Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Boninka taky jsem se bala a mela sileny pocit, ale ted uz je to Ok.
Jedine co me desilo, aby to nedelal chlap, proste jsem zena a chci jako lékaře zenu 🙈
I dnesni transfer dela doktorka, tak jsem spokojena a uz mam pred sebou 14 dni cekani 🙈 ❤️️
@Nikolstor jeee, tak to ti budu držet moc pěsti… ![]()
Tvůj první transfér?
No tady je jen chlap dr… já se bojím té narkózy.. ještě nikdy jsem nebyla v… ![]()
@Boninka jojo prvni ![]()
Tak to obdivuji, Ja se strasne stydím 😂
Taky jsem se ji bala a nakonec to bylo z toho to nejlepsi 😂
Kdyz mi to davala do žily, tak jsem zacala citit, ze me brní jazyk a pak uz nevim 😂
@Nikolstor ty, to já se taky stydím a podle toho jsem hledala gyndařku… která je fajn, ale občas drsná
zato tenhle dr. Je o dost jemnější ![]()
Brněl jazyk jo? To je něco na mě… jsem hypochondr..
to začnu určitě vyšilovat ![]()
@Boninka to ani nestihneš😂
Ja mela problem si nechat dat kanalu, silene mi to vadi 😂 😂
Jo slysela jsem ze chlap umi byt jemnější ❤️️
Ale az bude po tom, tak ti to ani neprijde, Ja se pak zacala bat toho OHSS, ale nastesti jen mírný, ale prisla jsem si jak v 6 mesici, nafoukla, žaludek boli i brisko de stale citit, ale je to pry normalni..
A curani silene boli🙈
@Boninka já jsem si pyžamo raději brala a rovnou po příchodu na pokoj mi řekli, ať si obléknu jejich košili a dám si jejich pantofle, takže asi jak kde.. a na záchodě vložky - to mi bodlo, ty mě vůbec nenapadlo si vzít.. takže já docela servis.. a po opu čokoládka a čaj ![]()
@Boninka nene vubec, bylo řečeno pri potíží volat, coz Ja se necítila tak abych volala a dneska mi bylo řečeno ze tam malej náznak je, ale ze je to normalni pri mem odběru vajicek 🙈
Tak jej doufam, aby to po transferu nebylo horsi, ale hlidam piti a bilkovinu☺️️
@kakolka to je vsude🙈 At se pani nezalekne..
jsem to blbe napsala, mela jsem moznost jejich, ale dali moznost sveho, abych mela sve vlastni pohodlí ☺️️ Vložky jsem mela take svoje pouzivam bio..
omlouvam se, ze jsem se spatne vyjádřila ☺️️
@Boninka stale nejake mam, nafoukla jsem porad, a žaludek taky zatim neni nic moc..
no bud to odejde s ms a nebo bude přetrvávat u tehu, ale prvni tehu mi spatne nebylo, tak doufam kdyz se povede, ze mi spatne nebude ☺️️
@Nikolstor @kakolka holky ani nevíte jak jsem ráda, že je tu teď tohle vlákno ![]()
@Nikolstor píše:
@Boninka nene vubec, bylo řečeno pri potíží volat, coz Ja se necítila tak abych volala a dneska mi bylo řečeno ze tam malej náznak je, ale ze je to normalni pri mem odběru vajicek 🙈
Tak jej doufam, aby to po transferu nebylo horsi, ale hlidam piti a bilkovinu☺️️
Kolik si měla folíků?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.