Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MaRou no už se mi to tu trochu plete, ale jestli jsi měla ET v sobotu, tak ano..
Holky děkuju za podporu..nějak to na mě padlo..ty prsa bolely z těch léků..to je mi jasný a ještě je asi i brzo na nějaký příznaky..to vim taky..blbej den no..
Holky už jsem se vzbudila s bolestí hlavy. Paralen asi ne co? Už začíná bolet i v krku… to je v háji.
@Boninka paralen se muze v tehotenstvi.. ale asi bych se pokusila to zvladnout tedka bez toho..
Ja si dala 2× po polovine Paralenu, fakt v tehotenstvi se muze, tak si nemyslim, ze by mel ublizit, lepsi nez horecka, kterou jsem mela ja, mela sem i zimnici a teplotu tela tak 40 stupnu beztak🙃
Skoda, ze to bylo den pred a po ET ![]()
@Anonymní píše:
Ja si dala 2× po polovine Paralenu, fakt v tehotenstvi se muze, tak si nemyslim, ze by mel ublizit, lepsi nez horecka, kterou jsem mela ja, mela sem i zimnici a teplotu tela tak 40 stupnu beztak🙃
Skoda, ze to bylo den pred a po ET
Zimnici jsem měla včera taky, ale bez teploty.
Včera jsme byli na větším nákupu a asi se to projevilo. Jinak bez jakýkoliv příznaků.
Jestli ta hlava brzo nepřejde tak paralen dám.
@Boninka ahoj..no v noci jsem začala mít takovej ten tlak v podbřišku a trochu i bolest jako bych to měla dostat..to bych měla zítra, tak čekám co bude…test jsem nezkoušela..
@potumi to nemusi nic znamenat, to mam uz treti den v brutalni sile, vylozene jakobych to měla dostat každou minutou. A test pořád sílí.. četla jsem, že je to prý normální a běžné.. je fakt, že jsem to měla i u první, to si pamatuju.. tak snad to bude i u tebe k těhu ![]()
@Boninka já fajn, děkuju. Dělala jsem si digitál a je tam 2-3, takže to odpovídá, tak začínám věřit, že ms nepřijde.. ty se cítíš jak?
@potumi @kakolka četla jsem, že pokud se zvládne 8 a 9 den bez MS tak by mělo být z části vyhráno
co už obě jste.. tak snad to bude dobré ![]()
Já vůbec nic… dnes jsem se zase vzbudila s bolestí hlavy, spocená a prej se v noci hrozně funěla až to manžela vzbudilo
jinak jedinné tak únava..
Funguju už normálně jelikož mi nič neni ani to břicho ![]()
@Boninka mam šílenou ms🙈 tak jsem zvedava, jak to dam v praci zitra…
Jinak jsem se stim stovnala a uvažujeme u ket dat 2 embrya, ale hledam zkušenosti🙈
Jinak sleduji, jak se to tady vyvíjí ❤️️
@kakolka děkuju..snad máš pravdu..ale i tak se raději připravuju na obě možnosti..
@Boninka já se teď dva dny budím spocená..přitom přes den je mi doma zima..nechápu..bolest hlavy jsem měla na začátku týdne..to už naštěstí přešlo tak snad tě to brzo přejde taky..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.