Ivf jaro 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2698
27.2.22 13:00

@Nikolstor jj je jiný než pero. Píchaš clexane? Proč až teď? Já ho píchám od začátku stimulace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.2.22 13:19

@Boninka popravde ani poradne nevim proc ho picham 🙈 od doby co jsem dostala recept jsem myslel, ze to jsou nejake tablety a v lekarne ejhle injekce 🙈. Vim ze rikala neco o prevenci, ale uteklo mi to, mela jsem myšlenky v děloze 😂 😂 a ty ho pichas z jakeho duvodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.2.22 13:21

@potumi ahoj, tak drzime palečky ❤️️
Scim stimulujes, protokol a jak to davas? ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
27.2.22 13:58

@Nikolstor aha :think:
No já před lety z hormónu prodělala embólii, tak to mám jako prevenci a údajně pokud se povede, budú píchat celé těhu :nevim:

Tobě to nasadili bez nějakého důvodu a vyšetření? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
27.2.22 14:12

Holky prosím, můžu si dát vanu? Nemůžu nikde najít… sprcha mě dnes vůbec neláka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.2.22 18:19

@Boninka mela jsem testy na krev, tak nevim jak dopadly, jestli tam bylo neco proc..🙈
Ono je nejhorsi, ze Ja pri odchodu nejak nevnimala svet, ale to ze je ve embryo😅
Ale cetla jsem, ze to dostávají zensky jako prevenci ze zacatku na dobre prokrvení, tak mozna muj pripad… 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.2.22 18:21
@Boninka píše:
Holky prosím, můžu si dát vanu? Nemůžu nikde najít… sprcha mě dnes vůbec neláka :zed:

V dobe stimulace jsem se koupala a ted po et to mam na 10 dni zakázáno a pak jen vanu s maximalni teplotou 36…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
27.2.22 18:37

@Nikolstor děkuju :)..měla jsem puregon orgalutran a včera ovitrelle..dnes mě čeká clexane, ale ten nesnáším..u 3. ketu jsem pak už měla břicho jednu velkou modřinu a všechno zbytečný..skončilo to mimoděložním..:(
jinak..zatím jsem v pohodě jen trochu nafouklá..moc folikulů nemám..asi kolem 10..jen ta psychika po tom všem..navíc není moc s kym se o tom bavit..kdo nezažil neví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
27.2.22 18:40

@kakolka děkuju…asi kolem 10..přeju hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
27.2.22 19:43

@potumi muzeme se o tom bavit spolu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.2.22 22:51
@potumi píše:
@Nikolstor děkuju :)..měla jsem puregon orgalutran a včera ovitrelle..dnes mě čeká clexane, ale ten nesnáším..u 3. ketu jsem pak už měla břicho jednu velkou modřinu a všechno zbytečný..skončilo to mimoděložním..:(
jinak..zatím jsem v pohodě jen trochu nafouklá..moc folikulů nemám..asi kolem 10..jen ta psychika po tom všem..navíc není moc s kym se o tom bavit..kdo nezažil neví..Moc drzim palečky, aby vse dobre dopadlo ❤️️
Urcite lidi co to neznají, nikdy nepochopí🙈
Taky nerada to resim s kamarády maji pak plno deb**nichkecu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
28.2.22 08:41

Holky tak embryjko vypadá dobře, osmibuněčné.. dnes v poledne transfer 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.2.22 09:39

KET v březnu - stimulovaný cyklus

Ahoj holky, jdete někdo v březnu na KET? A jestli ano, máte nativ nebo stimulaci a případně co máte? :) Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
28.2.22 14:43

Ahoj..tak dnes OPU..žádný bolesti jen trochu nevolno..nakonec opravdu 10 vajíček..teď už jen čekat kolik se oplodní a bude se dobře vyvíjet..ono je to vlastně celý o nekonečnym čekání..
@kakolka držím pěsti, ať se zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
28.2.22 14:48

@Nikolstor já mám aspoň jednu kamarádku co si tím taky prošla, ale tam to nebylo, že by nemohla mít děti…jen je na holky, tak to musela řešit přes IVF..což je zas jiná pozice než ta naše..proto jsem ráda, že jsou skupinky jako je tahle, kde jsou na tom lidi stejně nebo podobně..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.