Ivf jaro 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1188
21.4.22 12:10

@Boninka moc na tebe myslim, drž se :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.4.22 15:35

@Vandand v pohodě…u nás to vypadá jen na špatný spermiogram…u mě na nic zatím nepřišli…u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
21.4.22 15:59

@zabka93 ze 3 IVF už mám doma dceru a teď snad z 5 to taky vyjde :) já mám PCOS a do toho jsme měli trošku pomalejší spermie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
21.4.22 16:39

@zabka93 a jaký má problém? Tak to budeš mít určitě hodně vajíček ❤️️
U nás žádný, jen poslední snaha o dítě trvala rok a půl díky psychice😏. Dcera nám ale po porodu zemřela a nechceme zase tak dlouho čekat, proto jsme zvolili cestu IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.4.22 16:45

@MaRou obdivuji…opravdu…já dnes už bez stimulace a zítra odběr…už se cítím hodně nekomfortne…neumím si zatím představit že bych do toho šla znova 🙈

@Vandand No vlastně všechno špatně…jediné co vyšlo dobře je He jich měl hodně…ale jinak špatně pohyb, morfologie…vlastně slovy lékaře jen 0,4 % těch co mají tah na bránu…🤷‍♀️ Ty jo To je šílený…to chápu…tak budu držet pěsti ať se brzy zadari a vše vyjde jak má..❤️️a děťátko je zdravé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
21.4.22 20:34

@zabka93 k obdivu není důvod vážně..ta touha po dítěti je prostě silnější :nevim: ale jo i na klinice když jsem si povídala s ženskýma okolo tak mě nechápaly..že už by do toho nešly..ale když vidím jak malá je úžasná, tak vím, že si vážně přeji ještě jedno ;) ale už končím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.4.22 21:03

@MaRou jako věřím že za čas člověk zapomene a ono to není nic hrozného…a jde do toho znovu…Nevíš náhodou kdy nejdřív můžeš jít na další pokus ivf od toho prvního? Asi tam bude nějaká doba pauza ať si tělo trošku odpocine od stimulace ne? Vím asi predbiham…ale jsem ráda informovana..🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
21.4.22 21:29

@zabka93 já jsem i sama vždy chtěla pauzu..ale myslím, že mi na klinice říkali alespoň jeden nebo dva cykly..aby se tělo srovnalo :nevim: ale předpokládám, že každá klinika to dělá jinak..taky jsem vždy ráda věděla vše dopředu, kdyby náhodou..ale mysli pozitivně, hlavně ať vše dopadne tak jak má a to je co nejlépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.22 21:32

@zevka jsem tu stále, jen jsem nepsala a tise pozoruji :), mela jsem napsanou zprávu pro Boninku par tydnu zpet, ale smazala se mi…. A premyslela jsem, ze moje slova jsou zbytecny, proste to bylo tak, jak to melo byt s jejim muzem…ted me moc mrzi, jakou ranu zase proziva, vim, ze jsem s ni mela stejny den transferu, ale ja teda nemela ani nadeji, protoze hned na to covid, horecky, test bilý.
Nyni Cekám na MS a v kvetnu KET. Problém u mě- tekutina ve vejcovodu, bylo mi receno ale doktorkou, ze i pres to tehotní zeny.
Jestli nevyjde KET, chci podstoupit hyfosy vysetreni vejcovodu, pres leto dat sanci zazraku- otehotnet prirozene, kdyz se nezadari, tak na podzim laparoskopie odstraneni vejcovodu a pote 2. IVF. :srdce:
Embryjka
Jak jsi na tom ty Zevko? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3010
22.4.22 06:18

Embryjko ono vše má svůj důvod :zed: S Boninkou mě to mrzí, znám to a vím ty pocity :( Jinak já red jedu na utz jak to vypadá dole a podle toho se rozhodne jestli bude Ket😏 Ale jelikož mám pocot ovulace, tak tomu nedávám šanci. Premyslim, ze uz půjdu do práce a Ket odlozime zatím na neurcito. Asi mi tělo dává najevo, že dusicka ještě není připravena. Nějak ty hormony na mě nepusobi jak by měli. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
22.4.22 08:02

Ahoj zeny, preju vam vsem krasny den.Ja prave jedu na krev a pak ZA par hodim na kontrolu jak to vse vypada. Picham uz 7dnu gonal f tak uvidim co reknou dneska, jak dlouho jeste pokracovat atd.
Vsem bam moc drzim palce at se uz zadari :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
22.4.22 08:59

Tak u nás to opět vypadá na pristi měsíc :zed: Ještě tedy jdu v pondělí ke své dr, ale jelikoz opět tam je dominantni folikul a nemá tam být nic, tak by tato dr nechala pripravu pred Ket uplne bez hormonu, protože já na ně stejně nereaguji a vedele si ovuluji i s hormonama proti ovulaci :lol: Tak uvidim v pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
22.4.22 09:22

.

Příspěvek upraven 22.04.22 v 09:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
22.4.22 09:22
@Anonymní píše: @zevka jsem tu stále, jen jsem nepsala a tise pozoruji :), mela jsem napsanou zprávu pro Boninku par tydnu zpet, ale smazala se mi…. A premyslela jsem, ze moje slova jsou zbytecny, proste to bylo tak, jak to melo byt s jejim muzem…ted me moc mrzi, jakou ranu zase proziva, vim, ze jsem s ni mela stejny den transferu, ale ja teda nemela ani nadeji, protoze hned na to covid, horecky, test bilý.
Nyni Cekám na MS a v kvetnu KET. Problém u mě- tekutina ve vejcovodu, bylo mi receno ale doktorkou, ze i pres to tehotní zeny.
Jestli nevyjde KET, chci podstoupit hyfosy vysetreni vejcovodu, pres leto dat sanci zazraku- otehotnet prirozene, kdyz se nezadari, tak na podzim laparoskopie odstraneni vejcovodu a pote 2. IVF. :srdce:
Embryjka
Jak jsi na tom ty Zevko? :mavam:
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
22.4.22 09:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.