Ivf jaro 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1188
26.2.22 17:06

@Boninka no, já jsem to právě nečekala, né moc ale ano.. hlavně po tom co jsem šla na záchod.. tedy jen chvíli jsem krvácela.. třeba po hodině po odchodu už dobrý.. ale nebyla jsem na to připravená 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
26.2.22 17:28

@kakolka tak kdyby jste to teď obě nepsali, tak by mě to taky vůbec nenapadlo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.2.22 21:13

@Boninka 24 folikulu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.2.22 21:22

@Boninka Kakalka ma pravdu, kdybych taky nesla na zachod, tak jsem nevedela ze spinim..
ale potkala jsem se, ze znama krvacela dost, nejakou zilku propíchli, ale brzy to taky bylo dobre ❤️️

@kakolka Píchala jsi injekce po et?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
26.2.22 21:38

@Nikolstor pane jo :potlesk:
Já jich mám 7 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.2.22 21:42

@Boninka kdy ze mas OPU?
Taky krasny ❤️️ A jak se citis ty po te stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
27.2.22 08:13

@Nikolstor to se přesně dozvím v úterý. V pátek mi říkal, že mezi středou a pátkem.
A jak se cítím?! Nemůžu si pomoct, ale nasr.ne… pořád čúrám :lol:
Dnes jsem píchla první orgalutran… a snad dobře… v návodu je psáno, že máš vyzkoušet, zda si nenapíchla žílu či sval a mě to samozřejmě nešlo… tak snáď to bude v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.2.22 09:53

Ahoj holky tak já včera taky podstoupila OPU vzali mi 25 folikulů z toho je 16 oocytů a teď čekáme až zavolaji kolik se jich oplodnilo a teď čekat kolik přežije kultivaci a půjdou do mrazacku dětičky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.2.22 10:12
@kakolka píše:
@Mija21 mě nebolí ani břicho, OPU dnes.. ale asi taky záleží kolik tam toho máš. Já jen 3 folikuly.. a z toho jen jeden oocyt, tak snad to bude ten správný 😄

Mě odebrali 25 folikulů z toho 16 oocytů. 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.2.22 10:15

@kakolka držím palce 🙏 🙏 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.2.22 10:40
@Boninka píše:
@Nikolstor to se přesně dozvím v úterý. V pátek mi říkal, že mezi středou a pátkem.
A jak se cítím?! Nemůžu si pomoct, ale nasr.ne… pořád čúrám :lol:
Dnes jsem píchla první orgalutran… a snad dobře… v návodu je psáno, že máš vyzkoušet, zda si nenapíchla žílu či sval a mě to samozřejmě nešlo… tak snáď to bude v pohodě…

Pockej to curani teprve prijde po OPU 😂 nez jsme dojeli domu, tak jsme meli 3 zastavky na zachod 😂 😂 a doma jsem si poradne nelehla😅
Ten orgalutran byl pro me zlo 🙈 silene me bolel a pak asi dve hodiny svědel.. a ted jsem dostala na ředění krve injekce a taky svedi 🙈
Urcite bude ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
27.2.22 11:07

@Mija21 taky držím palce, zatím se vyvíjí, čekám, jestli zavolání, že bude transfer už zítra, když je jen jedno…
Pak dej vědět, jako to vypadá, kolik se ti oplodnilo a kolik se vyvíjí..
@Nikolstor já měl cetrotide a taky to dost svědilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.2.22 11:14

@kakolka tak mi volali a oplodněných je osm 🙏 🙏 teď čekat kolik jich vydrží přes kultivaci 🙏 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
27.2.22 11:24

Ahoj všichni..můžu se přidat?..v pondělí jdu na OPU..druhý IVF..moc doufám, že se nám to všem podaří a usměje se na nás štěstí..fyzicky vše dobrý, ale ta psychika je už po těch letech špatná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
27.2.22 12:38

@Mija21 supeeer.
@potumi Držím moc palce.. kolik máš folíků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.