Ivf jaro 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
18.3.22 08:44

Krev je pozitivní :) :srdce: na konci měsíce první ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
18.3.22 09:00

@MaRou gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
18.3.22 09:03

@MaRou Úžasná zpráva, moc gratuluji! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
18.3.22 09:48

@MaRou to je krasne gratuluju :srdce: :dance: :kytka: :srdce: :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.22 09:51

@MaRou Take gratulujiii, uzasneee :* :srdce:
Embryjka

• Citovat
  • Upravit
1188
18.3.22 11:54

@MaRou supeeer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
19.3.22 11:29

Ahoj holky,
Jak jste na tom?
Ja dnes teda zase udělala test ( @embryjko - já vím - jsem kráva ) a je pořád stejný jako 8 ET. Zato ovu testy už 5 dní pozitívní.
Spíše to vypadá na druhou ovulaci.
A samozřejmě se musím pochlubit dnešním snem ( a to jsem od 2 hod vzhůru - už 2 dny nemůžu spávat ) - prostě jsem se vzbudila s tím, že jsem to dostala. Tak od rána chodím kontrólovat zda opravdu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.22 13:03

Nejses krava, ja to chapu, taky pomalu nemyslim na nic jineho, navic byvala kamoska tehotna, coz ji preji, ale proste mrzi to, ze me to nejde prirozene :,(

Ja taky cekam do 22. Na test, nebo zacne menzes, no uvidim :)

V noci sem byla porad vzbuzena, takze spanek na hovno, aspon, ze jedu na wellness zitra, ale nemam pry uplne chodit do sauny se prehrivat :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.22 13:04

Embryjka( zapominam se podepisovat a nejde mi upravit prispevek :zed: )

• Citovat
  • Upravit
2698
19.3.22 13:08
@Anonymní píše:
Nejses krava, ja to chapu, taky pomalu nemyslim na nic jineho, navic byvala kamoska tehotna, coz ji preji, ale proste mrzi to, ze me to nejde prirozene :,(

Ja taky cekam do 22. Na test, nebo zacne menzes, no uvidim :)

V noci sem byla porad vzbuzena, takze spanek na hovno, aspon, ze jedu na wellness zitra, ale nemam pry uplne chodit do sauny se prehrivat :)

Tak saunu určite vynechej…
No a cítíš něco?
Ja už ms.. bolí ten podbřišek, mokro čím dál víc, bolí už vlastně všechno :D

P. s welness si moc užij.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
19.3.22 14:43

@Boninka chapu dobre ze beres ovulacni testy jako těhotenské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
19.3.22 14:59

@embryjka tak wellness bych si teda taky dala říct :mrgreen: :mrgreen: moc si to užij!
@Boninka ty máš teda ty sny výživné po tom transferu.. mě se nezdá vůbec nic :think: teda asi zdá, ale už roky roky si žádné sny ráno nepamatuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
19.3.22 15:09
@Tulipankaa píše:
@Boninka chapu dobre ze beres ovulacni testy jako těhotenské?čtu

No už přes dva roky čtu, jak ovu ukázali těhotenství tak mi to ani nepříjde divné. Před 5ti dny jsem ho ale udělala jen proto, že jsem už několik dní měla chuť na sex i se mi o něm zdalo. A on ejhle pozitivní q na TT slaboulinkej dušík. Tak jsem si řekla, že to s ovu zkusím další den a on opět pozitivní a takhle už 5 dní. Tak nevím - přijde mi to divné. Zároveň dnes TT stejný jako před 5 dny, ale muž tvrdí, že ztmavnul. ( to víš přání ) no a dnes po dvou dnech občasná bolest, pořád pocit, že se počurám ( cítím mokro ) a moc bych si to přála. A ty ovu testy mě drží v určité fázi před tím obrovským zklamáním. :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
19.3.22 15:13

@kakolka běžně si sny nepamatuji :D, ale teď když se vzbudím mam vždy zvláštní pocit a ten mi ho celý hned připomene :)

To už jsem měla i sen o obludĕ velké jak barák, co mi unesla manžela do bordelu a ja ho šla zachraňovat a tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
19.3.22 16:17

@Boninka hoď sem fotky, srovnání těch těhotenských..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.