Ivf jaro 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
17.3.22 16:52

@Boninka koupeno..ráno se na něj vrhnu :D jinak dneska krátká procházka s malou a bolesti v kyčlích jako blázen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
17.3.22 17:48

Holky?
Ráno vstávam o 2 hodiny dříve do práce. Čili i amelgem musím dát dřív. Dr. Mi říkal, že mám zavádět pořád ve stejnou dobu. Myslíte, že by to mohl být problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
17.3.22 17:51

@kakolka jak se vůbec cítíš ty? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
17.3.22 19:44

@Boninka fakt jo? Ja ho teda ve stejnou dobu nezavadim :nevim: jen rano a vecer.. ale jestli je to spatne nevim :think:
Me je dobre, dekuju za optani, jen jsem straaaasne unavena.. chodim denne spat v osm pomalu.. a od 6 uz pospavam na gauci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
17.3.22 19:46

@kakolka to jsou pro mě dobré zprávy, dekuji! :srdce: a byla to běžná masáž nebo spíš nějaké fyzio „chvaty“? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
17.3.22 19:49

@kakolka a hlavě gratuluji! Ať vše roste jak má! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
17.3.22 20:14

@Boninka já zavádím prostě ráno a večer :nevim: :D nikdo mi neřekl, že to má být na čas :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
17.3.22 20:15

@Maki44 já chodila vyloženě na masáž na neplodnost..uvolnilo mi to všechno co mám zablokovany kvůli nošení dcery..plus komplet uvolnění pánve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.22 20:26

Ja taky estrofen a progesteron kdyz si vzpomenu a hodi se mi to nejsk okolo poledne a pak pozdejs vecer treba v 21, 22 :lol: ale urcite kazdy den, jen nechapu proc mi toho nenapsali vic, dnes sem musela volat a prosit o erecept :roll:
Embryjka

• Citovat
  • Upravit
2698
17.3.22 20:27

@kakolka @MaRou no fakt, ještě řekl, ať si zvolím vhodně čas ( 12 hod)
Tak nevím no :nevim:, ale jestli berete různě tak pro jednou by to nemusel být problém ne?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.22 20:38

Snad by to nemelo vadit, me taky jen rekli, ze rano a vecer, o presnem casu se nikdo nezminoval.
Holky a v pripade ze neni tehotenstvi, menstruace by mela prijit i pres leky? A take budete leky stale brat?
Embryjka

• Citovat
  • Upravit
1188
17.3.22 20:43

@Maki44 chodím vyloženě na masáž zad a krčního okolí.. teď už mi posledně teda dělala jen masáž fascií, celkově takový spíš hlazeníčko, ale nic mě nebolí, takže dobrý :mrgreen:
@Boninka Ja myslím, že to problém nebude, zvlášť ne takto jednorázově.. neboj! já beru ráno v 6 jak jedu do práce, protože sedím v autě než se to vstřebá a večer v 8, protože už ležím na gauči.. a problém zdá se žádný.. fakt mi teda o přesných časech nic neříkal.. ani v lékárně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
18.3.22 05:33

Dobré ráno, tak posílám fotky z ranního testování..lehce mě to uklidnilo ale nervozita zůstává..dnes krev tak bude jasno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
18.3.22 05:59

@MaRou :kytka: paráda… dej vědět co krev :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
18.3.22 07:58

@MaRou moc držím palce, krása!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.