Ivf jaro 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2698
10.3.22 17:28

@kakolka priznaky pred testem byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
10.3.22 17:36

@Boninka dekuju. Jj byly, ale to nic neznamena. Taky mohly byt psychosomaticky 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
10.3.22 17:38

@kakolka řekni jaké prosím :andel: a kdy ti to tak začlo… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
10.3.22 17:45

@Boninka tak tri dny po transferu bych rekla.. bricho jak na ms, obcas pichnuti v podbrisku, bolely me strasne prsa a citlivost na pachy.. a obrovská unava.. vetsina z toho uz me přešla.. takze proto si rikam, ze to spis bylo psychosomaticky.. jen ty prsa me boli porad, i kdyz mene nez treba pred tydnem a na ty pachy jsem asi taky citlivější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
10.3.22 17:54

@kakolka urcite nebude, Ja to Ja sobe poznala, ze je neco spatne, zacala me jinak bolet prsa a prestala byt napla, zacala jsem se v noci potit a takovej divnej vnitrni pocit prazdna..
Rano spineni, odpoledne tmavá krev a do toho svetla takova čerstvá a neni to uplne ms, ale verim, ze do zitra prijde v plne kráse, citim to i na bolesti jako pred ms.. a kdyz uz carka sla pryc, tak je to jasne..
ale ted jsem rozhodla, ze po Ket driv testovat nebudu, tejto mi dalo naději, radost a pak najednou smutek 😓 manzel me drzi, ze mame mrazacky, ale je mi to lito.. uklizela jsem jak prastena, predelavali koupelnu, naporoucela jsem si novou pracku a susicky, kdyz byly čárky a mam vztek na sebe, jestli jsem tomu treba i neublížila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
10.3.22 18:32

@Nikolstor nemá vůbec smysl se obviňovat..kdy jdeš na krev?..až pak to bude na 100%..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
10.3.22 18:45

@potumi pondeli jdu na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
10.3.22 18:49

@Nikolstor tak do pondělka pěkně klid a hlavně žádnej stres…člověk nikdy neví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
10.3.22 19:48

@Tulipankaa Ahoj, já si jedu 21. Pro leky a 25. Bych to měla dostat a začít se stimulaci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
10.3.22 21:54

Tak ja dneska dostala leky a v pondeli bych mela asi mit MS pokud se zahadne jeste neobjevi 2. carka po IUI, tak pak zaciname s Pergoveris, 175 jednotek. Ma nekdo s Pergiveris zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
11.3.22 01:05

@Maki44 mela jsem ho taky, bylo 20 vajicek, 17 plných, 16 se oplodnilo a 7 zustalo( zbytek odpadnul ten 5 den kultivace) jedno se zavedlo na et, ten nevyšel, tak budu cekam na ket☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
11.3.22 08:35

@Nikolstor a teda rozjela se jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
11.3.22 09:01

@Boninka ano, ale volala jsem do caru, ze bud k nim nebo miste bydliště si mam zajit na krev a kdyby neco bylo bud zase knim a nebo nekam na pohotovost.. ze menstruace neznamena konec.. tak Ja nevim🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.3.22 09:07

@Nikolstor může to být jen krvácení z nějakého hemangiomu..obzvlášt když ten test byl vážně hezky..z krve to bude jistější :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
11.3.22 09:08

Holky…já stále doufám a věřím, že nám to všem vyjde..musí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.