Ivf jaro 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
20.4.22 09:56

@Dani52 taky budeme volit určitě ICSI kvůli špatnému SPG…věřím že to vyjde…❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
20.4.22 09:58

@MaRou jee…tak to je skvělé…že to vyšlo…:smiling_face_with3_hearts: no mě právě už včera doktorka říkala že raději nedoporučuji ten transfer…byla jsem z toho zklamaná…ale…je pravda že kdyby měl ten transfer být příští týden…tak vím že manžel je služebně pryč…a nemohl by tam být…což mi bylo líto…takže to tak možná prostě má být že až příští měsíc KET…🤷‍♀️ 🙃 ale nevím…pokud by to nechali na mě…tak bych taky chtěla už teď… 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
20.4.22 10:20

Holky, ještě bych Vás chtěla poprosit jak je to teda s placením a co proplácí pojišťovna. Zatím jsem si jenom platila léky na stimulaci cca 1500. Děkuji za Info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
20.4.22 12:02

@Boninka tak jaká? Už si byla, nebo se chystáš? Držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
20.4.22 12:07

@Dani52 nevím jak to mají jinde a také záleží jaké léky a co navíc zvolíte. Já při prvním pokusu doplácela za léky asi cca 4500,– a zbytek 21.500 po transferu. Ted u druhého pokusu to bylo cca 9.500,– za léky a taky 21.500,– za zbytek a to jsme měli každý pokus trochu jiný a volené jiné metody, ale byla jsem v únory a od března se u nás ceny zvedaly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
20.4.22 12:09

@Zavka taky drzim moc palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
20.4.22 12:18

@zabka93 mě taky varovali :lol: Ale já si nedala říct :nevim: zase jsem někde četla, že mírný OHSS pomáhá k uhnizdeni..stejně jsem byla doma na neschopence tak jsem to riskla.. a teď odběr 6 folikulu a stejně břicho jako balón :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
20.4.22 12:22

@Dani52 pojišťovna platí jen takovy ten základ..ale veškeré pomocné věci a úkony si platíš sama..já to vždy měla za léky plus mínus 3000,– a za nadstandardní věci cca 20 - 30 tisíc..záleží na čem se domluvis na klinice..jen pro srovnání já teď byla jako samoplatce a nechala jsem tam s lékama a se všema zákrokama přes 80tis :nevim:..ale třeba některý léky mi vykázal na pojišťovnu (ovitrell, amelgen a tak :D ) což se hodilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
20.4.22 12:34

@MaRou ty ceny s poj. a bez je mazec :zed: Ono i s tou pojištovnou to není žádná hitparáda, ale aspon něco ušetříš. Já se ted ještě rozmýšlím, jestli embryoGlue nebo ne. Zatím jsme teda s dr o tom ani nemluvily, ale nevím. Když jsem se na něj ptala minule, tak říkala že by ho spíše dávala až při Ketu, ale stejně mi ho tam nakonec napsala ani o tom nevěděla, tak ted přemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
20.4.22 13:21

@Zavka právě i s pojišťovnou je to docela zásah do rozpočtu :nevim: tak to neporadím zrovna ten jsem neměla ani jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
20.4.22 15:19

@Zavka
Holky síce nemám sílu, ale musím to ze sebe dostat 😭 jinak se udusím.

Ležíš a strašně doufáš, že ho uslyšíš a slyšíš jenom to strašné ticho. Prosíš všechny ( který už ti hlídají z nebe )aby ti pomohli, aby cosi udělali 😭. Jen slyšíš za věčnost doktora, jak říká… umřelo a ukáže ti ho a v tu chvílí máš pocit, že umřeš taky.

Bere tě do kanceláře a začíná vysvětlovat co je teď potřeba… neposloucháš ho, břečíš a snažíš se koukat všude kolem jen ne na něj. Slzy prostě nejdou zastavit. Vidí to na tobě a ještě ti vše 3 krát zopakuje.
Odcházíš- sestřičkám jen mávneš a musíš pryč. :,(

Musíš řešit nevyhnutné. Posadíte mezi šťastné těhotné ( ty pořád brečíš 😭 ) čekáš 2 hod. Až dojdeš na řadu. Mezi tím tě hledají blízkí a těší se na dobré správy. Típeš Jim to. ( co Jim jako řekneš?) Po 20 hovorech - jen umřelo a vypínáš tel.
Pakbuž to jde rychle. Krev, prášky a valím rychle domů aby si za 3 hodiny si jel pro další prášky.

Už se to rozjelo… cítím úplně vše ( bolí to ) a zároveň víš, že je čas se rozloučit.

Vím, že nejsem první ani poslední, ale já teď přicházím o svoje první dítě ( 2 měsíc) a áno už je to moje dítě - teda andílek 😭, kterého jsem si vymodlila.

Vím, že to přejde, ale já to ze bé musím dostat…

Prosím nic nepište :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
20.4.22 15:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
20.4.22 15:46

@MaRou Ahaa, tak to jsi odvážná, já asi uvidím podle toho, jak se budu cítit..:) ¨No já už dnes v práci teda cítila břicho při každém kroku… :nevim: už se fakt těším na OPU..že se mi uleví tak snad se tomu OHSS vyhnu :D A ty jsi teď v jaké fázi? omlouvám se, jeslti jsi teď někde psala ale jak je nás tu více, tak se mi špatně orientuje v těch přezdívkách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
20.4.22 16:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
20.4.22 16:43

Ahojte ženy, rada bych se k vám přidala, jelikož to tu aspoň trochu žije.
Máme aktuálně za sebou první IVF a čekáme na výsledek.
2× jsme s manzelem otehotneli prirozene, poprvé zamlkle těhotenství a podruhe těhotenství až do konce, ale dcera nám zemřela druhy den po porodu. Letos v lednu. Příčina neznama, asi abrupce placenty a nedostavala co potřebovala. Už je to přes tři roky co se snazime o dítě a takové dvě rány. Nebýt manzela tak už jsem dávno u dcery.
Než jsem loni otehotnela, měla jsem domluvenou konzultaci v repromede, kde jsme stihli jenom genetiku. Oba s manzelem jsme zdravý, výsledky na jednicku, bohužel psychika u mě dělala svoje.
Po smrti naši dcery jsme se rozhodli dal necekat.
Ivf jsme podstoupili ve ferticare, mám tam i svoji gynekolozku, která je poslední doktor kterému verim. Stimulovala jsem puregonem. Bylo 18 dominantních folikulu a nějaké malé. Paradoxně jsem na sobě nic nepocitovala. Nechápu. I po OPU vše v pohodě. Odebráno 16 vajíček, oplozeno ISCI 10. Nakonec máme 3 kvalitní a dvě horší embryjka které jsou zamrazeny společně. Jedno mi vcera zavedly a netrpělivě teď odpocivam a čekám na výsledek.
Všem přeju moc moc moc stesti :srdce:
Je tu někdo kdo aktuálně ceka po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.