Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Tak ja si dnes podala prvni injekci a trochu sem se obavala pichat do sebe, ale vubec to neboli, to spis postrikani dezinfekci je neprijemnejsi 😀Ja teda budu chodit do fitka na lehounky posilovani treba s cinkama a cardio, ale ke konci stimulace uz ne, v praci mam par sluzeb, snad to bude ok.
Jen mi vadi, ze opu mi bude vychazet na patek, nebo vikend( tam nejsou ze) a zrovna v ten patek bych mela jit do prace, vubec nevim, co si mam vymyslet, ze nemuzu prijit, neschopenku z ivf nechci
Neda se nahodou opu nejak posunout zase lekama?
Mě dělají OPU v sobotu (Gennet Letná ) 🙂
@Anonymní píše:
Ahoj,my zaciname, uz jste byli na konzultaci? Vsechno je to hodně zdlouhavý proces
My byli poprve v prosinci a ted bych teprve mela podstoupit stimulaci, jen me zlobi ms, vcera a dnes spineni a az ted mi zacina ms, tak budu nejspis stimulovat az od zítra, snad to nepos….😺
Ahoj my jsme byli poprvé v listopadu na první konzultaci a teď jsem ve fázi stimulace a v sobotu mám OPU ale díky zvýšenému riziku OHSS mi budou dávat až KET někdy v dubnu 😪
@michaelas2010 můžu se prosím zeptat, čím stimuluješ na KET? ![]()
Ahoj,
také se přidávám do diskuze..dnes už 5 den stimuluju a další kontrola mě čeká v pátek.. odběr cca na začátku března..vždy to u mě trvá než máme správnou velikost
jinak já už podstupuji 5 IVF
ale ze 3 IVF mám doma holčičku ![]()
Já mám v pátek, dneska večer píchám ovitrelle.. to je nás dost tento týden na opu, tak nám držím palce ![]()
Já jak mám těch málo folikulů, tak říkali, že mám počítat s tím, že možná budou zavádět embryo hned v pondělí - pro jistotu.. tak jsem zvědavá.
@Anonymní píše:
Tak ja si dnes podala prvni injekci a trochu sem se obavala pichat do sebe, ale vubec to neboli, to spis postrikani dezinfekci je neprijemnejsi 😀Ja teda budu chodit do fitka na lehounky posilovani treba s cinkama a cardio, ale ke konci stimulace uz ne, v praci mam par sluzeb, snad to bude ok.
Jen mi vadi, ze opu mi bude vychazet na patek, nebo vikend( tam nejsou ze) a zrovna v ten patek bych mela jit do prace, vubec nevim, co si mam vymyslet, ze nemuzu prijit, neschopenku z ivf nechci
Neda se nahodou opu nejak posunout zase lekama?
Prosím tě podle čeho víš na kdy ti vychází opu?
Ahoj taky se rada k vam pridam ať se mužů podělit a získat podporu a podpořit ostatní
mame z druhého ivf holčičku a teď cekam na mens a dozvím se kdy mužů začít stimulovat-dlouhý protokol, už se moc moc moc tesim/bojím ![]()
Bydlim v cizině takže to mam trosku jinak než to třeba chodí u nás.
Doktorka mi dala protokol a tam predbezne vyznacila dny, kdy bude opu, ovsem zalezi, co vejce😀, z netu mam, ze se opu nejcasteji provadi 12. - 15. Den MS ![]()
Ahoj holky všem držím palce 🙏 já zítra nastupují na OPU ráno a mám strach docela 😂
Ahoj devcata! My dnes 2. pokus IUI, ale pokud by to neklaplo, tak dalsi mesic IVF. Snazime se neco malo pres 2 roky.. Pokud to neva, uz se k vam pridam, at vim co me ceka.. ![]()
Vsem kdo uz jsou v procesu ted moc drzim pesti!!
@Mija21 Není se čeho bát
Je to chvilička a zákrok je úplně v pohodě
. Mně odebrali 4 vajíčka, a bolelo mě po OPU 3 dny břicho - byla jsem v klidu a hodně pila ![]()
Ahoj holky ![]()
Ja dnes na kontrole ( jsem 5 dc ) 7 folíků 12mm.
Opu asi středa až pátek.
Nafasovala jsem další injekce a je mě pěkně blbě… hlava bolí, nevolnost…
@Mija21 vím jak se cítíš já už ho mám taky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.