Ivf jaro 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
22.2.22 06:15
@Anonymní píše:
A ještě jedna otázka..chodíte při stimulaci do práce? :)

Nechodila jsem, mela jsem 24 folikul a pak zacalo vse bolet, pocity na zvracení.
Dneska prvni den po OPU a citim se super, uz nic skoro neboli, jen chodim hodne casto curat😅
Snazim se pit a pit, mam koupelnou bílkovinu tak si ji delam, snazim se jist vajicka a jogurty ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
22.2.22 10:35

Já začínám stimulovat na ket teď o víkendu snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.2.22 15:13
@Anonymní píše:
@Mija21 a kam chodíte? My do gennetu. A jak stimulaci zvládáš? :)
@Anonymní píše:
@Mija21 a kam chodíte? My do gennetu. A jak stimulaci zvládáš? :)

Taky Gennet Letná, stimulace dobrý akorát už mě bolí vejce :D co ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.2.22 15:16
@Anonymní píše:
Ahoj,my zaciname, uz jste byli na konzultaci? Vsechno je to hodně zdlouhavý proces :(
My byli poprve v prosinci a ted bych teprve mela podstoupit stimulaci, jen me zlobi ms, vcera a dnes spineni a az ted mi zacina ms, tak budu nejspis stimulovat az od zítra, snad to nepos….😺

Já to pos*** hned na první dobrou píchala jsem i cetrotide kterej jsem měla pichat až od 8 dne, teď tu sedím a čekám na verdikt druhého utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
22.2.22 15:42

@Mija21 vadí to? Co ti řekli na to v CARu?

Já dnes druhá kontrola a v pátek OPU, jen 3 folikuly a odhad 2 vajíček.. tak snad budou alespoň kvalitní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.2.22 19:15
@kakolka píše:
@Mija21 vadí to? Co ti řekli na to v CARu?Já dnes druhá kontrola a v pátek OPU, jen 3 folikuly a odhad 2 vajíček.. tak snad budou alespoň kvalitní :nevim:

Nevadí pry se to stane, nejsem prý první.. mám 23 vajíček tak snad jenže kvůli riziku OHSS mi odložili ET a budou dělat až KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
22.2.22 19:30

@Mija21 rovnou ti to odložili uz ted na kontrole? Ja myslela, ze se cekala, jestli se ohss rozjede nebo ne a az podle toho se pripadne dela az KET. Zas lepsi, ze jsou opatrní.. kdy mas OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
22.2.22 19:43

První IVF

Ahoj holky :)
Můžu se přidat?
Již dva roky se snažíme, no ve finále jsme zjistili, že se snažit můžem jak chceme, ale jelikož manža skoro žádné pulce nemá, nezbylo nic jiného než začít v CAR.
Dnes jsem začala píchat bemfolu a clexane. A nechci v tom být sama… ( jistě víte jak to myslím ).
Budu ráda, když se budu móct poradit, postěžovat, vypovídat se… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
22.2.22 20:20

@Boninka hodně štěstí :kytka:
můj chlap má taky špatný spermio a já do toho ještě nízké AMH, tak se modlím, abychom to vůbec dotáhli k ET :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.22 21:22

Holky všem vám držím palce, ať vám to vyjde:) jste napřed, mně to teprve vše čeká.. tak, až já na jaře budu stimulovat, vy už třeba budete těhule:) jinak já zatím ještě beru kortikoidy a pak v případě otěhotnění taky budu píchat clexan.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.22 22:33

Tak ja si dnes podala prvni injekci a trochu sem se obavala pichat do sebe, ale vubec to neboli, to spis postrikani dezinfekci je neprijemnejsi 😀

Ja teda budu chodit do fitka na lehounky posilovani treba s cinkama a cardio, ale ke konci stimulace uz ne, v praci mam par sluzeb, snad to bude ok.

Jen mi vadi, ze opu mi bude vychazet na patek, nebo vikend( tam nejsou ze :() a zrovna v ten patek bych mela jit do prace, vubec nevim, co si mam vymyslet, ze nemuzu prijit, neschopenku z ivf nechci :(
Neda se nahodou opu nejak posunout zase lekama? :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.22 22:47
@Anonymní píše:
Tak ja si dnes podala prvni injekci a trochu sem se obavala pichat do sebe, ale vubec to neboli, to spis postrikani dezinfekci je neprijemnejsi 😀

Ja teda budu chodit do fitka na lehounky posilovani treba s cinkama a cardio, ale ke konci stimulace uz ne, v praci mam par sluzeb, snad to bude ok.

Jen mi vadi, ze opu mi bude vychazet na patek, nebo vikend( tam nejsou ze :() a zrovna v ten patek bych mela jit do prace, vubec nevim, co si mam vymyslet, ze nemuzu prijit, neschopenku z ivf nechci :(
Neda se nahodou opu nejak posunout zase lekama? :D

Ne, to mozne neni. OPU se musi nacasovat presne dle velikosti folikulu. Pokud by OPU bylo driv, nebudou vajicka zrala, pokud pozdeji, muzou prasknout. Leky to neovlivni. Mimochodem - z toho duvodu maji vetsinou v centrech sluzby i o vikendech, protoze tyto zakroky nemuzou „pockat“. O vikendech vetsinou nedelaji jen ultrazvuky apod. Hodne stesti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.22 22:54

Dekuji za vysvetleni, tohle mi taky probehlo hlavou, jestli tam pro tyto pripady nebudou sluzby o vikendu, tak to nejak dopadne :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.22 05:31

A kam dochazite, ze nedělají opu o víkendech? Já teda mám zkušenosti s pronatalem a gennetem, a myslím, že obě centra toto nabízí, dokonce jsem v pronatalu byla v sobotu na inseminaci. Já se zas bojim toho, kdybych stimulaci nechala až na letní prázdniny, že si mě budou převažovat od lékaře k lékaři z důvodu dovolených. Ale zas by se mi to hodilo, protože jsem ucktelka a budu mít měsíc v kuse dovolenou :)

• Citovat
  • Upravit
17
23.2.22 11:28
@kakolka píše:
@Mija21 rovnou ti to odložili uz ted na kontrole? Ja myslela, ze se cekala, jestli se ohss rozjede nebo ne a az podle toho se pripadne dela az KET. Zas lepsi, ze jsou opatrní.. kdy mas OPU?

Juju teď mi to už odložili nechce to riskovat, ale zas má pravdu lepší dát až ket že bude i větší šance.. opu mám v sobotu v 9:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.