Ivf jaro 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2698
3.3.22 18:34

@kakolka jo to vím, že vaginálně :D
Spíše zda to užší stranou do vnitř či jak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
3.3.22 18:36

@Lionly skvělý :) přesně tohle mě trápilo  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
3.3.22 19:02

@Boninka Ajo, ja jsem kterou stranou pochopila jinak 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.3.22 19:16

@Boninka jsem ráda, že to pomohlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
3.3.22 20:12

@kakolka to mi došlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
3.3.22 21:46

@MaRou tak doufam, ze uz konecne se povede❤️️
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
3.3.22 21:53
@Denca2021 píše:
Ahojky holky, čeká někdo z vás na výsledky? Ja mela et 25.2 zavadeli mi 3 denní ( 8 buněčné ) a teď vůbec nevím kdy tak testovat.

Ahoj, Ja byla 26.2 na et a mela jsem 5 denní (hackujici), Ja testovala dneska a malinkej duch tam je ❤️️ Tak uvidim jeste v sobotu..

A jinak moje prvni ivf, a embryoGlue jsem si dala, doktorka se moc netvarila, ale stala jsem si za tim je to jenom otazka 4000 a jsou tak i nejaka proteiny..
Ale moje lékařka byla ze ne a druha co jsem u ni byla, kdyz moje narodila byla pro jo, kvuli mimodeloznimu tehu, ze ma stim blbe zkusenost, takze 100 lékařů 100 názoru …🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
3.3.22 21:59

@Nikolstor a kam chodíš do caru? Tak držím moc pěsti 🌺 to čekání je nekonečne. Kdyby tak člověk mohl vědět hned po et 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
3.3.22 22:21

@Denca2021 Do Genett, jojo kdyby to slo vedet hned 😂 to cekani je silene 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
4.3.22 10:13

Holky tak nám díky ISCI oplodnili 5 vajíček. Pokud vše půjde dobře transfér by měl být v úterý. Zatím prej vypadají dobře… snad to jsou malí bojovníci a vydrží do konce… volat mám až v pondělí tak to snad vydržím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
4.3.22 15:28

Ahoj holky, tak ja se konecne dozvedela kdy zacinam stimulovat(ca 3tydny)budu mit dlouhy protokol.
Někdo kdo bude v tu dobu taky začínat? :dance: :srdce: :hug: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
5.3.22 08:03

Holky?
Ve čtvrtek jsem měla opu. Podbřišek bolel, čurání také. V noci mě to budí. Teď ráno v pět mě vzbudila šílená bolest. Tak jsem utíkala na záchod ( když se vyčurám bolest malinko povolí ). Jenže celá jsem se spotila, tmavo před očima a šílená bolest, až jsem si musela v koupelně sednout na zem a keopit se vodou - nic neznámého - tyhle bolesti mám vždy den dva ms. I dole cítím, že ms bude. Je to možné? Jak vás po opu bolel podbřišek? Docela se toho bojím co bude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
5.3.22 08:14

@Boninka já jsem to měla taky. Já jsem teda usoudila, že se mi rozjíždí močák z těch amelgemů, protože to bylo hodně podobný jak počínající zánět, ale je možný, že to bylo po opu.. začla jsem 3 dny po opu brát blokurimu na močák a přešlo mě to tak 6 den od opu. Jestli to byl močák, nebo to bylo po opu nemůžu soudit. Je to moje první IVF..
ten transfer máš dnes, nebo to byl někdo jiný? Ms určitě nepřijde, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
5.3.22 08:46

@kakolka děkuji za odpověď :hug:
Já se děsím té ms. Doteď ta bolest byla jiná,
ale dnes je prostě menstruační se vším všudy :think: Blokurimu mám v lekárničce… tak, že bych ji nasadila?!
Transfér bych měla mít v úterý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
5.3.22 09:16

@Boninka to budou zvětšené vaječníky..pamatuji si, že jsem měla i lehký OHSS a to jsem před transferem fakt trpěla..Vem si něco na bolest, dokud můžeš hodně pij a doplň hodně bílkoviny..mělo by to povolit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.