22 20:11

@Boo01 dcera měla migrény při covidu a z neura dostala aulin a ten byl taky výborný a zabral brzo. Se ségrou máme adenom na hypofýze obě a té jediné co kdy zabralo byla až injekce v nemocnici, ale ona to měla vůbec na nic s tím adenomem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
24.4.22 20:16

1.IVF

Ahoj všem,
Váhala jsem jestli se přidávat, je tu už spousta žen, každopádně docházíte teď někdo do Gennetu v Liberci? Dnes začínám 1. den stimulačního cyklu u 1. IVF. Když to zkrátím, 7 let snažení, 1 dcera, 2 potraty. V CARu jsme od srpna, v listopadu jsem byla v lázních, počítala jsem s termínem v prosinci a 5×! do toho něco vlezlo, třikrát z jejich strany ještě bylo potřeba něco doplnit a pak dvakrát já padla 2. den stimulace s virozou a rušili jsme to. Tak doufám že teď už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
24.4.22 20:22

@AnneMarie2 ahojky do Liberce chodím já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
24.4.22 20:52

@Zavka @Michaela99 Já to mám pravděpodobně kvůli histaminu (mám histaminovou intoleranci), a je to někdy fakt děsný. Hormony mi to zhoršují. Trochu mi pomáhá masáž spanků, čela mezi obočím a takových těch hrbolů za ušima tea tree olejem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.4.22 21:17

@AnneMarie2 ahojky, ja jsem chodila do liberce pred dvema lety, 2× ivf, první bez oplozeni z druheho 4 vajicka bez úspěšných transferů.. ted v březnu jsme zacali dojíždět do Prahy IVF CUBE včera OPU výsledek 14 oplozenych vajicek :) ve čtvrtek mě čeká ET.. tak uvidime
Ale na Liberec si stěžovat nemohu všichni tam byli moc milí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
24.4.22 21:29

@Janča92 @Zavka a ke komu jste chodily? Já mám Dr. Macenauerovou, která tam je dvakrát týdně, tak asi nemůžu čekat že ji potkám při všech kontrolách teď. Vím že jsou dobré ohlasy na Dr. Mokrou. Když tam čekám, říkám si vždy kolik žen tam je, a přitom si v tom všem připadám tak sama. Z metod - rozhoduju se zda permanentní monitoraci, jsme samoplátci, tak to bude ranec, ale asi ano. Čeká se že budu mít jen pár folikulů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.4.22 21:44

@AnneMarie2 měli jsme doktorku Holcovou, jednou jsem byla u doktorky Mokré a jedno opu mi dělala doktorka Bydžovská všechny byly skvělé. Tu tvou doktorku neznám.. to asi bude ranec, ale v životě jsem utratila za jiné ne tak podstatné věci ;).. mě právě pomohlo a pomáhá když vidím kolik jiných párů má podobné problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
25.4.22 06:34

@AnneMarie2 já jsem u Dr, Bydžovské a ted po 2× jsem byla na utz u Dr. Mokré a asi si nestěžuji :D Jen paní doktorka Mokrá by ted před Ketem to řešila jinak než Bydžovská k té jdu dnes tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
25.4.22 06:40
@Zavka píše:
@AnneMarie2 já jsem u Dr, Bydžovské a ted po 2× jsem byla na utz u Dr. Mokré a asi si nestěžuji :D Jen paní doktorka Mokrá by ted před Ketem to řešila jinak než Bydžovská k té jdu dnes tak uvidím.

taky jsem to tak měla, když jsem šla k jiné doktorce, tak ta by také udělala něco jinak než moje doktorka :D, asi má každý své osvědčené postupy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.