Ivf jaro 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13002
25.3.22 04:50

@LucikSi dneska o kousek tmavší nevím jestli to tu bude tak vidět :) tak snad se zadařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
25.3.22 06:23

@michaelas2010 drzim pesti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
25.3.22 07:00

@michaelas2010 ten mobil je hroznej žrout barev na testu :roll: Já věřím, že tam duch bude ale já ho prostě nevidím :nevim: :D ale to je jak u mě..krásný duch, posílám fotku a nic tam vidět není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
25.3.22 07:11

@MaRou jj je :mrgreen: blbě se to fotí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
25.3.22 07:45

@michaelas2010 Tak ať jen sílí, moc držím palce! Já se zařekla, že nechci testy mít doma, ať mě to neláká.. no už jsou koupený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
25.3.22 07:58

@LucikSi jj taky jsem chtěla :mrgreen: a mám taky nakoupeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
25.3.22 08:12
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zatím jsem tu jen po očku nahlizela, teď bych potřebovala radu. Mám začít stimulaci na ivf, mám začít s injekci decapeptyl 1. den cyklu…to je ten problém :roll: Dnes večer začalo slabé krvácení, to je mi jasné že 1. den není, ale většinou celý první den, to bude zítra, mám krvácení slabé na cca 3 intimky…bere se to tedy jako 1. den??? Lékař mi řekl, že první den je první den silného krvácení jasnou krvi :nevim: Jasnou krev mám, ale není to ta nejsilnější krvácení. Kdyby se jednalo o špinění, tak je to jasné, že to není…ale takhle :nevim: Nemáte někdo podobnou zkušenost??? Jak byste to brali? A ještě dotaz… stimulovali jste někdo již od 1. dne? Všude čtu od 2. dne…

Ahoj já vždycky teda taky stimulovala až od druhého dne ráno. Ale ono by to nemělo vadit, jen budeš mít dřív odběr.
Ono to z tebe nemusí téct proudem. Ale jak to popisuješ tak už bych to považovala za první den. Teda dneska začala píchat injekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
25.3.22 12:26

Holky tak se nám to jedno jediný dopýkaný vajíčko oplodnilo :dance:
Zítra v 10 mi ho chtějí vložit, protože máme stejně jen jedno a prý mu bude u mě líp.
Samozřejmě pokud se teda do ty doby nezastaví nebo se nebude vyvíjet nějak špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
25.3.22 13:16

@Maty35 To je skvělý! Úplně to prožívám s Tebou :srdce: Taky se to jedno v sobě snažím dopéct, moc bychom si to s přítelem přáli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
25.3.22 13:28

@Maty35 no super :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.22 16:50

Drzim vam vsem palce, jaro, teploučko, množení, snad nam to vsem vyjde brzy :srdce: :)
Holky, zacatek brezna jsem nela ET, bohužel bez úspechu, myslim, ze to bylo z casti i zapriceneno covidem, ktery sem prodelala okolo transferu, 2 dny horecky, nebylo mi vubec dobre, ted menstruuji.
Myslite, ze bych mela podstoupit nyni v dubnu KET? Jaka je predtim priprava? Citim se uz zcela zdrava, ale bojim se, aby to nebylo moc brzy po covidu :roll: :andel:
Embryjka
Do CAR jsem uz objednana na zacatek dubna

• Citovat
  • Upravit
1165
25.3.22 18:06

@LucikSi
Díky a kolik dní si po transféru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
25.3.22 19:19

@Maty35 Teprve dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
25.3.22 19:24
@Anonymní píše:
Drzim vam vsem palce, jaro, teploučko, množení, snad nam to vsem vyjde brzy :srdce: :)
Holky, zacatek brezna jsem nela ET, bohužel bez úspechu, myslim, ze to bylo z casti i zapriceneno covidem, ktery sem prodelala okolo transferu, 2 dny horecky, nebylo mi vubec dobre, ted menstruuji.
Myslite, ze bych mela podstoupit nyni v dubnu KET? Jaka je predtim priprava? Citim se uz zcela zdrava, ale bojim se, aby to nebylo moc brzy po covidu :roll: :andel:
Embryjka
Do CAR jsem uz objednana na zacatek dubna

Embryjko já bych tomu dala dva cykly. I po očkování se to doporučuje… ale samozřejmě chápu, že to chceš co nejdřív :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
26.3.22 06:59

Dnešní test 8 dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.