Ivf jaro 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
3.3.22 13:43
@kakolka píše:
@Mija21 taky držím palce, zatím se vyvíjí, čekám, jestli zavolání, že bude transfer už zítra, když je jen jedno…
Pak dej vědět, jako to vypadá, kolik se ti oplodnilo a kolik se vyvíjí..
@Nikolstor já měl cetrotide a taky to dost svědilo..

Tak máme 7 blastocyst v AB kvalitě ❤️️

Jak to dopadlo tobě? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
3.3.22 13:51

@Mija21 to je super.. kdy půjdeš na transfer?
já dobrý, zavedeno v pondělí a teď čekám a čekám 😄 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.3.22 14:12
@kakolka píše:
@Mija21 to je super.. kdy půjdeš na transfer?
já dobrý, zavedeno v pondělí a teď čekám a čekám 😄 😄

No já budu volat kdy mám přijít zatím nevím jdeme až na KET 🤷 teď čekám na MS po OPU :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
3.3.22 14:13

@MaRou to mi je líto… a zvlášť když absolvujeme toto vše… vydrží a bude to to pravé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
3.3.22 14:13

@Nikolstor tak držím palce..já měla taky 5 den po ET mini ducha..a 7 den krásnou čárku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
3.3.22 14:15

@Boninka já v to věřím :roll: a ty koukej hezky odpočívat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
3.3.22 16:34

@potumi Ahojky Jsem tady nová tak zdravím 🌺 mám zrovna po prvním Ivf a čekám na výsledek. Je mi 33 a embryoglue jsem chtěla u nás v caru chtěli 3500,– při et jsem se doktorky ptala jestli teda dáváme glue a ona ze ne, ze u prvního to moc nedoporučuje, ze případně až by došlo na ket tak se o tom můžeme poradit. Tak asi v každém car je to jinak 🤯

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
3.3.22 16:35

Ahojky holky, čeká někdo z vás na výsledky? Ja mela et 25.2 zavadeli mi 3 denní ( 8 buněčné ) a teď vůbec nevím kdy tak testovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
3.3.22 17:14

@Denca2021 Ahoj..děkuju za info..u nás to právě doktorka taky brala tak nějak automaticky, že ne..já jdu v sobotu na ET a embryoglue nebudu chtít..už jsem se včera rozhodla..uvidíme jak to dopadne..
A tobě přeji hodně štěstí..snad se zadařilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
3.3.22 17:19

Ahoj všichni…dnes mi volali z gennetu..všech 7 oplozených se vyvíjí jak má..já snad začnu věřit..:)..v sobotu ET a zbytek jde na biopsii..snad aspoň některý budou dobrý..:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
3.3.22 17:21

@potumi zkoušela jsem dneska test a zatím bílo. Snad se tam čárka vybarvi. Jsem z toho už trochu vynervovana. 6 x iui a teď první ivf. Držím pěsti na sobotu ať je vše jak má být. Já mám 3 zamrazene tak jsem rada aspoň ze bych nemusela postupovat cele ivf zase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
3.3.22 17:25

Holky asi budu mít hloupý dotaz ( asi i trápny )
Potřebovala bych poradit. Dnes večer mám zavést amelgen a jelikož jsem nikdy čípky nepoužila tak netuším co a jak. Samozřejmě návod řekne, že zavést dolů, a internet toho taky moc neřekne a já blbá se dnes vůbec neptala. Holky prosím je jedno, kterou stranou zavedu? Nekdě píšou čípek namočit a někde ne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
3.3.22 17:28

@Denca2021 taky jsem měla u prvního IVF tři mrazáčky, ale bohužel..s posledním jsem skončila v nemocnici s mimoděložním..to bylo poprvé a naposledy co jsem viděla na testu 2 čárky..držím pěsti ať dopadneš lépe..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
3.3.22 18:16

@Boninka vaginálně, ale v konečným důsledku je to asi jedno… mě se z toho začal rozjíždeť zánět močáku, tak jsem se před transferem ptala, jestli můžu zavádět rektálně a říkal že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.3.22 18:17

@Boninka ahoj namáčet nemusíš a je lepší tou zaoblenou stranou napřed ale ne to asi jedno ☺️️ zavádí se to stejně jako by sis zaváděla tampón, nejlíp v leže a je dobrý pak nevstávat aby se to rozpustilo a to potřebné vstřebalo 🙂 a doporučila bych mít slipovou vložku protože, to co se nevstřebá pak vytéká 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.