Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, jsem zrovna ve fázi stimulace a vypadá to že koncem týdne už bude odběr vajíček ☺️️
Ahoj,
my zaciname, uz jste byli na konzultaci? Vsechno je to hodně zdlouhavý proces ![]()
My byli poprve v prosinci a ted bych teprve mela podstoupit stimulaci, jen me zlobi ms, vcera a dnes spineni a az ted mi zacina ms, tak budu nejspis stimulovat az od zítra, snad to nepos….😺
Jojo, chodíme už dlouho do centra, ale ivf jsme se tak nějak pořád bránili, ale teď už cítím, že jsem na to pripravená:) a jak dlouho trvalo, než vás schválili na pojišťovně? ![]()
Schválili asi hned, dr o tom vubec nemluvila, ja sem se ptala, co proto musim udelat, aby to schvalila pojistovna( nevim jak to chodi) a ona se podivala do složky a rikala, ze jiz to schvalene mame ![]()
Zitra teda zacinam s prvni injekci ![]()
Aha, tak to máte o starost míň
nám právě řekli, že budeme na schválení čekat 6 týdnů. Kam docházíte, pokud se mohu zeptat? ![]()
Olomouc Ivf clinic
ty? A duvod proc se nedarilo vam vubec neporadili?
hormonalni profil, spermiogram ok? Kolik vam je?
Tak to my gennet Praha, jojo známé příčin - moje imunita, nyní je tedy zalečená kortikoidy.. jinak spermiogram ok, hormony ok, průchodnost ok, genetika ok..
a vy znáte příčinu?
A je mi 25, manželovi 28.. takže v tomhle ohledu máme „čas“, i když pro mě už je každý den umučení… Kolik vám? ![]()
Já taky už stimuluju, koncem týdne odběr. Zítra mám druhou kontrolu, tak jsem zvědavá.
U nás to trvalo asi 3 týdny ta pojišťovna a to se to ještě natáhlo tím, že jsem musela dokládat, že jsem v předchozí pojišťovně na IVF nic nečerpala.. takže kdybych nemusela nic dokládat, tak je to fakt hned..
@kakolka tak to jsou dobré zprávy pro mě, vím, že v Brně nám říkali, že to jde dát i zpětně na pojišťovnu, v gennetu se prý čeká 6 týdnů
tak držím palce na kontrolu, a jak se cítíš?
Ahoj, Ja dneska byl na OPU, tak doufam ze zadari☺️️ Kdyby nejaka otazka staci se ptat ❤️️
@Anonymní píše:
@kakolka tak to jsou dobré zprávy pro mě, vím, že v Brně nám říkali, že to jde dát i zpětně na pojišťovnu, v gennetu se prý čeká 6 týdnůtak držím palce na kontrolu, a jak se cítíš?
Dobře, ale mám málo folikulu, minule jsem z toho byla zklamaná, jen 3 na levé straně, pravý vaječníku nereaguje. Takže se asi ani moc blbě cítit nemůžu, hypertimulační syndrom moc nehrozí
![]()
Do práce normálně chodím..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahoj, je tu někdo, kdo plánuje IVF na jaro/léto? My chceme jít do prvního ivf, po 4 letech snažení…