Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hlásím, že už I já jsem od toto chvíle čekatelka ![]()
Zavedená 5ti denní blastocysta, která vypadá údajně moc pěkně ![]()
Opak jsou zbylé 4, které na tom moc dobře nejsou a teprve zítra se dozvíme, zda se budou mrazit…
Embryoglue zvoleno tak snad pomůže.
Pravděpodobnost úspěšného 1ivf je prej 40% tak teď už nezbýva jen doufat ![]()
@Boninka tak drzim palečky ❤️️
A jak se jinak citis?
Jsem si ho taky davala i kdyz mi ho nedoporučovali, ale rikala jsem si co muzu 💩, maji to byt nejake vitaminy či co..
@Boninka super, moc drzim palce. Me rikala embryolozka, at hlavne myslim pozitivně i s jednim vajíčkem, ze pry ta hlava dela strasne moc.. tak tfuj tfuj ![]()
@kakolka jj i ta moje byla taková pozitivní
snad to tak bude.
Malinko jsem s dr. řešila ty játra a prej to nemám vůbec řešit.. tak teď už jenom pozitívně ![]()
Ty si měla taky embryoglue?
@Boninka držím palce
jinak já bulela vždy jak jsem přišla na pokoj po transferu ![]()
Ahoj holky, přidávám se s dovolením k vám do diskuze. Aktuálně podstupujeme s partnerem pro mě první IVF. Museli jsme do něj jít rovnou kvůli zdravotnímu stavu partnera, u mě je vše v pořádku. Takže bez nějakého snažení rovnýma nohama do toho
V únoru stimulace, odběr a transfer bohužel neproběhl kvůli riziku hyperstimulačního syndromu. Byla to docela nálož, několik dní jsem se doma dávala dohromady. Odebrali mi 20 vajíček, z toho 13 se povedlo oplodnit a hned se zamrazily. Takže teď čekám na KET, mám ms a kontrolní ultrazvuk příští středu. Jsem zvědavá kolik z těch mrazíku přežije a jak se jim bude dařit. Držím nám všem palce, pro mě to je vše úplně nové, je mi 35 a mimčo ještě nemám. ![]()
@Boninka vidíš, tak na to vůbec nemyslí na t játra, určitě to bude ok. Oni by fakt transfer nedělali, kdyby to mělo vliv na uhnízdění a vývoj mimča..
Embryoglue jsem měla.. já jsem si říkala, že i kdyby to mělo být placebo, tak ať
![]()
@LucikSi Držím palce ať jsou sněhuláčci kvalitní i po rozmražení. Už je ti dobře po tom OHSS?
@kakolka Děkuji:) Ano, bylo to na konci února. V pondělí punkce, v úterý jsem šla do práce, ale byla jsem strašně unavená, takže jsem pak byla na home office a nakonec zůstala až do konce týdne doma. Měla jsem Clexane na ředění krve a Dostinox a z toho se mi hrozně motala hlava, břicho mě bolelo při pohybu celé, tři dny jsem vlastně proležela a téměř prospala. Takže jsem moc ráda, že to doktorka zachytila a nedovolila ET, protože by to asi dopadlo špatně. Jsem ráda, že jsem se mohla srovnat, stimulace mi nedělala moc dobře.
Gratulujiiii k carkam, uplne me to dojalo, nojo ty hormony ![]()
Za chvili jdu na transfer, ale jsem nemocna zvysena teplota, paralen jsem si vzsla ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.