Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kakolka no a přijde ti že zesílila?
Prosím tě, vím, že jsi psala, že tě bolí břicho už nějakou dobu. To bolí pořád nebo si to dělá i pauzu? Bolí jako na ms? Jsem 12ty den po et a opět mě začalo dost bolet břicho a záda…
Test jsem nedělala… Už se zase bojím…
@Boninka ano, na te fotce cos posilala vcera mi prijde ze zesílila.. jak jsou ty testy vedle sebe.. jen teda ja uz jsem v te dobe mela silnejsi carku, ale to nemusi vubec nic znamenat.. každému roste hcg jinak a kazdy test ma jine mnozstvi barviva. Ja testovala mamatestama, protoze maji barviva nejvic..
Těsně před termínem ms mě bolelo břicho tak jako na ms v podstatě pořád - v noci mě to budilo. Do toho jsem ještě měla celkem silný výtok.. Opravdu jsem čekala, že to každou minutu musím dostat a furt chodila na záchod se kontrolovat jestli už… ted už je to ok, bolesti jak na ms se sice ještě občas objeví, ale minimálně a občas mě píchne děloha/vaječník..
@kakolka si zlato, děkuju.
Já jsem 17 dní po opu a teď přesně ty bolesti i s tím mokrém.
Každou chvíli na záchodě, že už je to tady.
Teď odpoledne, a moc nechápu ten skok. Jsem přesvědčena, že dojde ms ![]()
@Boninka nebuď pesimista, to už je hezká čárka, ještě k tomu z odpolední moči..
@Tulipankaa jj ruzovy je hcg.. Tak jsem zvědavá zda to bez ms vydržím do úterý
@MaRou nemůžu spát
.
Před chvíli jsem dělala z ranní q je slabší ![]()
@Boninka a co zkusit digitální..ja měla taky porad jenom duchy.. a v neděli, pondělí a v úterý jsem vypadala doma jako hysterka která tam jenom tu čárku chce vidět
@MaRou jenomže tobě zesílil hodně, ale mě zeslábl, skoro heni vidět.
Kdyby to nevyšlo, jak dlouho zostáva na testech stopa, nevíš náhodou?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.