Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Maki44 @MaRou Tak já jsem nějak na výběr neměla:) Doktorka rozhodla a bylo to
Asi kdybych se nějak hádala, tak bych si to vyhádala, ale nechtěla jsem zbytečně riskovat. Procvičila jsem si aspoň i trpělivost:)
@michaelas2010 Tak jak se cítíš zatím po transferu? Nám zbyla nakonec jen tři embrya a vyvíjela se pomalu.. Jedno jsem dostala a jestli zbylo na zamražení mi ještě dají vědět. Tak teď se mi tomu těžko věří, že by to mohlo dopadnout.
@LucikSi unavená a začínají bolet prsa a bolí břicho a dneska jsem zkusila testik
@michaelas2010 ahaa promin, ja ho nevidim 🙈 ty fotky hrozne zkresluji. Kazdopadne je to super
ja doufam, ze se dusik objevi, preci jen je brzy ![]()
Ahoj holky tak u mě špatný. Dneska na OPU 6 folikulů, 3 vajíčka, z toho 2 nezralý a jedno skoro zralý
.. No čuměli jsme s doktorkou jak blbci, protože folikuli krásně velký a při minulém OPU 11 vajíček a 8 zralých.
To jedno teda nechali dozrát a zkouší ho oplodnit, ale moc tomu nedávám ![]()
@Maty35 ach jo, to mě mrzí
ale musíme věřit tomu jednomu, že to zvládne ![]()
Snažím se věřit… Ale podle některých jsou tyhle dodelaný vajíčka už dvojkový kvality a většinou se ani neoplodnějí…
A to už byl poslední čtvrty pokus na pojištovnu ![]()
Ahoj holky, zatím jsem tu jen po očku nahlizela, teď bych potřebovala radu. Mám začít stimulaci na ivf, mám začít s injekci decapeptyl 1. den cyklu…to je ten problém
Dnes večer začalo slabé krvácení, to je mi jasné že 1. den není, ale většinou celý první den, to bude zítra, mám krvácení slabé na cca 3 intimky…bere se to tedy jako 1. den??? Lékař mi řekl, že první den je první den silného krvácení jasnou krvi
Jasnou krev mám, ale není to ta nejsilnější krvácení. Kdyby se jednalo o špinění, tak je to jasné, že to není…ale takhle
Nemáte někdo podobnou zkušenost??? Jak byste to brali? A ještě dotaz… stimulovali jste někdo již od 1. dne? Všude čtu od 2. dne…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.