Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, máme schválený a zahájeny pokus o 1. Ivf. Vyzvedla jsem si všechny dokumenty a léky, s tím, že za pár dní mám zahájit stimulaci. Partner si ale pokus rozmyslel s tím, že musíme „počkat“ až bude jasné, jak to „mezi námi je“. V podstatě mám v lednici injekce a a pokus odložený na neurčito. Pokud se rozhodneme za nějakou dobu, a ivf se teď neuskuteční, bude mi odečten na pojišťovně jeden pokus?
@marribee když se domluvis na klinice, že doplatíš léky co už máš a oni to tím pádem nenahlasi pojišťovně, pokus ti nepropadne..
@Boninka tak jak dneska?
u me skoro stále stejné
takže jako vážně nevím
ale jsem rozhodnuta dneska musím koupit digitální ať zítra ráno před krví vím ![]()
Ahojky, zdravím po delší době, všechny vás sleduju a držím palce, myslím na vás ![]()
Nám v sobotu rozmražují a ve středu jdu na KET. Měli jsme zamraženo 13 oplodněných vajíček a nyní se budou teprve kultivovat, takže ještě budeme netrpělivě čekat, kolik z nich to zvládne.. Já jsem absolutně netrpělivý člověk, takže to je něco pro mě ![]()
Holky držte mi zítra kolem půl 12 palce jdeme na ket. trosku mám dneska bobky
Nee, to me mrzi, treba to bude jeste dobre, zkus se testnou 22. 3. jako ja ( tenhle datum ti taky vychazi jako testovaci ne?) ![]()
Embryjka
Pritel ma potvrzeneho covida, takze ja v den transferu ho mela take
, za cele dva roky nic a zrovna v tuhle chvili, achjo
Holky, mam 3. den stimulace pred IVF, tak jsem se chtela zeptat, zda nemate zkusenost, jestli se muze pri stimulaci na masaz? Upozornila bych maserku, at je v oblasti beder opatrna, ale desne me boli za krkem a mezi lopatkama, verim, ze bych se tim i zrelaxovala. Co myslite? Je mi jasne, ze po transferu to nepujde, ale ted, pokud mi neni nijak spatne od injekci?
@Anonymní píše:
Nee, to me mrzi, treba to bude jeste dobre, zkus se testnou 22. 3. jako ja ( tenhle datum ti taky vychazi jako testovaci ne?)
Embryjka
Pritel ma potvrzeneho covida, takze ja v den transferu ho mela take, za cele dva roky nic a zrovna v tuhle chvili, achjo
Ji tenhle datum jdu na krev.
Jsem zklamaná, ubrecena a unavená
Holky děláte něco jinak při stimulaci? Teda krom brání vitaminu
jestli třeba nevynechavate kafe, cukry…
Holky, tak jsem si konečně v klidu sedla a pořádně to pročítám.
@MaRou koupila si digi? Jak se cítíš?
@michaelas2010 držím, vše dobře dopadne
@embryjko tak to je pech…
Tak dnes už neboli ani břicho ani záda ![]()
Ráno jsem dělala ovu test abych se ujistila, že neslábne a on asi právě jo ![]()
Tak mě to zase nějak rozhodilo.
Prišla jsem do práce, sedla do auta a Jela na prác. Schůzku. Celou cestu jsem probulela, asi mi hráblo ale I si s břichem povídala a prosila ![]()
Začalo mě občas dloubat v podbřišku a záda…
Vrátila jsem se do práce a nic.
Teď jsem tu sama a musela jsem se chvilku tahat s tezkou věcí ( nešlo jinak) a už to vidím, jak se za chvílí budu ľutovať jak jsem to tahala.. já už nechci bulet. Chci se radovat… ![]()
@Maki44 při stimulaci me moje fyzio masirovala normalne, po transferu uz pro jistotu jako těhotnou, bez tech mist co ovlivňují pánev.. byla jsem na masáži par dni pred OPU a vše ok (transfer vyšel)
@Boninka mysli ješťe pozitivně kočko, třeba to hcg jen stoupá pomalu a vydrž až na ten testovací den..
@michaelas2010 moc držím palce
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.