Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@michaelas2010 je to ok
podívej se na moje testy ![]()
Neboj se, bude to dobré ![]()
Tak holky, pomalu se s Vámi loučím
dneska máme potvrzené
a z kliniky už mě pouští k mojí doktorce
ale stejně sem budu koukat ať vím jak se Vám daří
tak všem držím palce, ať Vám to vyjde ![]()
Ještě jsem tu našla jeden test ale 20tku
.na zítra mám připravený digi.snad něco uvidíte
![]()
@LucikSi @Zavka delalajsem Digi i normální. mam přijít na ultrazvuk 14.4.a dál brát prášky a v neděli zkusit znova test a kdyžtak dát vědět v pondělí že by mi vzali krev
@michaelas2010 Tak držím pěsti, at je vše ok
Určitě bude a potichounku gratuluji ![]()
To je krasne marou, snad se nam vsem zadari co nejdriv, musi to byt uzasny pocit vedet, ze v sobe mate mimiiska, gratuluji vsem ke dvema carkam ![]()
Boninko, ty jsi na tom jak?
Ja dnes byla na ultrazvuku, a doktorka chce asi provest KET v tomhle cyklu, ale jen mesic po covidu( coz se trochu obavam, ze je brzy), jenze zas ted nemam tekutinu ve vejcovodu( skodi embryjku) tak nevim jestli mam cekat, nebo podstoupit KET, dokud neni tekutina v nem, 6. Jdu opet na UZ ![]()
Embryjka ![]()
@Anonymní píše:
To je krasne marou, snad se nam vsem zadari co nejdriv, musi to byt uzasny pocit vedet, ze v sobe mate mimiiska, gratuluji vsem ke dvema carkamBoninko, ty jsi na tom jak?
Ja dnes byla na ultrazvuku, a doktorka chce asi provest KET v tomhle cyklu, ale jen mesic po covidu( coz se trochu obavam, ze je brzy), jenze zas ted nemam tekutinu ve vejcovodu( skodi embryjku) tak nevim jestli mam cekat, nebo podstoupit KET, dokud neni tekutina v nem, 6. Jdu opet na UZ
Embryjka
Ahoj @embryjko ![]()
Mě 6.4 čeká utz.. tak
Testy už svítí, ale strach mám obrovský- zda je vše v pořádku. MS bolesti mám stále i zácpu. Jen dnes to vše přešlo a je mi nějak dobře zatím. Tak jsem vypsychovaná ![]()
Do toho jsme se rozešli s manželem… jinak dobrý ![]()
Kolik, že máš ještě sněhuláčků? Pokud víc, tak bych do toho asi už teď šla. Vím, že jsem psala, že bych 2 cykly počkala, ale když víš, že tam ta tekutina není ![]()
Držím ti moc pěsti. Prostě ti to musí vyjít ![]()
@Anonymní píše:
To je krasne marou, snad se nam vsem zadari co nejdriv, musi to byt uzasny pocit vedet, ze v sobe mate mimiiska, gratuluji vsem ke dvema carkamBoninko, ty jsi na tom jak?
Ja dnes byla na ultrazvuku, a doktorka chce asi provest KET v tomhle cyklu, ale jen mesic po covidu( coz se trochu obavam, ze je brzy), jenze zas ted nemam tekutinu ve vejcovodu( skodi embryjku) tak nevim jestli mam cekat, nebo podstoupit KET, dokud neni tekutina v nem, 6. Jdu opet na UZ
Embryjka
Sla bych do ketu ted ![]()
@Boninka jee to jsem ráda, že testy už vypadají lépe..tak uvidíš na utz jak to vypadá
já jdu 7.4. už ke svoji doktorce..
A je mi líto s tím manželem
třeba je to jen nějaké náročné období a vše bude v pořádku ![]()
@Anonymní píše:
Embryjka
Díky ![]()
Já bych šla do KETu hned..dokud tam není ta tekutina ![]()
@MaRou ten datum máme podobný
, akorát u mě se to teprve rozlouskne ![]()
To víš hormóny mi otevřeli oči ![]()
Jsem ráda, že jste oba v pořádku a i bude…
Mě přestávají všechny bolístky a tak nějak si říkám, zda neudělat pro jistotu test ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.