Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tulipankaa já mám krátký protokol, druhý den cyklu jsem začala stimulovat rovnou Gonalem, pak byla jedna kontrola v pátek…tam bylo už těch 16 folikulů, je to tedy cítit…že je jich tam více než jeden 🙈 😀 a od pátku píchám dvě injekce gonal a Orgalutran. Zítra jdu na druhy UZ kde mi řeknou už přesný den OPU…údajně to vypadá teď na čtvrtek…ale uvidíme…🤷♀️ 🙃
@zabka93 ještě nemám, rozhodne se asi v patek na utz jestli to tentokrát klapne.
@Tulipankaa @zabka93 Dámy krásné Velikonoce 🥳
Ještě bych se Vás chtěla zeptat jak Vám je? Pozorujete na sobě něco jinak? Ať už fyzicky tak psychicky? Trochu se bojím jak to semnou zamává 🙈
@Hvězda13 nápodobně…krásné Velikonoce 🙃Hele já se taky bála…ale jediné co pozoruji je že cítím lehce podbřišek…sem tam mě tam pichne…a trochu mám horší pleť bych řekla…jinak nic významného…🙃
@Hvězda13 ahoj ja jsem strasne natesena a odhodlána to zvládnout
zatím vse je ok akorat možná víc hormony a to ze mě vše lehceji dojme než by třeba normálně kdo vi ![]()
@zabka93 tak to se ti blíží u mě to možná asi až vypada na další čtvrtek nebo patek ![]()
Holky přidávám se.. příští týden UTZ, a dostanu už protokol a léky, a začátkem května začínáme…
Jak to máte s prací při stimulací?? Kolegyně je od začátku doma. Mám strach že mi bude zle, nebo něco.. Tak nevím jestli to v CARU se ptají automaticky, nebo se člověk musí zeptat zda má nárok??
Někde to píšou tam, jinde se musí k obvodní…
@xJitia ahoj, každá na to bude reagovat jinak…já stimuluji před OPU a zatím krom toho ze cítím podbrisek lehce…mi nic není…🙃 uvidíme ještě nemám za sebou vše…ale snad to bude ok…do jakého CARu chodíš?🙃
@zabka93 Chodíme do Reprofit Brno, mám to nejblíž a na Repromedu jsem neslyšela dobré ohlasy…
Dobrý den dámy, dovoluji si přidat se k vám. Mám za sebou první IVF, nyní jsem v,,čekačce”.
Za posledních pár dní jsem přečetla snad všechny příspěvky, byť jsem si říkala, že to dělat nebudu. Před týdnem mi vložili šestidenní blastocystu, celý proces proběhl dobře, až jsem byla překvapena. Je mi 29 a vypadá to, že problémem bude jen partnerům spermiogram. Každopádně jsem dnes - 7 den po ET nevydržela a nejcitlivější test mi vyšel negativní. Vím, že mi těžko vyvěštíte výsledek, ale jsem teď velmi nervózní, jelikož obrovské množství žen zde psalo, že mělo pozitivní testy už od pátého dne od ET, nejspíš proto jsem si myslela, že by mělo jít něco vidět. Utěšuji se, že minimálně do 10 dne po ET by se ještě mohl objevit pozitivní výsledek… Držím vám všem palce, člověk neví jak náročné to může být, dokud to nezažije a lidem, kteří proces neznají, se vlastně ani nechci s pocity svěřovat. Děkuji za vaše zkušenosti. ![]()
Krásný den, mohu se prosím také přidat? Každým dnem mám začít stimulovat injekcemi a brát prednison. Čeká nás první IVF
![]()
@xJitia Jee, taky chodíme v Brně do Reprofitu..:) Koho máš jako ošetřujícího lékaře? ![]()
Hele, mě můj gynekolog na podzim odeslal právě do Repromedy, ale mám kamaráda, co tam byli a říkal, že hrozný, že by tam už nešel..a doporučil mi právě Reprofit, kde byli spokojení..:) a musím říct, že i my jsme zatím velmi spokojeni ![]()
Jinak dnes jsem právě byla na druhém UZ a v pátek ráno jdeme na OPU, mám z toho teď trošku obavy, protože mi dnes řekla doktorka, že viděla něco přes 20 folikulů a upozornila mě na hyperstimulační syndrom - který se po OPU může a nemusí rozjet a o případném odložení transferu na další měsíc, že to se rozhodne teda až po OPU, tak jsem i trošku zklamaná, že by se to mělo zas o měsíc protáhnout, ale tak hlavně aby byla nějaká vhodná embrya…jestli to bude tento nebo příští měsíc to už je asi jedno..jen mě to zaskočilo..:)
@Babislena vítej
Tak to moc držím pěsti…nezoufej, myslím, že je to ještě velmi brzy..?
a každá jsme jiná a reagujeme jinak…někdo může mít slabého ducha až opravdu 14 dní po transferu..:) Já jak jsem psala už výše, jdu v pátek teprve na odběr a po něm se rozhodne zda transfer bud tento nebo až příští měsíc KET. Jsem na tom podobně mně je 28 a zdá se, že i u nás to bude jen špatným spermiogramem. Drž se a dej vědět, jak jsi dopadla..:)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.