Ivf jaro 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2698
17.4.22 12:32

@Zavka já jsem v karanténě… ve středu bych měla mít utz, ale :nevim:
Zítra mě čeká pcr tak jsem zvědavá.
Jinak každý den jinak, chvíli všechno bolí, druhý deň nic :nevim:

A ty? kdyže máš KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
17.4.22 13:03

@Boninka tak snad budes negativni. Ja uvidim az podle utz v patek, jestli to cubec klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
17.4.22 13:51

@zabka93 ahojky :kytka: ja pujdu na kontrolu v patek a tam se snad dozvim kdy bude odber vajicek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
17.4.22 20:03

Ahoj holky, příští víkend má přijít ms a začínám stimulovat. Budu pichat Gonal ve 20:00, jenže! Já se injekci bojím, když mi berou krev nemůžu se dívat a muž je momentálně pracovně v zahraničí a vrátí se až 28. - tedy nějaké 4-5 dni to budu muset zvládnout nějak. Máme doma syna školou povinného který chodí ve 20:00 spát a tedy nemohu ho po večeru tahat ke kamarádce na píchnutí injekce. Prosím asi potřebuji slova podpory, že to zvládnu sama a není to nic hrozného 🙈
Omlouvám se a děkuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
17.4.22 20:34

@Hvězda13 ahoj ahoj zrovna jsem si pichla taky ve 20:00 gonal F 200ie, dneska to bylo po treti.
Je to uuuuuuplne jednoduchoucke, pero je uz dopredu naplene jen nasadis ten kloboucek s inkekci a pak pichnes do bricha celou jehlu vubec to neboli Max trosku stipne při vytahnuti ale opravdu to NIC není :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
17.4.22 20:35

@Hvězda13 na netu najdeš i videa co a jak pokud si ještě nevidela třeba ti to pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
17.4.22 20:56

@Hvězda13 ahoj…já aplikuju taky aktuálně Gonal ale ráno…a mám to s jehlami a injekcemi naprosto stejně…ale opravdu se ničeho nemusíš bát…„Nejhorší“ je ta první…jde jen o to se odhodlat…moc to neprodlužovat…jehlicka je tenoucka a krátká…hlavně nad tím moc nepřemýšlet…prostě po malých kruccich nadechnout se a píchnout..neboj..když jsem to zvládla já…a to jsem fakt straspytel…zvládne to každá 🙃 uvidíš že po první aplikaci na sebe budeš pyšná jak jsi to zvládla a budeš si říkat..že to vlastně nic není…💪 mne pomohlo si říct…a ted se omlouvám za ten výraz…,,že se s tím nemůžu tak srat…prostě si to pichnu a je to, vždyť podobné pero mají i diabetici děti a taky si to umí pichat samý kolikrát…tak přece nebudeš taková posrana " 😀 no a pak jsem si to píchla a mlátila jsem se do hlavy že jediná hrůza byla v mé hlavě…a zbytečně jsem stresovala sama sebe..🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
17.4.22 21:18

@Tulipankaa @zabka93
Holky moc děkuji 🙂 pořad si říkám, že to zvládají jiní musím také, ale přeci jen pořad mě to hlodá. Každopádně mám ještě týden čas sama sebe “odstresovat” 😁
Tedy jste o par kroků předemnou, moc Vám držím palce aby to vyšlo. Pokud se můžu zeptat mate 1. IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
17.4.22 21:39

@Hvězda13 první ivf pokud o sourozence :srdce:
Před trema roky se nám narodila holcicka z druhého ivf :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
17.4.22 21:44

@Tulipankaa Krásné, držím palečky 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
17.4.22 21:48

@Hvězda13 tobe taky a klidně se ptej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
17.4.22 21:55

@Hvězda13 u nás je to první ivf…tak doufám že vše bude probíhat v klidu…a vyjde to..🙏 🙃 neboj určitě zvládneš levou zadní…🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
17.4.22 21:56

@Tulipankaa jee tak budu držet pěsti…a to bude první nebo už druhý UZ při stimulaci? 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
17.4.22 21:57

@Zavka děkuji…a ty už máš termín KET?🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
17.4.22 23:29

@zabka93 Ahojky
Mam dlouhý protokol první jsem stříkala dva týdny sprej a teď byla kontrola v úterý co bylo a řekli mi start injekci(gonal f)teď v pátek jsem zacla a kontrola jak to jde bude až 22.4 pátek :) a jak ty? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.