Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak ja mam dneska cerstve po punkci, 24 folulikulu, z toho 20 vajicek. Tak jsem moc zvedava jak to pujde dal. Pokud mi bude dobre, tak ve ctvrtek jdu na transfer. ![]()
@Maty35 to me moc mrzi… a uz je to jisty? 😞 neni sance, ze by se jeste vzchopilo?
@Maki44
Ne je to jistý. Dělilo se nějak nesoumerne, což je náznak, že není v pořádku. Měli ho pod kamerou.
@LaCamal
No IVF už na pojišťovnu nemáme a doktorka stejně říkala, že když už jsem teď skoro nereagovala na léky tak nemá cenu jít do plného IVF. A zkusíme jen nativ nebo minimalku.. začneme v květnu.
@Tulipankaa tak MS přišla mrcha až dnes, takže začínám stimulovat taky zítra:) ![]()
@Maty35 já teď měla 5 ivf takže taky bez pojišťovny..zkusili jsme minimální dávky gonalu..odebrano cca 7 z toho oplodněno 5 a 3 den zaveden 16 buněčný statečný frajer, který se snad stále drží..
Doteď jsem vždy měla velký dávky hormonů a odebráno vždy přes 20 oocytů skoro všechny vhodný na oplodnění ale úspěch byl jen jednou ![]()
Takže minimální stimulace určitě stojí za to to vyzkoušet..a alespoň u mě to bylo, že mi doktor navrhl i 3 finanční možnosti ať si vyberu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.