Ivf jaro 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
14.3.22 19:19

@Maty35 já jdu v pátek na krev, ale už dost špinim, takže nic..2 embrya se posílaly na testy, tak se uvidí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
14.3.22 19:23

@potumi
Aha, takže jste to nejlepší zkusili vložit a zbylí dvě posílali na genetiku? My by jsme taky měli mít genetiku, jestli něco vznikne.
Já teda u toho jedinýho těhotenství taky špinila už pomalu od transféru, ale bohužel se embryo neudrželo, byl tam hematom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
14.3.22 19:28

@Maty35 aha, to i u nás je problém v pulcích ( spíše nejsou )
Necítím nic jen mokro díky amelgemu a občas dnes píchne spodek… ale kdo ví čeho je to předzvěst :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
15.3.22 05:08

Dobré ráno, tak u nás to vypadá, že zázrak se nekoná..test nic..v patek na krev tak to bude definitivní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
15.3.22 05:10
@potumi píše:
@Maty35 ahoj..držím pěsti..a obdivuju..já už asi případně nepůjdu ani do 3.ivf…

A já tady sedim a přemýšlím jestli 6 ivf ano nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
15.3.22 05:28

@MaRou jako cítím se teď trochu trapně, ale je to těžký..já zatim neměla štěstí ani jednou..je mi 34 a žít pořád jako bych dítě měla, když žádný nemám je psychicky nanic..do toho přítel, co už dítě má, chce barák, takže většinu z těch ivf platím sama a když kvůli tomu pak pořád marodíš (dělám na 3 směny takže musim) tak ani těch peněz tolik není..a když tě ještě rodina psychicky deptá a nastěhujou ti do vedlejšího vchodu 20tiletou těhotnou sestřenku, která rodí 2 dny předtím co ti berou tvý jediný 2 čárky spolu s vejcovodem..jdete domů stejně a pak se se bojíš i jen podívat z okna, pže máš smůlu a vždy tam jsou s kočárkem..když u babči vidím všechny ty věci pro tu malou..já už to prostě nedávám..třeba si to časem ještě rozmyslím, ale teď to vidím takhle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
15.3.22 05:33

@Maty35 ano..dávali jsme podle doktorky krásnou hatchující blastocystu a stejně nic..asi to mý tělo nechce přijmout nebo už nevim..víc řeknou ty testy zbývajících dvou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
15.3.22 05:35

@potumi já to chápu..u nás vyšlo až 3 ivf..mezitím všichni okolo těhotný..kdykoliv jsem jela k babi..pojď si pochovat miminko..vlastně nikdo nevěděl co podstupujeme..takže vlastně všechno v pohodě ne? Proč být ohleduplný..finančně to tak chápu, mě už na 5 ivf půjčovala komplet tchyně a teď za ní jít, že potřebuju dalších cca 100tis. no nevím :nevim:
Je to těžký, a hlavně rozhodnutí každé z nás, protože pro nás je to nejhorší a nejtěžší :nevim: my to máme doma nastavené tak, že je to moje rozhodnutí jestli do toho pujdeme nebo ne..jestli se na to cejtím..ale jak říká, jeden doktor na klinice jednou se na mě štěstí usmálo tak co víc bych jako ještě chtěla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
15.3.22 07:52

@MaRou no ale to ještě nemusí být definitivní… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
15.3.22 07:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
15.3.22 07:54
@MaRou píše:
@potumi já to chápu..u nás vyšlo až 3 ivf..mezitím všichni okolo těhotný..kdykoliv jsem jela k babi..pojď si pochovat miminko..vlastně nikdo nevěděl co podstupujeme..takže vlastně všechno v pohodě ne? Proč být ohleduplný..finančně to tak chápu, mě už na 5 ivf půjčovala komplet tchyně a teď za ní jít, že potřebuju dalších cca 100tis. no nevím :nevim:
Je to těžký, a hlavně rozhodnutí každé z nás, protože pro nás je to nejhorší a nejtěžší :nevim: my to máme doma nastavené tak, že je to moje rozhodnutí jestli do toho pujdeme nebo ne..jestli se na to cejtím..ale jak říká, jeden doktor na klinice jednou se na mě štěstí usmálo tak co víc bych jako ještě chtěla :roll:
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
15.3.22 08:27

Holky asi se k vám brzy přidám :think:
8 dní po ET a už začínajú záda… sny, že čárky nejsou ale jsem těhotná a za den mám termín porodu… :nevim:
Myslím, že březen nebude šťastný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
15.3.22 08:49

@MaRou je to nanic..rodina by měla být podporou a né to celý dělat ještě mnohem těžší než už to je..u mě by úplně stačilo, aby tu sestřenku nenastěhovali hned vedle a byla bych o dost víc v klidu..a jak všichni víme..psychika dělá hodně..u nás třeba hned ten den co jsem se vrátila z nemocnice, tak teta hned na mého přítele, ať se jde podívat na malou..on to sice tolik neprožívá jako já, ale i tak to bylo dost hnusný..a to jsem šla do nemocnice už s krvácením do břicha, takže jsem mohla i umřít, ale proč brát ohledy..a to chtěli zazvonit i na mě, ať se jdu podívat..na bráchu byli naštvaný a stěžovali si babče, že můj brácha se nechtěl jít podívat do kočáru..toho ta malá vůbec nezajímá a pospíchal na bus do práce..a ty naschvály co dělali pak..a to jsme dřív byli všichni úplně v pohodě..nechápu..vlastně to mimoděložní a všechno jsem vzala docela v klidu, ale to chování rodiny mě háže hodně psychicky dolů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
15.3.22 08:51

@Boninka no já držím pěsti, ať ti to vyjde..nemůžeme mít přeci smůlu všechny..😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
15.3.22 09:40

@Boninka lehce doufám ale myslím si, že je jasno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.