Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky…začínám už i špinit..
..stejně jako u 1.IVF…8. den po ET..držím pěsti ať to vyjde aspoň vám
@Nikolstor já měla sice et se dvěma embrijkama a máme z toho syna
@Nikolstor já dávala u dcery také 2 embrya..jedno se chytlo z druhého se vytvořil prázdný váček a v 8tt odešel s docela velkým krvácením ale dcera se udržela ![]()
Holky, přemýšlím jak je možné, že jste začali krvácet přes amelgen. Neměl by tomu zabránit? I tomu špinění? Nebo vy neberete amelgen?
@Boninka já mám progesteron..u ketů mi menstruaci držel dokud jsem nevysadila, ale u ET ne..ale uvidím jestli se mi to rozjede úplně nebo si to mý tělo ještě rozmyslí..
@Boninka cítím levou půlku břicha a špiním zatim jen že o tom vím jak zavádím ten progesteron..ale už tomu nevěřím.. ![]()
Ahoj holky může se přidat ![]()
Zrovna to dostávám a tak zítra letím do Prahy na ultrazvuk a pro injekce. Bude to naše 4.IVF. A snad konečně úspěšné ![]()
@Maty35 píše:
Ahoj holky může se přidat
Zrovna to dostávám a tak zítra letím do Prahy na ultrazvuk a pro injekce. Bude to naše 4.IVF. A snad konečně úspěšné
Ahoj ![]()
Tak to už máš plno zkušeností ![]()
Určitě se to teď povede
, musí ![]()
@Boninka
Ahoj, děkuji. Změnili jsme na čtvrtý pokus kliniku. Tak tomu teď dost věřím ![]()
Zatím jsem se dočkala jen jednoho potratu…
A co ty, ty máš už po transferu?
@Maty35 měnili jste konkrétně kvůli čemu?
Já jsem dnes 7 den po ET ![]()
@Maty35 ahoj..držím pěsti..a obdivuju..já už asi případně nepůjdu ani do 3.ivf…
@Boninka
Máme hodně špatný spermio, potřebujeme dobrou laboratoř. A v tý původní klinice nám přišlo, že už si s náma nevědí rady.. Tam je laboratoř spíš průměná ![]()
A co citíš něco?
@potumi
Děkuju. No mě už taky vždycky po neúspěchu příjde, že už na to nemám v tom pokračovat. Ale oklepu se a zkoušíme dál.
A ty jsi teď v jaké fázi?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.