Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LucikSi dneska o kousek tmavší nevím jestli to tu bude tak vidět
tak snad se zadařilo
@michaelas2010 ten mobil je hroznej žrout barev na testu
Já věřím, že tam duch bude ale já ho prostě nevidím
ale to je jak u mě..krásný duch, posílám fotku a nic tam vidět není ![]()
@michaelas2010 Tak ať jen sílí, moc držím palce! Já se zařekla, že nechci testy mít doma, ať mě to neláká.. no už jsou koupený ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zatím jsem tu jen po očku nahlizela, teď bych potřebovala radu. Mám začít stimulaci na ivf, mám začít s injekci decapeptyl 1. den cyklu…to je ten problémDnes večer začalo slabé krvácení, to je mi jasné že 1. den není, ale většinou celý první den, to bude zítra, mám krvácení slabé na cca 3 intimky…bere se to tedy jako 1. den??? Lékař mi řekl, že první den je první den silného krvácení jasnou krvi
Jasnou krev mám, ale není to ta nejsilnější krvácení. Kdyby se jednalo o špinění, tak je to jasné, že to není…ale takhle
Nemáte někdo podobnou zkušenost??? Jak byste to brali? A ještě dotaz… stimulovali jste někdo již od 1. dne? Všude čtu od 2. dne…
Ahoj já vždycky teda taky stimulovala až od druhého dne ráno. Ale ono by to nemělo vadit, jen budeš mít dřív odběr.
Ono to z tebe nemusí téct proudem. Ale jak to popisuješ tak už bych to považovala za první den. Teda dneska začala píchat injekce.
Holky tak se nám to jedno jediný dopýkaný vajíčko oplodnilo ![]()
Zítra v 10 mi ho chtějí vložit, protože máme stejně jen jedno a prý mu bude u mě líp.
Samozřejmě pokud se teda do ty doby nezastaví nebo se nebude vyvíjet nějak špatně…
@Maty35 To je skvělý! Úplně to prožívám s Tebou
Taky se to jedno v sobě snažím dopéct, moc bychom si to s přítelem přáli ![]()
Drzim vam vsem palce, jaro, teploučko, množení, snad nam to vsem vyjde brzy
![]()
Holky, zacatek brezna jsem nela ET, bohužel bez úspechu, myslim, ze to bylo z casti i zapriceneno covidem, ktery sem prodelala okolo transferu, 2 dny horecky, nebylo mi vubec dobre, ted menstruuji.
Myslite, ze bych mela podstoupit nyni v dubnu KET? Jaka je predtim priprava? Citim se uz zcela zdrava, ale bojim se, aby to nebylo moc brzy po covidu
![]()
Embryjka
Do CAR jsem uz objednana na zacatek dubna
@Anonymní píše:
Drzim vam vsem palce, jaro, teploučko, množení, snad nam to vsem vyjde brzy![]()
Holky, zacatek brezna jsem nela ET, bohužel bez úspechu, myslim, ze to bylo z casti i zapriceneno covidem, ktery sem prodelala okolo transferu, 2 dny horecky, nebylo mi vubec dobre, ted menstruuji.
Myslite, ze bych mela podstoupit nyni v dubnu KET? Jaka je predtim priprava? Citim se uz zcela zdrava, ale bojim se, aby to nebylo moc brzy po covidu![]()
Embryjka
Do CAR jsem uz objednana na zacatek dubna
Embryjko já bych tomu dala dva cykly. I po očkování se to doporučuje… ale samozřejmě chápu, že to chceš co nejdřív ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.