Ivf jaro 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
12.3.22 08:47

@potumi chápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
12.3.22 08:55

@MaRou no už se mi to tu trochu plete, ale jestli jsi měla ET v sobotu, tak ano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
12.3.22 08:59

Holky děkuju za podporu..nějak to na mě padlo..ty prsa bolely z těch léků..to je mi jasný a ještě je asi i brzo na nějaký příznaky..to vim taky..blbej den no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
12.3.22 09:14

Holky už jsem se vzbudila s bolestí hlavy. Paralen asi ne co? Už začíná bolet i v krku… to je v háji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
12.3.22 10:13

@Boninka paralen se muze v tehotenstvi.. ale asi bych se pokusila to zvladnout tedka bez toho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.22 10:25

Ja si dala 2× po polovine Paralenu, fakt v tehotenstvi se muze, tak si nemyslim, ze by mel ublizit, lepsi nez horecka, kterou jsem mela ja, mela sem i zimnici a teplotu tela tak 40 stupnu beztak🙃
Skoda, ze to bylo den pred a po ET :roll:

• Citovat
  • Upravit
2698
12.3.22 10:28
@Anonymní píše:
Ja si dala 2× po polovine Paralenu, fakt v tehotenstvi se muze, tak si nemyslim, ze by mel ublizit, lepsi nez horecka, kterou jsem mela ja, mela sem i zimnici a teplotu tela tak 40 stupnu beztak🙃
Skoda, ze to bylo den pred a po ET :roll:

Zimnici jsem měla včera taky, ale bez teploty.
Včera jsme byli na větším nákupu a asi se to projevilo. Jinak bez jakýkoliv příznaků.
Jestli ta hlava brzo nepřejde tak paralen dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
13.3.22 10:17

@potumi ahoj, tak co? Je líp? Zkoušelq si test?
@kakolka jak se cítiš dnes ty? @Nikolstor a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
13.3.22 11:52

@Boninka ahoj..no v noci jsem začala mít takovej ten tlak v podbřišku a trochu i bolest jako bych to měla dostat..to bych měla zítra, tak čekám co bude…test jsem nezkoušela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
13.3.22 12:19

@potumi to nemusi nic znamenat, to mam uz treti den v brutalni sile, vylozene jakobych to měla dostat každou minutou. A test pořád sílí.. četla jsem, že je to prý normální a běžné.. je fakt, že jsem to měla i u první, to si pamatuju.. tak snad to bude i u tebe k těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
13.3.22 12:20

@Boninka já fajn, děkuju. Dělala jsem si digitál a je tam 2-3, takže to odpovídá, tak začínám věřit, že ms nepřijde.. ty se cítíš jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
13.3.22 12:26

@potumi @kakolka četla jsem, že pokud se zvládne 8 a 9 den bez MS tak by mělo být z části vyhráno :nevim: co už obě jste.. tak snad to bude dobré :kytka:
Já vůbec nic… dnes jsem se zase vzbudila s bolestí hlavy, spocená a prej se v noci hrozně funěla až to manžela vzbudilo :D jinak jedinné tak únava..
Funguju už normálně jelikož mi nič neni ani to břicho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
13.3.22 13:11

@Boninka mam šílenou ms🙈 tak jsem zvedava, jak to dam v praci zitra…
Jinak jsem se stim stovnala a uvažujeme u ket dat 2 embrya, ale hledam zkušenosti🙈
Jinak sleduji, jak se to tady vyvíjí ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
13.3.22 13:47

@kakolka děkuju..snad máš pravdu..ale i tak se raději připravuju na obě možnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
13.3.22 13:49

@Boninka já se teď dva dny budím spocená..přitom přes den je mi doma zima..nechápu..bolest hlavy jsem měla na začátku týdne..to už naštěstí přešlo tak snad tě to brzo přejde taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.