Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, jsem zrovna ve fázi stimulace a vypadá to že koncem týdne už bude odběr vajíček ☺️️
Ahoj,
my zaciname, uz jste byli na konzultaci? Vsechno je to hodně zdlouhavý proces ![]()
My byli poprve v prosinci a ted bych teprve mela podstoupit stimulaci, jen me zlobi ms, vcera a dnes spineni a az ted mi zacina ms, tak budu nejspis stimulovat az od zítra, snad to nepos….😺
Jojo, chodíme už dlouho do centra, ale ivf jsme se tak nějak pořád bránili, ale teď už cítím, že jsem na to pripravená:) a jak dlouho trvalo, než vás schválili na pojišťovně? ![]()
Schválili asi hned, dr o tom vubec nemluvila, ja sem se ptala, co proto musim udelat, aby to schvalila pojistovna( nevim jak to chodi) a ona se podivala do složky a rikala, ze jiz to schvalene mame ![]()
Zitra teda zacinam s prvni injekci ![]()
Aha, tak to máte o starost míň
nám právě řekli, že budeme na schválení čekat 6 týdnů. Kam docházíte, pokud se mohu zeptat? ![]()
Olomouc Ivf clinic
ty? A duvod proc se nedarilo vam vubec neporadili?
hormonalni profil, spermiogram ok? Kolik vam je?
Tak to my gennet Praha, jojo známé příčin - moje imunita, nyní je tedy zalečená kortikoidy.. jinak spermiogram ok, hormony ok, průchodnost ok, genetika ok..
a vy znáte příčinu?
A je mi 25, manželovi 28.. takže v tomhle ohledu máme „čas“, i když pro mě už je každý den umučení… Kolik vám? ![]()
Já taky už stimuluju, koncem týdne odběr. Zítra mám druhou kontrolu, tak jsem zvědavá.
U nás to trvalo asi 3 týdny ta pojišťovna a to se to ještě natáhlo tím, že jsem musela dokládat, že jsem v předchozí pojišťovně na IVF nic nečerpala.. takže kdybych nemusela nic dokládat, tak je to fakt hned..
@kakolka tak to jsou dobré zprávy pro mě, vím, že v Brně nám říkali, že to jde dát i zpětně na pojišťovnu, v gennetu se prý čeká 6 týdnů
tak držím palce na kontrolu, a jak se cítíš?
Ahoj, Ja dneska byl na OPU, tak doufam ze zadari☺️️ Kdyby nejaka otazka staci se ptat ❤️️
@Anonymní píše:
@kakolka tak to jsou dobré zprávy pro mě, vím, že v Brně nám říkali, že to jde dát i zpětně na pojišťovnu, v gennetu se prý čeká 6 týdnůtak držím palce na kontrolu, a jak se cítíš?
Dobře, ale mám málo folikulu, minule jsem z toho byla zklamaná, jen 3 na levé straně, pravý vaječníku nereaguje. Takže se asi ani moc blbě cítit nemůžu, hypertimulační syndrom moc nehrozí
![]()
Do práce normálně chodím..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj, je tu někdo, kdo plánuje IVF na jaro/léto? My chceme jít do prvního ivf, po 4 letech snažení…