Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@potumi já nevím, je to mé první IVF, takže doporučit/nedoporučit úplně nemůžu.. oni mi ho doporučili, tak jsem dala na ně.. četla jsem, že některý CARy ho nedávají, že je to placebo.. tak to je asi na každým.. mě stálo 3 tisíce a zas jsem si říkala, že už jsem takový prachy utratila za větší zbytečnosti 😅 😅
@kakolka u nás to teď zdražili na 4500,–…a my už za IVF a vše kolem dali tolik peněz..4 a půl není úplně málo a jak jsem psala…dávala jsem to už dvakrát a jednou vůbec nic a podruhé mimoděložní, tak…taky jsem chtěla dát všechno, abychom si pak nic nevyčítali, ale v tomhle případě nevim no..
@Anonymní píše:
@potumi drzim palce,A co Embryoglue budete mit nekdo?
Dala jsem si, uz je to par korun..
ale jedna lékařka doporučila a druha byla proti, tak pak clovek nevi 🙈 kazdy doktor jiny nazor..
Embryoglue - u nás v čekárně reklama ale doteď mi ho nikdo ani nedoporučil..tak si myslím, že ho moc nepoužívají ![]()
@MaRou nam ho nase lékařka taky nerekla, zeptali jsme se sami a rekla, ze ne, pak tam nebyla a byla tam jina lékařka a ta zase jo, tak Ja nevim 🙈 dala jsem si ho, tak uvidime za tyden az zacnu testovat 🙈
@Nikolstor no u nás vždy dostanu kopu papíru ať si to přečtu co z toho chci a pak to probereme ![]()
Tak tfuj tfuj..at jsou tam 2..a kdy byl transfer?
@Boninka vubec se neboj a bud rada ze to mas v celkove narkoze, kde ziju se to dela jen s lokalni.
Drzim palce ![]()
@Boninka není se čeho bát
usneš ani nevíš jak ( mě vždycky začnou brnět tváře, cejtim jak se mi zavírají oči a nic
)a pak bum jseš na pokoji ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.