Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, ![]()
je tu někdo, kdo bude začínat stimulovat? Dnes jsem si vyzvedla menopur a čekám na MS, která by měla tenhle týden přijít.
Je to moje první ivf, tak by se mi hodil spolubojovnik ![]()
Tak ja holky dneska na prvni kontrole, pry jsem na Pergoveris zareagovala dobre a vypada to, ze snad ani nehrozi hyperstimulacni syndrom. Dalsi prohlidka ve stredu, takze predpokladam, ze patek nebo sobota OPU. Zacinam byt pekne nervozni. Ale teda prekvapuje me, ze vsechny vite presne, kolik foliku mate, mne to rekla doktorka tak mezi reci a ani mi to nenapsala do žádné zprávy. Vam to vylozene dali ve zprave?
@Maki44 Ahoj, držím palce. Nene, mně to taky jen řekla mezi řečí, že 15-20 jich tam bude a až po OPU jsem se dozvěděla, kolik jich nakonec bylo a že jich bylo až moc ![]()
@Maki44
Ahoj mě to ukázala na ultrazvuku a mám to i ve zprávě. Ale já jsem bohužel moc na ten Pergoveris nezareagovala.. tak snad budou vajucha aspoň kvalitní.
@Tulipankaa cauky, jakým sprejem?
já bych to měla snad dostat ve čtvrtek, tak bych začala v pátek ![]()
Jeste mam dotaz, Orgalutan jste někdo mel? Ja mam od zitra aplikovat. Na internetu ctu, ze se ma aplikovat vecer, ale mne v CARu rekli, ze mam pichnout stejne jako Pergoveris, jen na druhou stranu pod pupikem..
clovek se boji, aby neco neudelal spatne a tim to vsechno nepokazil… achjo
@Maty35 budu moc drzet pesti!
Kvalita je ve vysledku dulezitejsi nez ta kvantita, i kdyz kombinace obou by tady byla asi nej ![]()
@Maki44 píše:
Jeste mam dotaz, Orgalutan jste někdo mel? Ja mam od zitra aplikovat. Na internetu ctu, ze se ma aplikovat vecer, ale mne v CARu rekli, ze mam pichnout stejne jako Pergoveris, jen na druhou stranu pod pupikem..clovek se boji, aby neco neudelal spatne a tim to vsechno nepokazil… achjo
Taky jsem ho na obouch klinikach pichala rano, spolu s gonalem nebo pergoverisem.
@Maki44 já ho budu mít taky a mám ho psanej na ráno, stejně jako menopur ![]()
@LaCamal synarel nosni sprej-používán k řízené stimulaci vaječníků před umělým oplodněním.
Někdo další kdo začal se sprejem?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.