Ivf jaro 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
23.2.22 13:10
@Anonymní píše:
Tak ja si dnes podala prvni injekci a trochu sem se obavala pichat do sebe, ale vubec to neboli, to spis postrikani dezinfekci je neprijemnejsi 😀

Ja teda budu chodit do fitka na lehounky posilovani treba s cinkama a cardio, ale ke konci stimulace uz ne, v praci mam par sluzeb, snad to bude ok.

Jen mi vadi, ze opu mi bude vychazet na patek, nebo vikend( tam nejsou ze :() a zrovna v ten patek bych mela jit do prace, vubec nevim, co si mam vymyslet, ze nemuzu prijit, neschopenku z ivf nechci :(
Neda se nahodou opu nejak posunout zase lekama? :D

Mě dělají OPU v sobotu (Gennet Letná ) 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.2.22 13:11
@Anonymní píše:
Ahoj,my zaciname, uz jste byli na konzultaci? Vsechno je to hodně zdlouhavý proces :(
My byli poprve v prosinci a ted bych teprve mela podstoupit stimulaci, jen me zlobi ms, vcera a dnes spineni a az ted mi zacina ms, tak budu nejspis stimulovat az od zítra, snad to nepos….😺

Ahoj my jsme byli poprvé v listopadu na první konzultaci a teď jsem ve fázi stimulace a v sobotu mám OPU ale díky zvýšenému riziku OHSS mi budou dávat až KET někdy v dubnu 😪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
23.2.22 13:13

@michaelas2010 můžu se prosím zeptat, čím stimuluješ na KET? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.22 14:02

Ahoj,
také se přidávám do diskuze..dnes už 5 den stimuluju a další kontrola mě čeká v pátek.. odběr cca na začátku března..vždy to u mě trvá než máme správnou velikost :D jinak já už podstupuji 5 IVF :roll: ale ze 3 IVF mám doma holčičku :D

• Citovat
  • Upravit
1188
23.2.22 15:31

Já mám v pátek, dneska večer píchám ovitrelle.. to je nás dost tento týden na opu, tak nám držím palce :))
Já jak mám těch málo folikulů, tak říkali, že mám počítat s tím, že možná budou zavádět embryo hned v pondělí - pro jistotu.. tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
23.2.22 17:27

@Xoxoo estrofen mám 2 ráno a 2 vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
23.2.22 18:25

@kakolka děkuji tobě i ostatním taky :hug:

Ať už to máme za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
23.2.22 18:28
@Anonymní píše:
Tak ja si dnes podala prvni injekci a trochu sem se obavala pichat do sebe, ale vubec to neboli, to spis postrikani dezinfekci je neprijemnejsi 😀

Ja teda budu chodit do fitka na lehounky posilovani treba s cinkama a cardio, ale ke konci stimulace uz ne, v praci mam par sluzeb, snad to bude ok.

Jen mi vadi, ze opu mi bude vychazet na patek, nebo vikend( tam nejsou ze :() a zrovna v ten patek bych mela jit do prace, vubec nevim, co si mam vymyslet, ze nemuzu prijit, neschopenku z ivf nechci :(
Neda se nahodou opu nejak posunout zase lekama? :D

Prosím tě podle čeho víš na kdy ti vychází opu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
23.2.22 20:12

@michaelas2010 moc diky :) za mam taky ale 1-0-1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
24.2.22 08:48

Ahoj taky se rada k vam pridam ať se mužů podělit a získat podporu a podpořit ostatní :srdce: mame z druhého ivf holčičku a teď cekam na mens a dozvím se kdy mužů začít stimulovat-dlouhý protokol, už se moc moc moc tesim/bojím :P
Bydlim v cizině takže to mam trosku jinak než to třeba chodí u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.22 17:41

Doktorka mi dala protokol a tam predbezne vyznacila dny, kdy bude opu, ovsem zalezi, co vejce😀, z netu mam, ze se opu nejcasteji provadi 12. - 15. Den MS :)

• Citovat
  • Upravit
17
25.2.22 10:26

Ahoj holky všem držím palce 🙏 já zítra nastupují na OPU ráno a mám strach docela 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
25.2.22 14:05

Ahoj devcata! My dnes 2. pokus IUI, ale pokud by to neklaplo, tak dalsi mesic IVF. Snazime se neco malo pres 2 roky.. Pokud to neva, uz se k vam pridam, at vim co me ceka.. :andel:
Vsem kdo uz jsou v procesu ted moc drzim pesti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
25.2.22 14:08

@Mija21 Není se čeho bát :) Je to chvilička a zákrok je úplně v pohodě :). Mně odebrali 4 vajíčka, a bolelo mě po OPU 3 dny břicho - byla jsem v klidu a hodně pila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
25.2.22 14:22

Ahoj holky :)
Ja dnes na kontrole ( jsem 5 dc ) 7 folíků 12mm.
Opu asi středa až pátek.
Nafasovala jsem další injekce a je mě pěkně blbě… hlava bolí, nevolnost…
@Mija21 vím jak se cítíš já už ho mám taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.