Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Gratulujiiii k carkam, uplne me to dojalo, nojo ty hormony
Za chvili jdu na transfer, ale jsem nemocna zvysena teplota, paralen jsem si vzsla
Snáď to nebude ničemu vadit ![]()
@Anonymní píše:
Za chvili jdu na transfer, ale jsem nemocna zvysena teplota, paralen jsem si vzsla
Taky jsem byla nemocna.
Drzim palečky at to dobre dopadne ❤️️
@Anonymní píše:
Držím palce, ať je vše ok.. já měla rýmu, celkem silnou..
Holky? ![]()
Dnes po hodině od zavedení amelgemu jsem na záchodě zjistila, že že mě po kouskách vypadl. Myslíte, že bych měla zavést ještě jeden? Nebo to neřešit? Včera byl transfér a nerada bych něco pohnojila.
![]()
@MaRou děkuju, ještě se mi to nestalo… a říkala jsem si - aby mu tam něco nechybělo.
@Boninka jako upřímně fakt nevím ale myslím si, že tam něco určitě zůstane..přece jenom je to takový lepkavy a jak se to rozpustí ![]()
@MaRou i tak díky… nechám to být. Co se má stát, stane se.
Před chvílí jsem volala do caru kvůli mražení… ani jedno nevydrželo…
a tak jsem doufala, že nám něco zůstane, ať to nemusíme podstupovat celé znova
![]()
@Boninka Po jak dlouhé době ti to vypadlo? Bylo to těch 15 minut nebo míň? Bude to určitě ok, ono i když na jednu kapsli úplně zapomeneš, tak se nic neděje.
To mě mrzí, že nejsou mrazáčci, ale musíš myslet pozitivně, že transfer klapl a mimčo se chytne..
@Boninka už čtu že hodinu, tak to už je vstřebaný, buď v klidu..
@Boninka to bohužel znám ale musíš věřit, že vyšel tenhle transfer 😊
@Boninka čekám a čekám
snažím se hodně odpočívat..břicho poboliva ale to může být ten odběr ještě.. no už abych věděla ![]()
@MaRou mě poboliva bricho celou dobu.. jak na ms od transferu az do ted kazdy den.. budes v tu nedeli testovat?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.