Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@michaelas2010 zkus digitalni, mne ty papirkovy ukazuji taky strasne slabe carky ![]()
@michaelas2010 tak to je super ze to vychazi kolik dnu od vlozeni si zacla testovat? ![]()
@Xoxoo taky nad tím přemýšlím a nebo jiný než máma test.je to na palici tyslabe čárky ![]()
@Xoxoo a nebo jsem přemýšlela zajít dnes a ve středu na krev testovat bych měla v pátek
@michaelas2010 hele tad sou moje. Mama test a pak doktor max. Uz jsem to nedala tak sem zkusila digitalni.
@michaelas2010 Tak zkus digi a uvidís
Ja jen doufám, že neva, že ty čárky nejsou úplně silný-tmavý. Některý holky tady davají foto a čárka druhá je stejná jak kontrolní.. Tak snad bude vse ok a hcg bude vysoky ![]()
@Xoxoo jj zkusím koupím test v lékárně
líp už mi nejde vyfotit
Holky jen pro porovnání..Moje testy..poslední jsem dělala zároveň i digitální a tam bylo 2-3 plus jsem byla na krvi a hcg vyšší než 400..u nás víc neměří
a čárka docela slabá..přitom když jsem čekala dceru tak jsem takovouhle čárku měla asi 7 den po et..takže jako velký rozdíl ![]()
@MaRou já taky měla tak 7 spí jsem měla to co dnes uvidím koupím ještě ten Digi
@michaelas2010 je to tam
ale stejne kup a uvidis to hned a krásne na tom digi ![]()
@MaRou kazdy ma fakt ty carky uplne jinak
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.