Ivf jaro 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107
16.3.22 23:30

Storno pokusu?

Ahoj, máme schválený a zahájeny pokus o 1. Ivf. Vyzvedla jsem si všechny dokumenty a léky, s tím, že za pár dní mám zahájit stimulaci. Partner si ale pokus rozmyslel s tím, že musíme „počkat“ až bude jasné, jak to „mezi námi je“. V podstatě mám v lednici injekce a a pokus odložený na neurčito. Pokud se rozhodneme za nějakou dobu, a ivf se teď neuskuteční, bude mi odečten na pojišťovně jeden pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
17.3.22 05:56

@marribee když se domluvis na klinice, že doplatíš léky co už máš a oni to tím pádem nenahlasi pojišťovně, pokus ti nepropadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
17.3.22 08:11

@Boninka tak jak dneska? :) u me skoro stále stejné :roll: takže jako vážně nevím :nevim: ale jsem rozhodnuta dneska musím koupit digitální ať zítra ráno před krví vím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
17.3.22 09:29

Ahojky, zdravím po delší době, všechny vás sleduju a držím palce, myslím na vás :srdce:
Nám v sobotu rozmražují a ve středu jdu na KET. Měli jsme zamraženo 13 oplodněných vajíček a nyní se budou teprve kultivovat, takže ještě budeme netrpělivě čekat, kolik z nich to zvládne.. Já jsem absolutně netrpělivý člověk, takže to je něco pro mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
17.3.22 09:44

@LucikSi já jdu zítra na ket měli jsme zamrazene jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
17.3.22 09:46

Holky držte mi zítra kolem půl 12 palce jdeme na ket. trosku mám dneska bobky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
17.3.22 10:42

@MaRou už zase brečím, test jen ovu a tuším slábne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
17.3.22 10:43

Embryjko měla si pravdu. Byla to blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.22 10:59

Nee, to me mrzi, treba to bude jeste dobre, zkus se testnou 22. 3. jako ja ( tenhle datum ti taky vychazi jako testovaci ne?) :think:
Embryjka
Pritel ma potvrzeneho covida, takze ja v den transferu ho mela take 8o, za cele dva roky nic a zrovna v tuhle chvili, achjo

• Citovat
  • Upravit
42
17.3.22 12:47

Holky, mam 3. den stimulace pred IVF, tak jsem se chtela zeptat, zda nemate zkusenost, jestli se muze pri stimulaci na masaz? Upozornila bych maserku, at je v oblasti beder opatrna, ale desne me boli za krkem a mezi lopatkama, verim, ze bych se tim i zrelaxovala. Co myslite? Je mi jasne, ze po transferu to nepujde, ale ted, pokud mi neni nijak spatne od injekci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
17.3.22 13:18

@michaelas2010 Budu držet palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
17.3.22 13:44
@Anonymní píše:
Nee, to me mrzi, treba to bude jeste dobre, zkus se testnou 22. 3. jako ja ( tenhle datum ti taky vychazi jako testovaci ne?) :think:
Embryjka
Pritel ma potvrzeneho covida, takze ja v den transferu ho mela take 8o, za cele dva roky nic a zrovna v tuhle chvili, achjo

Ji tenhle datum jdu na krev.
Jsem zklamaná, ubrecena a unavená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
17.3.22 14:35

Holky děláte něco jinak při stimulaci? Teda krom brání vitaminu :) jestli třeba nevynechavate kafe, cukry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
17.3.22 15:28

Holky, tak jsem si konečně v klidu sedla a pořádně to pročítám.
@MaRou koupila si digi? Jak se cítíš?
@michaelas2010 držím, vše dobře dopadne :) @embryjko tak to je pech…

Tak dnes už neboli ani břicho ani záda :nevim:
Ráno jsem dělala ovu test abych se ujistila, že neslábne a on asi právě jo :,(
Tak mě to zase nějak rozhodilo.
Prišla jsem do práce, sedla do auta a Jela na prác. Schůzku. Celou cestu jsem probulela, asi mi hráblo ale I si s břichem povídala a prosila :roll:
Začalo mě občas dloubat v podbřišku a záda…
Vrátila jsem se do práce a nic.
Teď jsem tu sama a musela jsem se chvilku tahat s tezkou věcí ( nešlo jinak) a už to vidím, jak se za chvílí budu ľutovať jak jsem to tahala.. já už nechci bulet. Chci se radovat… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
17.3.22 15:49

@Maki44 při stimulaci me moje fyzio masirovala normalne, po transferu uz pro jistotu jako těhotnou, bez tech mist co ovlivňují pánev.. byla jsem na masáži par dni pred OPU a vše ok (transfer vyšel)
@Boninka mysli ješťe pozitivně kočko, třeba to hcg jen stoupá pomalu a vydrž až na ten testovací den..
@michaelas2010 moc držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.